SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie w 6 miesiacu
Polozylam sie na chwilke bo kregoslup mi peka, tyle sie narobilam.
Zrobilam walewska, dwie salatki, wysprzatalam caly dom i padam....musze sie jeszcze ogarnac' makijaz wlosy i cos normalnego ubrac bo jeszcze w dresie jestem.na 17 przychodza goscie...
Milej pieknej soboty!!!Martucha86, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Właśnie Krzysiek pierwszy raz poczuł kopniecia Syna
!
Łzy radości same mi pociekly.
Wiedziałam, że ten dzień będzie udany!!!
niecierpliwa, 0na88, chcebycmama, kasiuleek, Paula_071, Laura, lys, gosia.b, Katarka, Neyla, mamasia, małaMyszka, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:To przez tą ciążę człowiek taki zakręcony
Ja wlasnie o malo chalupy z dymem nie puscilam, robilam ekspresowe paczki z serkiem waniliowym i po 20 minutach maz wchodzi do kuchni i sie mnie pyta dlaczego pod patelnia z olejem pali sie gaz. Uwierzyc nie moglam, ze takie cos zrobilam!mamasia, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Olinka trzymam kciuki żeby Ci pomogli i żeby z Tobą i dzidzia było wszystko dobrze
co do lekarzy to tragedia... w ogóle nie powinni tacy pracować z pacjentami!!! Tylko co najwyzej siedzieć z nosem w książkach i laboratoriach!!!
Małgosia to bardzo długo Cię trzymają. Ja tez leżałam w szpitalu z bólami brzucha. U mnie niestety nie wykryli przyczyny tylko wyciszyli to tez takimi lekami jak Tobie podają. Ja leżałam 6 dni. Dużo zdrówka życzę dla Ciebie i maleństwa
Nie uwierzycie!!! Wczoraj narzekałam na pecha przez ta pęknieta szybę. Wieczorem zadzwonił chętny kupiec i sprzedaliśmy autko tylko 500 zł taniej przez to pęknięcietakże koniec końców nie wyszło najgorzej
szkoda tylko moich nerwów wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 16:39
niecierpliwa, Paula_071, Martucha86, Laura, 0na88, Neyla, gianna88, małaMyszka, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Mój mąż właśnie je kabanosy i zagryza konfiturą wiśniową. Zastanawiam się kto z naszej dwójki jest w ciąży.
niecierpliwa, Martucha86, aaaaga, Laura, lys, 0na88, Katarka, Neyla, magda sz, małaMyszka, mamasia, zabka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualny
-
Hej, wróciłam do domku, od rana miałam zajęcia i ostatnie 2 godziny to już było koszmarnie, oczy same mi się zamykały i wszystko bolało od siedzenia na tych twardych krzesłach. Dobrze, że jutro tylko do 13.
Po drodze wstąpiłam do sklepu i też kupiłam to piwo bezalko. Bavaria, po czym przeczytałam że Paula masz kaca po tym piwie, i tak myślę jakim sposobem skoro to bez alkoholu?? No i teraz nie wiem pić, czy nie pić?Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja uwazam, ze rok bez alkoholu to chyb nie jest wielkie wyrzeczenie i nie uznaje nawet tych piw bezalkoholowych
Ale co jest złego w piwie bezalkoholowym skoro to jest 0,0%?
Jestem przeciwna piciu nawet najmniejszych ilości alkoholu i piwom jak karmi typu 0,5%, ale skoro coś jest 0,0% to przecież nie alkohol.
EDIT: tak w ogóle ta Bavaria to nie piwo, tylko napój o smaku piwaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 18:30
gianna88, małaMyszka, Hermiona, KasiaeN. lubią tę wiadomość
-
uf nadrobiłam
Laura super zestaw, ja nie mam nic z tych rzeczy i chyba też się zastanowię nad tym, tylko muszę sprawdzić czy óżeczko jest tajkie jakie sobie wymyśliłam
Karolinaaa ja też jestem butoholiczką, ale ja uwielbiam szpilki. i z tej przyczyny musiełam dziś kupić 3 pary butów na płaskiej podeszwie, bo mam tylko obcasy i to w większości szpilki, a teraz mnie już plecy bolą jak próbuje ubrać większy obcas.
Olinka, Małgosia trzymajcie się cieplutko wiadomo w szpitalu ciężko, ale dla dzidzi można wszystko znieść. Zdrówka Wam życzę!
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Ale co jest złego w piwie bezalkoholowym skoro to jest 0,0%?
Jestem przeciwna piciu nawet najmniejszych ilości alkoholu i piwom jak karmi typu 0,5%, ale skoro coś jest 0,0% to przecież nie alkohol.
EDIT: tak w ogóle ta Bavaria to nie piwo, tylko napój o smaku piwa
Kochana, ale ja nie mowie, ze jest w tym cos zlegoJa po prostu takiej potrzeby nie odczuwam. Dla mnie jak cos ma napisane piwo to jest to na liscie prodkuktow zakazanych nawet jak ma 0.0 alko
Takie samo zdanie mam odnosnie kierowcow, jesli prowadzisz odpusc sobie nawet ilosc dozwolona
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Moje dziecko dzisiaj prawie wcale nie śpi, czuje często kopniaki
Czy u Was też tak jest?
Dodam że dzisiaj również bóle mam i może dlatego nie wiem
Ja dziś prawie cały dzień czułam kopniaki i niektóre bardzo silneale nie mam żadnych bóli
-
witaminkab wrote:uf nadrobiłam
Laura super zestaw, ja nie mam nic z tych rzeczy i chyba też się zastanowię nad tym, tylko muszę sprawdzić czy óżeczko jest tajkie jakie sobie wymyśliłam
Karolinaaa ja też jestem butoholiczką, ale ja uwielbiam szpilki. i z tej przyczyny musiełam dziś kupić 3 pary butów na płaskiej podeszwie, bo mam tylko obcasy i to w większości szpilki, a teraz mnie już plecy bolą jak próbuje ubrać większy obcas.
Olinka, Małgosia trzymajcie się cieplutko wiadomo w szpitalu ciężko, ale dla dzidzi można wszystko znieść. Zdrówka Wam życzę!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Ja dziś prawie cały dzień czułam kopniaki i niektóre bardzo silne
ale nie mam żadnych bóli
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Moje dziecko dzisiaj prawie wcale nie śpi, czuje często kopniaki
Czy u Was też tak jest?
Dodam że dzisiaj również bóle mam i może dlatego nie wiem
Ja tak mam codziennie tylko, ze nie bola mnie te kopniaki. Od paru dni mam wrazenie, ze mala upodobala sobie pecherz bo czuje kopniaka i od razu w tym momencie czuje, ze chce mi sie siusiu, a po chwili ustepujeJulka jest bardzo spokojna w nocy, bo dopiero pare razy poczulam jak sie wierci, albo opcja numer dwa wierci sie, ale mnie to nie budzi
-
niecierpliwa wrote:Ja tak mam codziennie tylko, ze nie bola mnie te kopniaki. Od paru dni mam wrazenie, ze mala upodobala sobie pecherz bo czuje kopniaka i od razu w tym momencie czuje, ze chce mi sie siusiu, a po chwili ustepuje
Julka jest bardzo spokojna w nocy, bo dopiero pare razy poczulam jak sie wierci, albo opcja numer dwa wierci sie, ale mnie to nie budzi
kopniaki są bardzo przyjemne
ale też czuję jak jest gdzieś na pęcherzu bo wtedy latam sikuniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość