SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
5ylwia - zanim przeczytałam twojego posta odnośnie pozytywki to dzisiaj rano się zorientowałam, że ja to jednak jestem głupia
Mąż przyniósł pozytywkę jak jeszcze leżałam w łóżku i puścił ją do brzuszka, za chwilę mówię "Szkoda, że w niej nie można baterii wymienić", a Mąż na to "Przecież tu nie ma baterii" - naprawdę jestem głupia
A potem przeczytałam twojego posta
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej:)
Od rana wyruszyłam w miasto i kupiłam baleriny, sukienkę i majtasy. Jestem zadowolona z tych zakupów.
Zaraz idę podszykowac obiad i czekam na Krzyśka.
Jest tak ciepło i pięknie, ze po obiedzie koniecznie idziemy na spacer, wieczorem wybieramy się na kolacje ze znajomymi. Zapowiada się miły dzień!
Olinka trzymaj się dzielnie!
A co z Małgosia? Dobrze pamiętam, że przed świętami trafiła do szpitala?
Stasiak dziś leniwy
Udanego dnia!magda sz, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ,
Olinka - wazne ze z maluchem ok , moja mama pamietam jak mi opowiala ze jak zaczela rodzic ( a miala tez cukrzyce ciazowa) to nagle wyszedl lekarz na korytarz i zaczal krzyczec " porod cukrzycowy , porod cukrzycowy" i 30 studentow sie zlecialo i kazdy zagladal , jednoczesnie na sali byl gosc ktory oswietlenie zmienial - jak uslyszal jak moja matka sie drze i steka to podobno bardzo szybko wyszedl ze sprzetem
Ale fakt faktem , wielu lekarzy to po prostu gbury i nie maja empatii , nawet jak sa super specjalistami to nie maja podejscia do pacjentow . Tu jednak fakycznie trzeba miec powolanie jak do bycia np nauczycielem.magda sz, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam wrazenie ze wiekszosc lekarzy swoj dyplom na bazarze kupila... niestety.
Mnie przy pierwszym porodzie nacinala studentka. Dobrze ze byly tylko 2 a nie cala klasa
Ostatni dzien w PL.
Slonce wyszlo a ja na nic nie mam sily, doslownie od wczoraj czuje sie jakbym maraton przebiegla. A plecy juz nawet nie wspominam.
Odnosnie ubierania dzieci urodzonych latem, tez sie nad tym od dluzszego czasu zastanawiam i nie wyobrazam sobie jak to bedzie...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A u mnie malowanie pelna para, jak zobaczylam kolor farby w wiaderku to mi sie nie podobal wygladal jak bialy, ale na scianie super jasny szary
Maz z tesciem maluja, a ja pichce obiad.
W pepco kupilam Julci pozytywke rybke - super jest!
Kupilam tez 2 pary bodziakow i maz pokazal tesciowi, a ten mnie zaczal opieprzac, ze mam nic nie kupowac dopiero jak sie dziecko urodzi. Alez mnie zezlil!
P.S ledwo remont sie zaczal a ja juz mam doscKatarka, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Gianna dobre te Bavaria ale takie słodkie że już wole np. sok jakbłkowy, nie wiem jak inne smaki bo piłam tylko bavarie jabłkową.
Magda Bavaria jest też bezsmakowa, tzn taka jak piwo, normalnie lekko gorzka...mniammagda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Witamy sie ze slonecznego Gdanska juz po śniadaniu wciagnelam 2 nalesniki z twarogiem mniam obiad z wczoraj zostal spaghetti wiec z glowy nie mam planow a pozatym maz idzie na mecz wiec znowu sama bede w domu pol dnia
znam ten ból... mój też lechistaco dwa tygodnie pół dnia go nie ma... a dziś jeszcze piwo z kolegami po meczu więc wróci niewiadomo kiedy
ale jadę do rodziców, posiedziec w ogródku na słoneczku, pogadac to jakoś zleci
miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 13:28
aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56e5357d81c2.jpg
Dzisiejsze zakupki na poprawe humorkugianna88, Martucha86, kasiuleek, magda sz, aaaaga, 0na88, Laura, psioszka11, zabka11, Aga89, lys, Katarka, gosia.b, Neyla, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kusicie mnie tą pozytywką
Ja mam takie coś nad łóżeczko http://www.megadyskont.pl/album/fisher-price-karuzela-las-tropikalny-k3799/k3799-1.jpg
To na takiej samej zasadzie ta pozytywka rybka? czy to w innym celu? Nie ogarniam tych zabawek jeszcze
Lecimy zaraz do znajomych a jak wrócimy to biorę się za ten torcik bezowy bo już nie wytrzymam, póki co to zrobiłam na szybko tartę z bitą śmietaną i owocami tam w gościWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 13:40
Laura, zabka11, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczeta. Widzialam ze ktoras sie pytala o mnie. Ja nadal jestem w szpitalu biore nospe magnez i czasami kroplowke z pyralgina i papaweryną. Mam nadzieje ze niedlugo stad wyjde i wroce do domku.
psioszka11, magda sz, zabka11, Martucha86, gianna88, lys, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Kusicie mnie tą pozytywką
Ja mam takie coś nad łóżeczko http://www.megadyskont.pl/album/fisher-price-karuzela-las-tropikalny-k3799/k3799-1.jpg
To na takiej samej zasadzie ta pozytywka rybka? czy to w innym celu? Nie ogarniam tych zabawek jeszcze
Lecimy zaraz do znajomych a jak wrócimy to biorę się za ten torcik bezowy bo już nie wytrzymam, póki co to zrobiłam na szybko tartę z bitą śmietaną i owocami tam w gości
Ja puszczam pozytywke i klade na brzuszkuLaura, aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:5ylwia - zanim przeczytałam twojego posta odnośnie pozytywki to dzisiaj rano się zorientowałam, że ja to jednak jestem głupia
Mąż przyniósł pozytywkę jak jeszcze leżałam w łóżku i puścił ją do brzuszka, za chwilę mówię "Szkoda, że w niej nie można baterii wymienić", a Mąż na to "Przecież tu nie ma baterii" - naprawdę jestem głupia
A potem przeczytałam twojego posta
Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ja puszczam pozytywke i klade na brzuszku
oglądałam program porody i rodzice zaraz po porodzie puścili maluszkowi pozytywke, którą mama puszczala w ciąży i maluszek od razu się uspokoił
także puszczam codziennie niech się Oli przyzwyczai do tej melodii
magda sz, niecierpliwa, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość