SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
tesknilyscie???
Chcialam tylko dac znac ze wrocilismy cali i zdrowiz wozkiem,lozeczkiem i znamy plec naszego bejbika
Do nadrobienia mam 60 stron tak ze spadam brac sie za lekturkePozdrawiam kochane
0na88, magda sz, Laura, aaaaga, mamasia, Martucha86, kasiuleek, małaMyszka, rybka1988, lys, gosia.b, gianna88, zabka11, psioszka11, Y lubią tę wiadomość
-
Ja jezdze odkad brzuch mam widoczny bez pasow , dzwonilam na policje i przy zaawansowanej/widocznej ciazy jest to dozwolone tylko koniecznie trzeba miec ze soba karte ciazy w razie kontroli - wiadomo, nie jest to bezbieczne , wiec nie polecam
Ktoras z was pisala o klucie w boku jak dluzej pospaceruje - ja mam identycznie , zazwyczaj jest to lewa strona
milej niedzieli !,
maz obiecal mi spacer bo wczoraj caly dzien go nie widzialam - gala UFC w Krakowie byla wiec ruszyl napaleniec a ja w nagrode mialam miec dzis dzien spacerowy - co z tego jak paskudnie za oknem
EDIT : Manius - to Alexandra czy Alexander ? pochwal sieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 09:36
małaMyszka, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale u nas paskudna pogoda;/ pochmurno..deszcz pada, porażka..a wczoraj bylo tak pieknie!
A tu pościele które wynalazłam i mi sie bardzo podobają
1.
http://allegro.pl/mamo-tato-14cz-posciel-z-ochraniaczem-modulowym-i5195358223.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=6643
nr aukcji: 5195358223
2.
http://allegro.pl/posciel-7-el-120x90-ochraniacz-na-cala-dlugosc-i5122315641.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=17261
nr aucji: 5122315641
3.
http://allegro.pl/11cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i5235860049.html
nr.aukcji: 5235860049
Ta ostatnia to ta co wrzucałam ją kiedyś, 2 tez wrzucałam,a 1 nie wrzucałam chybamagda sz, Pati Belgia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Witam
tesknilyscie???
Chcialam tylko dac znac ze wrocilismy cali i zdrowiz wozkiem,lozeczkiem i znamy plec naszego bejbika
Do nadrobienia mam 60 stron tak ze spadam brac sie za lekturkePozdrawiam kochane
Powiedz nam płeć dzidziusiabo ciekawskość zżera hehe
U mnie synek
małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
a ja witam się z pracy
pociesza mnie myśl, że to ostatnia moja pracująca niedziela na dłuugi czas, bo pracuję do końca kwietnie i dość.
Neyla wiem o czym mówisz z tymi uczuciami do męża, bo mam ostatnio tak samo
co do mleka, to ja niestety nie znoszę i tu nic się nie zmieniło, staram sie od czasu do czasu zmusić, ale uzupełniam braki innym nabiałem, który uwielbiam.
a zachcianek też nie mam, tylko odrzuciło mnie od kilku produktów, które lubiłam.
Przyznaję się, że mi się zdarzyło ze 3 razy wypić małego lecha free (on ma 0,5%) i nie wydaje mi sie to jakieś straszne, ale jak pisałyście każdy decyduje.
Laura taki zestaw też kupuję, tylko łóżeczko z szufladą.
miłej niedzieli, oby wam świeciło słoneczkoLaura, magda sz lubią tę wiadomość
-
łóżeczko jasny orzech, a pościel jeszcze nie jestem pewna, bo będę zamawiać początkiem maja, po połówkowym i jeśli płeć się potwierdzi, to może coś całkiem chłopięcego, mąż pawnie byłby zadowolony. A Ty z owieczkami pisałaś?
