SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witamy:)
powiem Wam dziewcyznki, że nie mogłam sie doczekać przejścia na letnie buty baleriny ale nie bardzo da sie w nich chodzić, ze względu na to, że mam szczupła stopę to zawsze starałam sie kupowac dopasowane więc teraz jak włozyłam na nogii to troche przeszłam i zaraz spuchniete łapcie, chyba zakupie rozmiar większemałaMyszka, magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość
-
aaa, wczoraj weszłam na wagę , 6 kg na plusie, za 2 tyg prawie 2 kg, ale to chyba nie tłuszcz tylko ta wstretna woda,
powiedzcie mi czy rodzaj spożywanej wody mineralnej ma wpływ na usunięcie opuchlizny, jaka wode Wy pijecie?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dzien dobry! Dzis rano bylam w labolatorium na badaniu krwi i moczu i o dziwo bylam pierwsza
Sniadanko zjedzone, a teraz popijam herbatke i doleguje
Pati moj maz tez dzis w nocy tak dawal czadu, ze spac nie moglam, a co sie go naszturchalam, ale to i tak pomagalo tylko na chwile wrr
Milego dnia!niecierpliwa, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Migotkaa ja mam dokładnie tak jak Ty.Odkąd zrobiło się ciepło mam problem z opuchnięciami. Wcześniej też były ale okazało się, ze to z przemęczenia.Natomiast teraz mam kolumny zamiast nóg
Ja piję Ustroniankę z Jodem.Jest ona polecana dla kobiet w ciąży i karmiących. Moja ginekolog powiedziała,żeby zwracać uwagę czy woda ma w sobie dużo sodu, bo to między innymi on powoduje opuchnięcia.Ta, którą ja wybrałam jest też polecana dla osób na diecie bezsodowej lub małosodowej a do tego ma jod więc myślę, ze dla ciężarówek jest super!niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
KasiaeN. wrote:Migotkaa ja mam dokładnie tak jak Ty.Odkąd zrobiło się ciepło mam problem z opuchnięciami. Wcześniej też były ale okazało się, ze to z przemęczenia.Natomiast teraz mam kolumny zamiast nóg
Ja piję Ustroniankę z Jodem.Jest ona polecana dla kobiet w ciąży i karmiących. Moja ginekolog powiedziała,żeby zwracać uwagę czy woda ma w sobie dużo sodu, bo to między innymi on powoduje opuchnięcia.Ta, którą ja wybrałam jest też polecana dla osób na diecie bezsodowej lub małosodowej a do tego ma jod więc myślę, ze dla ciężarówek jest super!
ja zakupiłam ustroniankę niskosodową, ale kiedys piłam tą zjodem i pewnie do niej wróce:)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
co do chrapania to mój też jest chrapaczem... pewnego razu tak głośno chrapał, że męczyłam się strasznie i przypomniało mi się, że gwizdanie jest jedną z metod na chrapanie
więc zaczęłam cichutko gwizdac a mąż od razu się zerwał i wystraszony "co tak gwiżdże?!" myślałam, że z łóżka ze śmiechu spadnę hehe jego głośne na całe mieszkanie chrapania go nie obudziło ale moje cichutkie gwizdanie od razu hehe
Y, Laura, Katarka, zabka11, małaMyszka, Martucha86, magda sz, bosa, Weridiana, Pati Belgia, lys lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek drogie panie
a i my dzis wizytujemy
mam nadzieje ze Alex to Alex jednak bo juz tak sie nastawilam
trzymajcie kciuki o 17
ja trzymam za Was
niecierpliwa, gianna88, Y, Laura, kasiuleek, zabka11, małaMyszka, Paula_071, Neyla, Martucha86, Aga89, mamasia, magda sz, bosa lubią tę wiadomość
-
Jej ..jeszcze 2,5h ! jak ja wytrzymam ! Az mnie sciska ;P
Jak fajnie, dzisiaj prawdopodobnie bedziemy do brzucha mówic juz Filipek albo Pola..a nie bobas) Tyle na to czekalam..
