WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo my takie glupie! Pewnie moja Julcia chce mi powiedziec mamo kladz sie, od czego jest tatus, my tu bedziemy zaiwaniac, a on przyjdzie i bedzie lezal :P

Laura, aaaaga, zabka11, mamasia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• Laura Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Bo my takie glupie! Pewnie moja Julcia chce mi powiedziec mamo kladz sie, od czego jest tatus, my tu bedziemy zaiwaniac, a on przyjdzie i bedzie lezal :P
    Bo my musimy się oszczędzać dziewczyny :)
    Ja też dzisiaj wstałam, pochodziłam w domu i już podbrzusze boli.
    No nic idę do łóżka. Mąż przyjdzie to porobi w domku :)

niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa ja zostalam mile zaskoczona przez tesciowa poprosila o liste rzeczy ktore nam brakuja i powiedziala ze do konca lipca ja skompletuje :-) :-) napisalam na tej liscie troche brakujacych ubranek takich jak jakies dresiki czy dresowe spodenki pajace ale tez napisalam o flanelowych pieluchach czy komplet poscieli do lozeczka nie bylo tego duzo moze z 10 rzeczy ale zawsze cos lzej nam bedzie a ona sie przyda do czegos hihi

zabka11, mamasia, Laura, niecierpliwa, Neyla, gianna88, Paula_071, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jak idzie robienie torcika?
    My z mężem zjedliśmy obiad i poszliśmy spać, właśnie się przebudziłam:) no i zjadłabym coś słodkiego, zaraz się ubiorę i wyskoczę po coś dobrego.
    Później pakowanie, szkoła rodzenia i wyjazd.

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:

amen!! :-)
    aaaaga wrote:
    Aa ja zostalam mile zaskoczona przez tesciowa poprosila o liste rzeczy ktore nam brakuja i powiedziala ze do konca lipca ja skompletuje :-) :-) napisalam na tej liscie troche brakujacych ubranek takich jak jakies dresiki czy dresowe spodenki pajace ale tez napisalam o flanelowych pieluchach czy komplet poscieli do lozeczka nie bylo tego duzo moze z 10 rzeczy ale zawsze cos lzej nam bedzie a ona sie przyda do czegos hihi

super, miło z jej strony. na moją tesciową pod tym kątem nie mogę liczyc, pewnie jak sie malutka urodzi to $$$ dostaniemy, tak samo w przypadku mojej mamy, która mieszka 300km ode mnie i wyznaje zasadę, ze da mi kaskę,a ja sobie kupię to co mi sie podoba ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 15:46

niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka11 wrote:
    super, miło z jej strony. na moją tesciową pod tym kątem nie mogę liczyc, pewnie jak sie malutka urodzi to $$$ dostaniemy, tak samo w przypadku mojej mamy, która mieszka 300km ode mnie i wyznaje zasadę, ze da mi kaskę,a ja sobie kupię to co mi sie podoba ;-)

Wiesz ja uwazam, ze takie rozwiazanie z kasa jest lepsze, bo to co podoba sie jej nie musi podobac sie Tobie i odwrotnie ;)

zabka11, aaaaga, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze spaceru i pepco :) sukienka, którą kupiła Magda na mnie wyglądała paskudnie ;) jak przymierzyłam S to sięgała mi przed kostki.. a M była dobra na długość ale wyglądałam w niej na 30 kg więcej ;-) Zrezygnowałam i kupiłam tylko rzeczy dla małego:

635b0f35f1f64f28med.jpg

Czekam na męża i ruszamy do Ikei mam nadzieję, że tym razem zakupy będą bardziej udane ;-) Po drodze muszę wstąpić do jakiejś cukierni bo przecież zabiłyście mnie tym tortem! Niedobre Wy! ;-)

zabka11, niecierpliwa, Aga89, aaaaga, lys, Katarka, Laura, Martucha86, magda sz, gianna88, psioszka11, mamasia, małaMyszka, bosa, Maniuś lubią tę wiadomość

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczescie tesciowej bedzie pomagala jej corka (moja szwagierka chyba tak sie mowi) z ktora mam super kontakt i wierze ze jej pomoże :-) :-)

niecierpliwa, Laura, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja przysnęłam :D hah zjadłam makaron z pesto o 14 i jakoś koło 15 zasnęłam, balkon na ful otwarty czułam się jak na trawce w parku :) idę właśnie po rzeczy na torta :) Dam znać jak wyszło- nigdy w życiu nie piekłam bezy w końcu.

