SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszę też kupic tę pozytywkę, napaliłam się przez Was
Wracając od rodziców zajechałam do Empiku i kupiłam książkę Jan Brzechwa - Najpiękniejsze wiersze dla dzieciPoczytałam kilka Małemu i zaczął się ruszac mimo bardzo leniwego dnia
Ale milutko
A i kupiłam krem z filtrem +50... słońce takie mocne dziś było a ja cholernie boję się przebarwieńLaura, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:A i kupiłam krem z filtrem +50... słońce takie mocne dziś było a ja cholernie boję się przebarwień
Ja też się boję przebarwieńJak dzisiaj rano spojrzałam na siebie w lusterko to mi się smutno zrobiło, że jestem taka blada i tak zostanie w tym roku:(
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Ja też się boję przebarwień
Jak dzisiaj rano spojrzałam na siebie w lusterko to mi się smutno zrobiło, że jestem taka blada i tak zostanie w tym roku:(
no to niestety za bardzo się nie poopalamy w tym roku
a ja taka mądra jestem, że zamówiłam sobie sukienkę w kolorze jasny pudrowy róż... z moją zerową opalenizną będzie to pewnie wyglądac tragicznie hehe nie pomyślałam o tym wcześniejmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie mamusie jestem na etapie kupna pościeli dla mojego,Leona Karolina kiedyś podeslala linka do aukcji na allegro z cudowną pościelą i oczywiście jestem taka zdolna ze nie mogę jej znaleźć.czy któraś zapisała tego linka???
PozdrawiammałaMyszka lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Mayka - jutro wrzuce linka bo teraz nie mam dostepu do komputera,a mam to w zakladce,mam ta co wrzucalam i jeszcze podobna do tej co wrzucalam,ale moim zdaniem fajniejsza-tez z poduszek:) jutro wrzuce jeden i drugi link:)
-
Laura wrote:Właściwie to od nospy stronie, już mowiłam mojemu gin że nie biorę nospy jak mnie boli, że wolę się przemęczyć.
A tak to biorę magnez, duphaston no i witaminki
Tak mogą to być te cholerne zrosty nie wykluczammałaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Część kochane
wczoraj kupiłam bavarie zwykła i żywca no i myślę porownam które lepsze, wypilam bavarie,otworzyłam żywca wypilam lyczka i mówię ale doobre, ten zywiec to jak piwo prawdziwe...po czym patrzę na etykietke i Nie jest już to piwo do 0.5 alkoholu jak kiedyś tylko nazywa się piwo niskoalkoholowe z zawartością 1.1%..
nosz kutwa to po co oni w ogóle takie robią? Ani za kierownicę się po tym nie osadzie ani w ciąży nie wypije. Oczywiście oddałam je mężowi ale byłam zła te mnie tak oszukali.
No wstaje i idę robić torcik. Dodam tylko że kupiłam cyckonosz sportowy i wkładki i jak na złość teraz nie cieknie nic hehe no ciekawe czy narazie będzie spokój. Ostatnio mam faze na mleko od tygodnia codziennie litr...chyba potrzebuje wapnia.
Słonecznej niedzieli :*małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
ja na pwiko tez mam ochotę, i chyba nie odpuszcze przy grilku takiej warki 0,0% (nie wiem co na to mąż bo on przeciwny), mój maluch rusza sie bardzo, też tak macie ,że jak spacerujecie dłużej to gdzies Wam wejdzie i kłuje w boku? bo ja jestem pewna, że to maluch sie gdzieś wcisnął, nie zawsze tak jest przy spacerze ale bardzo często:)
na tym etapie dziecko ma 30 cm dł razem z nózkami to bardzo dużo jak dla mnie:)małaMyszka, 0na88, zabka11 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Część kochane
wczoraj kupiłam bavarie zwykła i żywca no i myślę porownam które lepsze, wypilam bavarie,otworzyłam żywca wypilam lyczka i mówię ale doobre, ten zywiec to jak piwo prawdziwe...po czym patrzę na etykietke i Nie jest już to piwo do 0.5 alkoholu jak kiedyś tylko nazywa się piwo niskoalkoholowe z zawartością 1.1%..
nosz kutwa to po co oni w ogóle takie robią? Ani za kierownicę się po tym nie osadzie ani w ciąży nie wypije. Oczywiście oddałam je mężowi ale byłam zła te mnie tak oszukali.
