SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogólnie jestem antypolityczna, nie wspomne jak bardzo antyPiSowska. I nie powiem, ale tak mnie juz wkurza temat smoleńska ze to sie w pale nie miesci. 5 lat mineło a przynajmniej raz w miesciacu bębnią o tym ! Ludzie drodzy ileż mozna..rozumiem dzisiaj, niech pogadają-bo rocznica,ale oni non stop dociekają..kombinują..Czemu przy innych katastrofach tak sie nie angazują..kazde zycie jest tyle samo warte!
małaMyszka, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, ja mialam dxisiaj intensywny dzień. Polatalam po sklepach i jogi mi do d.... wchodzą. Ale trafilam na likwidacje sklepu i wyszsrpalam fajne buty dla siebie i córki za grosze. A potem zwykle zakupy, obiad i dopiero teraz moge spokojnie poczytac.
karolina ja tez juz mam dosc tego tematu, wszelkich teorii spiskowych, wymyślania. Niech ci ludzie juz odpoczywają w pokoju.małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Narobilyscie mi smaka na ten torcik, mniam. Chyba trzeba będzie kiedyś zrobić.
Migotka, te przewijaki mają takie wkrecane nozki, ktore się zachacza o łóżeczko i jest stabilnie. U mnie sie przy dwojce super sprawdziło.
Paula, jak tych pieluch nie uzywasz do faktycznego pieluchowania tylko do wytarcia malucha po ulaniu itp to gramatura nie ma wiekszego znaczenia. A na allegro tez są różne, a ceny naprawdę czesto duzo niższe.małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
I już wracam z seminarium... Temat zaakceptowany!!! Biorę się za pisanie!!!! Mam czas do sierpnia.... Bo później nie napiszę
Stwierdziłam że tam są złe fluidy bo brzuch mnie boli i kłuje szyjka... No zesz Fuck!!!mamasia, Laura, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:I już wracam z seminarium... Temat zaakceptowany!!! Biorę się za pisanie!!!! Mam czas do sierpnia.... Bo później nie napiszę
Stwierdziłam że tam są złe fluidy bo brzuch mnie boli i kłuje szyjka... No zesz Fuck!!!
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Narobilyscie mi smaka na ten torcik, mniam. Chyba trzeba będzie kiedyś zrobić.
Migotka, te przewijaki mają takie wkrecane nozki, ktore się zachacza o łóżeczko i jest stabilnie. U mnie sie przy dwojce super sprawdziło.
Paula, jak tych pieluch nie uzywasz do faktycznego pieluchowania tylko do wytarcia malucha po ulaniu itp to gramatura nie ma wiekszego znaczenia. A na allegro tez są różne, a ceny naprawdę czesto duzo niższe.
no ja tylko do wycierania podkładania, to sądzę ze nie ma co przepłacać
dzięki to już wszystko wiem
-
Gianna dobre te Bavaria ale takie słodkie że już wole np. sok jakbłkowy, nie wiem jak inne smaki bo piłam tylko bavarie jabłkową.
Migotka- tak ten przewijak na łóżeczko ma takie bolce/blokady żeby nie zjechał
Żabka nie wiem czy dziś zrobie torcik bo mąż chce oglądać film....cały film będę myślała o torciku
produkty kupione i czekają. Jutro z rana jak coś zrobię.
Byłam w pepco wymienić bluzkę z 40 na 42.. bo brzuch jest na styk więc wzięłam rozmiar większą, no i więcej miejsca na cycki. Kupiłam też inną sukienkę -tą z gazetki- kolor koral czy coś takiego. Nawet jest w miarę ok, choć w tej długiej wyglądam lepiej.małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Pieluchy na allegro kupiłam polskiego producenta jakos 2.30 za szt., wg mnie są ok. to będą bardziej szmatki niż pieluchy więc nie ma co przesadzać z jakością.
Mąż zamówił meble do sypialni jak zobaczył suszarkę z ciuszkamiile tego jest. Od 2 tyg to się tak przewalało po pokoju z kąta w kąt i ma już dość "bałaganu" no bałagan to dopiero będzie jak niunia się urodzi.
Kopniakowego wieczorku brzuchatkimałaMyszka, niecierpliwa, zabka11, Neyla, bosa, Laura, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny my dalej w szpitalu dusznosci dalej sa do zaostrzenia astmy doszlo zapalenie oskrzeloli wiex antybiotyk dozylny. Na to wszystko doszly mi.bole brzucha mialam.robione usg z synkiem wszystko dobrze wazy 482 gramy ale xo przerzylam to szok musialam lezec nago najpierw przez brzuch potem dosrodka do tgo masa stazystow ktos wxhodzil wychodzil no tego.moja dusznosc kosmos nawet synka nie widzialam jak chcialam aby mi pokazala to powoedziala mi ze to nie kino
Dobrze ze synulem wszystko dobrzemałaMyszka, niecierpliwa, bosa, psioszka11, Martucha86, gianna88 lubią tę wiadomość
-
Olinka nawet nie wiem co Ci napisać... co za idioci! jak tak można traktować człowieka:/ mam nadzieję że karma do nich wróci z podwójną mocą!