Farba na szczotce ładnie zaschła :) więc wieczorkiem może da rade obrazek przykleić.

Kurcze narobiłam Wam chęci na tą sukienkę a widzę że nie koniecznie na Was pasują. Dla mnie to idealny krój od zawsze, takie długie sukienki, mam 174cm więc może to o to chodzi.

aaaaga, gianna88, małaMyszka, zabka11, bosa lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszarka z małymi ubrankami ekstra widok :) Ja jeszcze nie piorę, najpierw skompletuję wszystko, pokoik zrobic trzeba, mebelki kupic i wtedy zacznę prac, prasowac:)

5ylwia ale ładne zakupki :) W ogóle co Pepco to coś innego, u mnie nie ma prawie nic! Pojedyncze ubranka wiszą, rozmiarów nie ma buu :(

A my z mężem byliśmy na zakupach i wybrał mi kombinezon czarny, nigdy wcześniej nie miałam kombinezonu i wręcz myślałam, że mi to nie pasuje :D a tu kazał przymierzyc i WOW... nie myślałam, że mogę tak dobrze i sexy wyglądac :D hehehe

mamasia, małaMyszka, zabka11, bosa lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Wróciłam ze spaceru i pepco :) sukienka, którą kupiła Magda na mnie wyglądała paskudnie ;) jak przymierzyłam S to sięgała mi przed kostki.. a M była dobra na długość ale wyglądałam w niej na 30 kg więcej ;-) Zrezygnowałam i kupiłam tylko rzeczy dla małego:

635b0f35f1f64f28med.jpg

Czekam na męża i ruszamy do Ikei mam nadzieję, że tym razem zakupy będą bardziej udane ;-) Po drodze muszę wstąpić do jakiejś cukierni bo przecież zabiłyście mnie tym tortem! Niedobre Wy! ;-)
    Super zdobycze :-) ja też dziś zahaczylam o Pepco z myślą o sukience, ale nie było żadnej i kupiłam trzy koszulki i polspiochy dla małego ;-)

bzkxskf.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupiłam suche wafle (andruty) i posmarowałam masą kajmakową - pychota :)

Kupiliśmy samochód - Jette. Tzn. zamówiliśmy, mam nadzieję, że zdążą go wyprodukować przed porodem;)

Na 19 idziemy na połówkowe, mąż koniecznie chce nagrania na CD więc będziemy musieli chyba za tą przyjemność zapłacić 20zł. Też tak miałyście, dziewczyny które chodzą w ramach luxmedu?

Rodzina mojego męża uwielbia bezy, dlaczego często robię tort bezowy z serkiem mascarpone, śmietaną 30% i kajmakiem a do tego borówki lub maliny. Tylko jak nie chce mi się piec bezy to kupuję w cukierni gotowy spód bezowy do ciasta.

A mi tak piersi rosną, że szok. Kolejny raz muszę kupować większe staniki. Normalnie nosiłam 75C, a teraz mam 85D. Prawie dwa razy większe już są!

Jest tak cudna pogoda, że aż chce się żyć!:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:59

małaMyszka, mamasia, gianna88, zabka11, Laura, magda sz, bosa lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam Was!!!
    Jadę na seminarium. Mam w teczce 4 różne konspekty i liczę na to, że wrócę po godzinie do domu a nie po 22...

Byłam w parku z małą i z koleżanką. Po 20 min poszłam do teściowej do ogrodu... Ciepełko jest!!!