No wstaje i idę robić torcik. Dodam tylko że kupiłam cyckonosz sportowy i wkładki i jak na złość teraz nie cieknie nic hehe no ciekawe czy narazie będzie spokój. Ostatnio mam faze na mleko od tygodnia codziennie litr...chyba potrzebuje wapnia.
Słonecznej niedzieli :*
mleko za mną też strasznie chodzi, czyste ale jeszcze bardziej truskawkoweeemałaMyszka, Neyla lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:mleko za mną też strasznie chodzi, czyste ale jeszcze bardziej truskawkoweee
Chyba taki okres bo ja tez sobie dnia bez kubka kakalka nie wyobrazam, a kiedys jak wypilam raz w miesiacu to gora
Tak sobie myslalam, ze tak na prawde nie mam ciazowych zachcianek oprocz jednej - truskawki, za ktorymi wczesniej nie przepadalam notabenemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
na truskawki sobie jeszcze poczekam, wczoraj zakupiłam nektarynki i jakie było moje rozczarowanie o buuu, także poczekam na te nasze polskie:)
wtedy też zrobie takiego torcika pavlowej, oczywiscie na gotowych spodach z cukierni bo je kiedyś widziałam:DmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
ja przed ciążą jak wypiłam mleko to miałam rozwolnienie i brzuch mnie bolał a nawet zawroty głowy a teraz żyć bez niego nie mogę, zastanawiałam się czy przypadkiem od takiej ilości którą piję nie dostałam laktacji ale to chyba nie ma związku. Codziennie na śniadanie i kolację płatki z 0.5 mleka
Córcia kopie od rana, próbowałam nagrać chyba z 10 filmików nagrałam i dupa na żadnym nie kopała, chyba poproszę męża żeby z zaskoczenia nagrał bo cwaniara wie że mama ją nagrywa i nie kopie wtedyTak mi się dziś wypięła z lewej strony że czułam jak skóra brzucha mało nie pękła, pod ręką czułam jej ciałko i chyba nawet puls- i ile to czkawka nie była
małaMyszka, aaaaga, Martucha86, gosia.b, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Mayka - jutro wrzuce linka bo teraz nie mam dostepu do komputera,a mam to w zakladce,mam ta co wrzucalam i jeszcze podobna do tej co wrzucalam,ale moim zdaniem fajniejsza-tez z poduszek:) jutro wrzuce jeden i drugi link:)
małaMyszka, Martucha86, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Dzięki Karolina juz będzie miała z głowy łóżeczko i przewijak,jest brakowało tylko pościeli. Aaa i Jeszcze będziemy malować łóżeczko na biało mam nadzieje ze wyjdzie ok. Wczoraj też byłam w pepco noi małe szaleństwo ale kontrolowane
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Hej brzuchatki
Witam sie razem z piekna pogoda
Zamierzam dzis troche w ogrodku popracowac. Wszystko juz tak pieknie kwitniewczoraj kolezanka, ktora nie widziala mnie tylko tydzien zdziwila sie, ze tak bardzo brzuch mi urosl
ogdrzebalam wiec z twardego dysku zdjecia z okresu ciazy Marcelem I okazalo sie, ze mam brzuch jak z 28 tygodnia pierwszej ciazy
Mama mowi, ze to normalne w drugiej ciazy ale jak tak dalej pojdzie, to chyba juz w niedalekiej przyszlosci maz bedzie mnie toczyl
Jeszcze ostatnio bardzo trudno prowqdzi mi sie auto. Mala tak nisko lezy, ze jak przypne sie pasami to boli mnie podbrzusze. Chyba czas kupic sobie zabezpieczenia do pasow
Milego dnia kochanemałaMyszka, magda sz, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ja na 11:20 jadę na zajęcia. Dzisiaj też piękna pogoda. Nie mam wyboru, bo już dwa razy olałam angielski i skończył się limit nieobecności... No trudno...
Teraz to chyba dopiero jakoś pod koniec kwietnia idę... O ile pójdę heheheheeheh
Po ostatniej wizycie na SORze powiedziałam, że nigdy więcej się nie będę spinać na studiach...zabka11 lubi tę wiadomość