SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aśka87 to biedna przeleżałaś całe Święta... dobrze, że już wszystko ok
Maniuś - gratulacje!
Byłam w tym H&M i nie mogłam się powstrzymać500 zł nie moje
Ale mąż miał chyba większą frajdę niż ja
Tylko tak sobie myślę - na metkach przy rozmiarze 62 jest napisane od 2 do 4 miesięcy - możliwe to?
Kurcze nie wiem ile sztuk z każdego rozmiaru będzie trzeba... no i czy krótki rękawek się przyda czy nieManiuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Gosia moja siostra rodziła w zeszlym roku pod koniec lipca i były upały. Malutki w szpitalu miał tylko rampersy z krótkim rekawkiem i skarpetki i pieluszkom był przykryty. Położne mówiły żeby nie przegrzewać dziecka.
Ja też zakupie takie rampersy w razie coWeridiana, gosia.b, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam Siostry po weekendzie.
Wróciliśmy od rodziców. Koncert Dżemu, jak zwykle fantastyczny- Leon i głośniej grali, a ja się bujałam, tym on się uspokajał, więc zamiast babcinej pozytywki ,śmiejemy się,że rockowe/bluesowe songi będziemy mu puszczać
Poza tym w dzień śpi, a nocą zaczyna wojaże- taki nocny marek z mojego dziecka.
Weekend cudowny, słoneczny- przesiedzieliśmy na działeczce.
Magda czekam z niecierpliwością na zdjęcie końcowe tortu. Bosz... jak Ci zazdroszczę! Może jednak się zmobilizuję i zrobię sama w tygodniu?!
niecierpliwa, Martucha86, mamasia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Cześć dziewczyny
Maniuś gratulacjedopisałam Cię na 1 stronę, mam nadzieję że się nie obrazisz
Mąż mnie wyciągnął do teściów i właśnie wróciłam- bezy w piekarniku, dziś nie spocznę póki nie wyjdąmam nadzieje że się uda- w końcu z Mają dwie głowy to nie jedna
Mój mikser dziś tyyyyle przeżył że chyba bezy będą ostatnie w jego wykonaniu- 7 lat mojego zelmerka miałam.
Kochane zazdroszczę Wam mężów- jeżeli chodzi o kupowanie ubranek itp., mój kompletnie się w to nie angażuje, mało tego jak zobaczył ile tego jest stwierdził że mamy ubrań do 18 roku życia dziecka...a to tylko na 3 miesiące więc niech nie przesadza! Każdy zakup to jest a po co? a na co?... wrr no mam ochotę mu jebnąć, myśli o meblach itp. ale coś takiego strikte dla swojej córci to ZEROżeby jakiś kocyk kupił sam z siebie albo coś takiego słodkiego małego to tak bym się ucieszyła...ale to burak warszawiak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 20:05
0na88, lys, niecierpliwa, Aga89, Maniuś, zabka11, mamasia, małaMyszka, Paula_071, bosa lubią tę wiadomość
-
Madziu bardzo dziekuje za dopisanie do listy
nareszcie mamy taka piekna liste
ledwo sie spakowalismy spowrotem
a mamy nie male autko ( insignia combi
) no ale przeciez jak tylko dowiedzialam sie ze syn to wpadlam w zakupowy szal
Dla dziewczyn z Nowego Targu i okolic polecam sklep Baby Boo :)wszystko na miejscu obsluga sympatyczna i w ogolekupilismy tam lozeczko z motywem z kubusia puchatka
i nie moge sie juz doczekac malowania pokoju Alexa i urzadzania go
gosia.b, mamasia, małaMyszka, witaminkab, Martucha86, bosa lubią tę wiadomość
-
Witajcie, caly weekend nie mialam czasu na forum. Nieco nadrobilam, ale na wszystko nie mam szans Malemu cos dzis nie wygodnie i wierci sie strasznie, a ja tez juz nie wiem jak siedziec, lezec, zyby w koncu odpoczac
Kochane pisalam Wam jakis czas temu, ze strasznie krwawia mi dziasla, zeby nie bylo maz solidarnie ma to samo. Nie musze myc zebow, zeby krwawily, czasami zaczynaja tak same z siebie, no i wiecznie posmak krwi w ustech feee. Wczoraj wieczorem za rada rodzinnego dentysty zakupilam w aptece plyn do plukania ust "Listerin profesjonal Gum terapy". Sama w to nie wierze, ale po jednym plukaniu krwawienie ustalo w 90%. Juz myslalam, ze tylko sie zasugerowalam albo to przypadek, ale m ma dokladnie tak samo. Wiec jak macie dosc krwawienia z czystym sumieniem polecam. To nowosc i mozna kupic tylko w aptece
Ja zaplacilam 21,50 zl. Rewelacja.
Tort Pawlowej, chyba zrobie na urodziny mamie za dwa tygodnie - zawsze to cos innego niz klasyczny torcik.
Paula fajne te spotkania w Magnolii. Na usg raczej nie licze, ze sie dostane, ale jest kilka ciekawych tematow, chocby wiazanie chust itp. Musze jakos meza przekonac, bo pomimo, ze w sobote wybieramy sie do Wroclawia i bedziemy przejezdzac obok, to nie wiem, czy uda mi sie go wyciagnac na 11-ta... Musze nad nim popracowac :p Ciekawe jak bardzo pokrywaja sie tematy z warsztatami MTJ - wybieram sie w maju.
Macie jakies pomysly, co kupic 5-cio latce na urodziny?