Trzymaj się dzielnie, już tyle przeszłaś że gorzej nie będzie, teraz tylko lepiej:)
Edit: no nie mogę, aż nogi mi ze złości chodzą! zamiast uspokoić kobietę w ciąży, co przy dusznościach jest chyba ważne to jeszcze z takimi tekstami...Boże widzisz a nie grzmisz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 21:06
niecierpliwa, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
olinka wrote:Hej dziewczyny my dalej w szpitalu dusznosci dalej sa do zaostrzenia astmy doszlo zapalenie oskrzeloli wiex antybiotyk dozylny. Na to wszystko doszly mi.bole brzucha mialam.robione usg z synkiem wszystko dobrze wazy 482 gramy ale xo przerzylam to szok musialam lezec nago najpierw przez brzuch potem dosrodka do tgo masa stazystow ktos wxhodzil wychodzil no tego.moja dusznosc kosmos nawet synka nie widzialam jak chcialam aby mi pokazala to powoedziala mi ze to nie kino
Dobrze ze synulem wszystko dobrze
O jeju olinka strasznie mi przykro, ale najważniejsze że maluch ma się dobrze. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie!małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Olinka co za babsko!! Trzymaj sie tam dzielnie, wazne ze z synkiem wszystko w porzadku!
Pytanie - wychodzac z wanny zauwazylam w lustrze, ze zaczyna mi sie robic cos na ksztalt lini negra, tylko, ze ta linia wychodzi znad mychy, ze sie tak wyraze i ma ok 2 cm. Ja myslalam, ze ona pojawia sie od razu na calym brzuchu, oswieccie mniemałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
olinka - trzymaj się! Bądź mądrzejsza od tych chamów.
Byłam na połówkowym, wszystko pięknie gra. Syn jest dalej synkiem, każda część ciała jest zdrowa i w normie. Wg usg jest 6 dni starczy, ale nie przykładam do tego wagi, bo wiadomo, dzieci rosną skokowo. Dziewczynom z Wrocławia serdecznie polecam Sonokard i dr Olesiak-Andryszczak, wszystko pokazuje, opowiada, jest sympatyczna (chociaż było 45 minutowe opóźnienie). Ważę 1,3 kg więcej niż przed ciążą, także idę do przodu
Po badaniu mąż mnie zawiózł do Almy, bo już nie mógł słuchać o tym piwie Bavaria (nigdy w życiu nie piłam, ale tak mi narobiłyście smaka, że cały czas o nim gadałam!). Teraz chłodzi się w zamrażarce:)niecierpliwa, mamasia, lys, Y, zabka11, małaMyszka, Aga89, kasiuleek, bosa, psioszka11, Laura, Katarka, Martucha86, 0na88, gianna88, gosia.b lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
olinka wrote:Hej dziewczyny my dalej w szpitalu dusznosci dalej sa do zaostrzenia astmy doszlo zapalenie oskrzeloli wiex antybiotyk dozylny. Na to wszystko doszly mi.bole brzucha mialam.robione usg z synkiem wszystko dobrze wazy 482 gramy ale xo przerzylam to szok musialam lezec nago najpierw przez brzuch potem dosrodka do tgo masa stazystow ktos wxhodzil wychodzil no tego.moja dusznosc kosmos nawet synka nie widzialam jak chcialam aby mi pokazala to powoedziala mi ze to nie kino
Dobrze ze synulem wszystko dobrzemałaMyszka, bosa, futuremama lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Olinka
Ale świnie nie ludzie ! mam nadzieje ze szybko przejdzie i wrócisz prędziutko do domu
nie piłam takiego piwa nigdy, jabłkowe to ja nie lubieee
Ja kupiłam zwykłe original i smakuje jak piwoY, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Kochane ale sie oslabilam...tak czytalam jak ktoras z Was maz wkurzy i mnie dopadlo...no moze nie wkurzyl ale dzien mam zly a on wrocil z pracy i poszedl spac!!! No ja wiem ze on wstaje o 4 rano, jezdzi do 7,potem otwiera sklep i do 17, w domu jest przed 18 a 20.30 znowu jedzie i do 23... no ja rozumiem, ze jest padniety...wstal biedny i az sie bal odezwac, ze zasnal po obiedzie. Walczyl dzielnie ale oczy same mu sie zamknely. A ja siedze i zgrzytam zebami bo znowy polechal, a na dodatek moja mama nie.odbiera tel i nie wiem gdzie jest, zaraz zejde na zawal albo ubiore sie i do niej pojade czy co.... kurwa mac! I tez bym wyzlopala piwo, a ja przy mezu nawet bezalkoholowego nie pije, taka mamy zasade bo maz jest niepijacym alkoholikiem w terapii i buuuuu. Nie wolno.