Jutro miałam jechać na zajęcia, ale padła propozycja wyjazdu na grilla na działeczkę nad morze... No i co wybrałam???!!! Oczywiście, że nie szkolę!!!!
    Napiszę dzisiaj do babki z angielskiego, bo to będzie moja druga nieobecność a dopuszcza trzy. Tylko nie wiem czy trzy nieobecności w semestrze czy trzy w roku, bo angielski mam na dwóch semestrach... No nic poproszę o jakieś zadośćuczynienie za nieobecność i w nosie... Szkoła nie zając, egzaminy nie zając, zając to zając hehehe

gianna88, Laura, mamasia, Paula_071, zabka11, Martucha86, Aga89, bosa, psioszka11 lubią tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze myślisz Myszko :D szkoła nie zając hehe i za ładna pogoda na szkołę :D a taki grill, pyszna kiełbaska, mięsko, warzywka, do tego zimne piwko mmm rozmarzyłam się :D
    apropos nie wiem czy piłyście Bavarię 0,0% alko, ale jak dla mnie jest pysznaaaa :D
    Przed ciążą piwo mi w ogóle nie smakowało, a teraz ta Bavaria po prostu smakuje wyśmienicie :D

atdcpx9izbdly3tt.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wróciłam i padłammmm, brzuch mnie rozbolał, chyba od tego chodzenia
    gołąbki były przepyszne mniaaam:)
    na polku jest super pogoda :)

dla mojego maleństwa kupiłam kilka pieluch, białych, kolorowych i jedna flanelową, smoczek, zapinkę, szczotkę do włosów, skarpetki:) i kocyk w pepco:)
    u mnie w pepco nie było tej długiej sukienki

wiecie co Wam powiem, strasznie drogo w tym centrum niemowlęcym w którym byłam, znając ceny z allegro bo ciągle siedzę i przeglądam, na głupich pieluchach na sztuce jest przebicie 2 zł, pościel 4 elementowa 245 zł jak dla mnie masakraaa, będe kupować na allegro

Laura, małaMyszka, mamasia, bosa lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedze w aucie i zdycham. Polazilam godzinę po galerii i nóg nie czuje..czekam na Julcie aż skonczy zajęcia i do domku robic walewska.
    Kupilam sobie w sinsay bransoletki i kolczyki. Mierzylam tez sukienkę Magdy w pepco. Nawet fajnie lezala, ale ponieważ mam juz podobne dwie , odpuscilam ;-)

Magda sz-daj znac jak ci torcik wyszedl, tez go zrobię w przyszlym tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 18:27

małaMyszka, mamasia, bosa lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    a ja wróciłam i padłammmm, brzuch mnie rozbolał, chyba od tego chodzenia
    gołąbki były przepyszne mniaaam:)
    na polku jest super pogoda :)

dla mojego maleństwa kupiłam kilka pieluch, białych, kolorowych i jedna flanelową, smoczek, zapinkę, szczotkę do włosów, skarpetki:) i kocyk w pepco:)
    u mnie w pepco nie było tej długiej sukienki

wiecie co Wam powiem, strasznie drogo w tym centrum niemowlęcym w którym byłam, znając ceny z allegro bo ciągle siedzę i przeglądam, na głupich pieluchach na sztuce jest przebicie 2 zł, pościel 4 elementowa 245 zł jak dla mnie masakraaa, będe kupować na allegro

A sprawdzałaś skład? Ja też oglądałam na allegro pieluchy i większość z nich ma dużo niższą gramaturę niż te w sklepach z rzeczami dla maluchów. I stąd ta różnica w cenie.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula, nie sprawdzałam, widziałam ze tylko białe były w 4 cenach

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny któe kupowały przewijaki na łózeczko, czy one maja jakies zabezpieczenie zeby stabilnie leżały czy po prostu sie je kłądzie na łózeczko, bo w sklepie sie nie dopatrzyłam

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz wybyl na piffko a ja nie wiem co mam ze soba zrobic :-(

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
‹‹ 737 738 739 740 741 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