Pozdrawiam serdecznie.małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Ok
Update misja beza
Wygląda ok, siedzi do rana za karę w piekarniku i się suszy. No więc jutro zamierzam na śniadanie zjeść właśnie tort. Oby był wart 18 jajek,spalonego miksera i cały dzień chodzenia piekarnika elektrycznego... Dobrze że mama mi przypomniała ze przecież robota kuchennego dostaliśmy od babci na slub więc będzie zastępcaAga89, Maniuś, Weridiana, Laura, psioszka11, małaMyszka, zabka11, 0na88, Paula_071, Martucha86, bosa lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Magda - podziwiam za wytrwałość z bezą, ja bym już odpuściła:)
Pati Belgia - polecam adapter do pasów. Rewelacja, teraz nie wyobrażam sobie jady bez niego, nic nie ciągnie, nic nie boli:)
Dzisiaj dla odmiany ja się pokłóciłam z mężem. Nawet nie mam ochoty się godzić...około środy pojadę i kupie. Poniedziałek i wtorek zapchany na maxa.
A ja spać nie mogę bo maz tak chrapkę, ze masakra... Jutro jak Zombii bede chodziła....małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam się w 25tc!
Mąż oddelegowany do pracy, my już zjedliśmy śniadanko, pobijamy się trochę przy komputerze, a potem do pracy- rodacy:) Czas na pranie, sprzątanie gotowanie.
Magda, ja się już nie mogę doczekać tego tortu. Dziś popołudniu jedziemy na zakupy, a że się napaliłam niesamowicie, to kupię gotowe bezy i zrobię torcika:)
Ktoś dzisiaj wizytuje?Chyba Karolinkaa pozna dzisiaj lokatora, dobrze pamiętam?!
Miłego poniedziałku!niecierpliwa, Pati Belgia, KasiaeN., małaMyszka, mamasia, Laura, Martucha86 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Cześć i czołem!
Jeszcze Was nie nadrobiłam ale mam to w planachCały weekend praktycznie byliśmy poza domem, taka cudna pogoda
W sobotę Adam zabrał mnie na obiad a potem do kina, wieczorem umówił się ze swoim tatą na piwo a ja byłam tak padnięta, ze zrobiłam sobie ciepłą kąpiel i poszłam spać.A w niedzielę cały dzień spędziliśmy w lesie, pojechaliśmy pod Częstochowę, zabraliśmy koc, rosół w termos i niedziela na łonie natury :)Także weekend bardzo udany
Mam nadzieję, ze Wasz także. I byłoby wszystko super gdybym nie doczytała wczoraj przed snem o wypiekach Magdy
Zasnąć nie mogłam!
Teraz śniadanko, potem zakupy a na 15.00 wizyta i zobaczę moją małą mam nadzieję
Miłego poniedziałku, za wszystkie wizytujące trzymam kciuki!
No i witamy się w 24 tygodniu-ja i mój Brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 07:37
gianna88, niecierpliwa, Pati Belgia, małaMyszka, psioszka11, Migotkaa, Y, mamasia, aaaaga, Maniuś, Kkarolinaaaa, Laura, Katarka, zabka11, kasiuleek, Paula_071, chcebycmama, Martucha86, Aga89, magda sz, bosa, gosia.b, Weridiana, 5ylwia, lys lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w poniedziałek
dziś mnie poranne mdłości dopadły, ledwo do kibelka dobiegłamale żeby w 23tc takie rzeczy? wow! mam nadzieję, że to jednorazowa akcja a nie powrót złego samopoczucia
lecę dziś do Pepco po pozytywkę, może jeszcze będąi może dorwę jakieś fajne ubranka dla Synka
Mój Syn chyba jest fanem wierszy Brzechwy, wczoraj wieczorem Tatuś mu znowu czytał i po skończonym wierszyku piękny kop w ramach podziękowaniaDodam, że u mnie kopniaki to rzadkosc - mam łożysko z przodu i ponoc dlatego słabo czuję Małego, musi się postarac mocno żebym go czuła
niecierpliwa, psioszka11, małaMyszka, Laura, zabka11, Martucha86, magda sz, Weridiana, lys lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Psioszka- tak!! Mam nadziejeo 11:30 mam wizyte z usg:)
Moj dzieciaczek chyba tez z tejnekscytacji sie kokosi:Dpsioszka11, małaMyszka, Pati Belgia, Y, Maniuś, Laura, zabka11, kasiuleek, chcebycmama, Martucha86, Aga89, magda sz, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry! Dzis rano bylam w labolatorium na badaniu krwi i moczu i o dziwo bylam pierwsza
Sniadanko zjedzone, a teraz popijam herbatke i doleguje
Pati moj maz tez dzis w nocy tak dawal czadu, ze spac nie moglam, a co sie go naszturchalam, ale to i tak pomagalo tylko na chwile wrr
Milego dnia!małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Czesc kobitki noc udana dopiero wstałam wczoraj padłam butow nie kupilam ale za to w H&M z okazji 20 % znizki mnostwo rzeczy dla synka
polki tez juz kupione wiec owocnie potem pojechalismy na obiad wiec nie gotowalam co mnie ucieszylo
Wizyta n 10 pewnie z godzine opoznienia standardowo 3majcie kciuki milego dniapsioszka11, niecierpliwa, Pati Belgia, Y, mamasia, Maniuś, Laura, zabka11, kasiuleek, małaMyszka, Paula_071, Martucha86, Weridiana lubią tę wiadomość