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:łóżeczko jasny orzech, a pościel jeszcze nie jestem pewna, bo będę zamawiać początkiem maja, po połówkowym i jeśli płeć się potwierdzi, to może coś całkiem chłopięcego, mąż pawnie byłby zadowolony. A Ty z owieczkami pisałaś?
do tego będą białe mebelki, ale nadal zastanawiamy się nad kolorem ściany?witaminkab, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ja chyba nie jestem orginalna, bo już ktoś o tym pisał (chyba Karolinaaa), ale myślałam miętowo- szary i naturalne albo jasne np szare lub białe mebelki. Chociaż ja sobie nie wierzę, bo jak będę wybierać farby w sklepie to mgę zmienić zdanie w ostatnim momencie
dobrze, że mąż w taj kwestii zawsz się zdaje na mnie i mogę sobie na takie decyzje pozwolić
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zgadnijcie co jest w piekarniku
Wczoraj zrobiłam tarte z bitą i owockami, jak tak dalej pójdzie to będę się toczyć
Laura, Pati Belgia, aaaaga, 5ylwia, Aga89, Neyla, Martucha86, małaMyszka, kasiuleek, rybka1988, niecierpliwa, Paula_071, Migotkaa, gianna88, gosia.b, psioszka11, 0na88, Y, Katarka, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:ja chyba nie jestem orginalna, bo już ktoś o tym pisał (chyba Karolinaaa), ale myślałam miętowo- szary i naturalne albo jasne np szare lub białe mebelki. Chociaż ja sobie nie wierzę, bo jak będę wybierać farby w sklepie to mgę zmienić zdanie w ostatnim momencie
dobrze, że mąż w taj kwestii zawsz się zdaje na mnie i mogę sobie na takie decyzje pozwolić
, Zgadzam się
a do tego mąż powymyslał że na suficie zrobi chmurke z ledami a na ścinie przy łóżeczku będzie słoneczko ze zdjęciami dzidziusiai też się zgadzam
witaminkab, Pati Belgia, Martucha86, małaMyszka, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Ja jezdze odkad brzuch mam widoczny bez pasow , dzwonilam na policje i przy zaawansowanej/widocznej ciazy jest to dozwolone tylko koniecznie trzeba miec ze soba karte ciazy w razie kontroli - wiadomo, nie jest to bezbieczne , wiec nie polecam
Ktoras z was pisala o klucie w boku jak dluzej pospaceruje - ja mam identycznie , zazwyczaj jest to lewa strona
milej niedzieli !,
maz obiecal mi spacer bo wczoraj caly dzien go nie widzialam - gala UFC w Krakowie byla wiec ruszyl napaleniec a ja w nagrode mialam miec dzis dzien spacerowy - co z tego jak paskudnie za oknem
EDIT : Manius - to Alexandra czy Alexander ? pochwal siemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kurcze muszę podrzycić mężowi pomysł z chmurka, ciekawe czy bedzie zadowonony
Magda a jesteś bardzo uzdolnionym cukiernikiem? Pytam, bo też chce zrobić jutro, a nie jestem jakaś bardzo dobra w pieczeniu i może mi powiesz czy to trudne, a wiadomo jak ktoś dużo i dobrze piecze to dla niego nic nie jest trudneLaura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witaminka ja piekę z zamiłowania, to jakby jedna z moich pasji, na początku ciąży wychodziły mi same zakalce więc przestałam na parę miesięcy- to jest pierwsze co mi wyszło od dawna. Ciasto możesz zrobić kruche albo na zwykłym biszkopcie. Pomysł na wypełnienie to albo coś mnie najdzie albo z kwestii smaku.
Wg. mnie to nie jest trudne, warto próbować- jak wyjdzie będziesz miała wielką satysfakcjęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2015, 11:35
witaminkab, Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hehe no ja zaraz zniosę jajko, ta beza się piecze ok 70 min i jeszcze stygnie ok 40 min. Już połowę masy zjadłam palcem i odliczam minuty aż będzie całość
Moim marzeniem jest kiedyś otworzyć swoją cukierenkębędę miała pomocnicę to może we dwie będziemy działać.
Laura ta chmurka to będzie coś w tym stylu? http://i.ytimg.com/vi/VkjwpoJgBHA/maxresdefault.jpgmałaMyszka lubi tę wiadomość