Migotkaa, Y, psioszka11, zabka11, KasiaeN., gianna88, małaMyszka, Neyla, mamasia, magda sz lubią tę wiadomość
-
witajcie kochane
u mnie weekend minął baaardzo fajnie.
w sobotę urodziny męża - najpierw najechała rodzina, potem znajomi - było miło i śmiesznie;-) moja walewska smakowała, mimo ze krem był trochę za rzadki
na noc została u nas chrześnica męza, zatem w domu bylo wesoło
wczoraj ogarniałam trochę domek po imprezie, potem na obiad przyjechał brat meza z zoną, po czym zabraliśmy dzieciaki i pojechalismy z nimi do centrum zabaw na trampoliny.
dzien zakończyła pizza ;-P
dzis juz od 6:30 na nogach, odwiozłam Julcię do szkoły, maż odsypia weekend i dochodzi do siebie hehehehehe (dzis ma wolne), ja muse popracować na lapku, potem cos porobie w domku i mam maaaasę prasowania.
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Magda sz- dawaj zdjęcie torta!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 09:23
psioszka11, małaMyszka, Paula_071, magda sz lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Jej ..jeszcze 2,5h ! jak ja wytrzymam ! Az mnie sciska ;P
Jak fajnie, dzisiaj prawdopodobnie bedziemy do brzucha mówic juz Filipek albo Pola..a nie bobas) Tyle na to czekalam..
Y, psioszka11, małaMyszka, Martucha86, magda sz lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny - witam się w 25 tygodniu
Magda _sz - podziwiam za wytrwałosc z beza ! jak zobaczylam Twoja tarte to o niczym innym juz nie mysle , wygladala pieknie .
Trzymam kcuki za wizytujace !
Milego dnia brzuchatki
małaMyszka, Y, Martucha86, magda sz lubią tę wiadomość
-
Magda sz - dobrze pamiętam, że zamawiałaś ręczniki z kapturkiem na allegro? Możesz podesłać linka? I jakie one są gatunkowo? Byłaś zadowolona z zakupu?
Ona88 - chyba masz abonament premium, dobrze pamiętam? Jeśli tak to wklej 25 tc, wystarczy mi ta część o dziecku
Powodzenia na dzisiejszych wizytachniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witamy sie w kolejnym tyg
Wstałam i idę kończyć bezę...haha wiem monotonna jestem Hehe.
Moje kochane dziecko tak mnie kopię ze spać nie moge, czuję jej ciałko po ręką jak się wypina i napreza. Umieszczę później zdjęcie co ona mi z brzucha robi.
Babcia z rana zadzwoniła i awantura ze mam pracę pisac że powinno mi zależeć a ja lelum palelum...jezu jak mnie to denerwuje napiszę to napisze a jak nie napiszę to nie koniec świata.Zupełnie brak mi motywacji do tego. A jak mam pisać od rzeczy żeby tylko wypełniać kartki to wolę w ogóle nie pisac.
Oglądałam wczoraj Furie z mężem i takie glupie sny miałam, obudziłam się o 4 Maja kopala a ja myślałam że jestem nieodpowedzialna bo wojna a ja dziecko zrobiłam i co teraz...aż płakać mi się chcialo.Wstałam siusiu sprawdziłam po drodze czy mi bezy nie odpaly i później już tylko o nich myślałam aż zasnelamno to lecę konsumowac i Was nadrabiać
psioszka11, Paula_071, Martucha86, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A ja po pracującej niedzieli się dziś obijam ☺ tzn pranie juz się pierze, zaraz śniadanko i lecę na zakupy po składniki na tatę i coś na obiad póki jest w miarę ładnie, bo potem ma padać.Pewnie zajrzę do kumpla za czymś dla małego.
Trzymam kciuki za wizytujace i czekam na wieści!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Oj zaczynam miec problem "w co sie ubrać" co nie założe to źle się w tym czuje..przodem jest ok, bo brzuszek przodem nie jest widoczny, rośnie mi dosyc nisko, wiec mam talie prawie taką jak i przed ciażą,za to bokiem wyglądam jak buka z muminkow.
Wiecie co? Mąż wczoraj zaczą sie smiać jak szłam po domu w staniku i w legginsach ciążowych- stwierdził że wyglądam jak ObelixHahahaha !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 10:02
Katarka, aaaaga, Pulpecja, psioszka11, Aga89, małaMyszka, magda sz, Weridiana, lys lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
Zaczynamy kolejny tydzień, super. Karolina - Obelix, dobre
Ja też mam wrażenie że wielka jetsem. Wszystko mnie uciska,przeszkadza, a to gumka za nisko, a to za wysoko, jak za długo siedzę, to mnie coś gniecie, delikatna sie zrobiłam.
Kurde, zapowiadała się ładna pogoda, a tu pociemniało nagle, chyba będzie lać. Zaraz się wkurzę. Nie tak to sobie zaplanowałam.
Magda, mój mąż też się w ubrania nie angażuje . Nie nadąża, po prostu akceptuje i tyle.Czasami jak córce coś kupię, to oczywiście mu pokazuję - patrz jaka ładna sukieneczka. A ten na to, która to? Dwudziesta piąta? Kiedyś z nim nawet rozmawiałam i stwierdził, że widocznie faceci tak mają. On się nie podnieca widokiem małych ubranek. Wie,że ja to lubię i przekazał mi całkowicie pałeczkę. On szybciej dzieciom jakiś film czy płytę kupi, ale do tego to musiały dzieci dorosnąć.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Jak to sie zepsula??? To reklamuj ja
Oczywiście, że zareklamuję! Chciałam po śniadaniu iść do Pepco, ale tak wieje i pada że muszę przeczekać.
Migotkaa wrote:aaa, wczoraj weszłam na wagę , 6 kg na plusie, za 2 tyg prawie 2 kg, ale to chyba nie tłuszcz tylko ta wstretna woda,
powiedzcie mi czy rodzaj spożywanej wody mineralnej ma wpływ na usunięcie opuchlizny, jaka wode Wy pijecie?
Ja piję zazwyczaj Cisowiankę albo wodę z Almy Food&Joy. Kupuję wodę, tak, żeby nie miała mniej niż 700 mg/l. Jak nie jem nabiału/mleka, albo coś na szybko mało pożywnego, to wtedy piję Muszyniankę, by nadrobić zapas wapnia i magnezu. Wody typu Kropla Beskidu czy Żywiec mają mniej minerałów niż woda z kranu, więc staram się jej unikać, żeby nie wypłukać mikroelementów które mam.
KasiaeN. - nie znalazłam informacji, by Ustronianka z Jodem miała inne minerały niż jod. Masz gdzieś odkłady skład wody?
Z mężem drugi dzień się nie odzywamy do siebie. Jeszcze nigdy tak długo nie trwała nasza kłótnia. Ale już miałam dosyć, w końcu coś pękło we mnie, i teraz mam ulgę. Wcale nie jest mi źle z tą ciszą w domu.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziewczyny wiecie że w ciąży jest coś takiego jak seks z tortem? Właśnie przeżywam wielokrotny orgazm w buzi... Pavlova była warta tego miksera itp....
Brakuje mi tylko szampana do tego
Nie mogłam się zdecydować czy maliny czy truskawki więc zrobiłam pół na pół
Mama się ze mnie śmieje że przypominam jej Brie z Gotowych na wszystko- ona też miała fisia z ciastami i robiła aż wyszłoBeza jest idealna !
Laura, chcebycmama, Pulpecja, psioszka11, niecierpliwa, Migotkaa, 0na88, Paula_071, kasiuleek, Y, Maniuś, Martucha86, apaczka, rybka1988, Aga89, Amberla, małaMyszka, gianna88, mamasia, aaaaga, bosa, witaminkab, Neyla, gosia.b, Meggi31, Weridiana, lys, zabka11 lubią tę wiadomość