SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To i my wpadamy powiedziec dzien dobry
i spadamy,bo roboty mamy duuuuuzo....konczymy malowanko i pozniej skladamy mebelki
Alex szaleje,piekne to jest
Zycze milego dnia,zagladne wieczorkiemmałaMyszka, Cassie, Laura lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Jak jest opuchlizna i stan zapalny to chyba nie wyrwą dopóki nie zejdzie.
Annie przestała boleć głowa i ząb. Może to z nerwów? Normalnie jak ręką odjął...
A może to fantomowe he he he jego boli to mnie też?
Dzisiaj jadę na zajęcia. A jutro na 15 do 21. Już mi się nie chce hehe hehe hehe rozleniwiona jestem.magda sz lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie.
Mąż właśnie siedzi na kibelku i ... moczy pół twarzy w umywalce z zimną wodą...
Każdy sposób jest dobry.
Nocka była nadzwyczaj spokojna. Wstał co prawda już o 6 ale grzecznie poszedł leżeć na kanapę przed TV.
Dzisiaj mam egzamin, który prawdopodobnie nie będzie egzaminem, tylko przepisaniem oceny z ćwiczeń. W ogóle wykładowca jest jakiś dziwny. Ostatnio na wykładach zrobił ćwiczenia dla innej grupy, a nasza miała wolne. Wszystko fajnie, ale po 3 godzinach były jeszcze zajęcia z angielskiego. Oczywiście nie czekałam i pojechalam do domu. -
hej ! mam do Was pytanie czy jest jeszcze ktoś oprócz mnie komu waga nadal spada zamiast rosnąć ?
w życiu nie myślałam że kiedyś będe się martwić tym że nie mogę przytyć
a ogóle mój organizm ześwirowałjak na początku nie wymiotowałam to teraz zaczyna się dopiero wrr
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Aśka a rozmawiałaś z lekarzem?
no tak ... powiedziała tylko że w ciąży to się tyje a nie chudnie i wysłała do diabetologa, a diabetolog powiedział że to się trzeba cieszyćno fakt miałam bardzo dużą nadwage na wstępie więc mam nadzieję że mały się najada tłuszczykiem... bo on rośnie jak na drożdżach
0na88, małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Aska87 - ja
ale my cukrzycowe
mamy diety dobrane do wag sprzed ciazy to pewnie dlatego . Ja np mam 1700 kcal.
tylko gdybym ja tą diete jeszcze trzymała)) jem to co mam akurat w domu i co ma niski indeks ale kalorii to nie licze
ale najwięcej schudłam jednak jeszcze przed dietą
według wykresu belly powinnam ważyc już około 87 a mam 74
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, ze pierwsze 150 km podrozy to byl koszmar, dopiero w Lodzi udalo mi sie znalezc dogodna pozycje z poducha za plecami, kocem pod glowa i fotelem w pozycji pollezacej
Zaliczylismy juz kawke w Mcu i Julka mi skacze po pecherzu
Magda ja prosze o podeslanie salatki greckiejWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 09:41
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
ale mi tez diabetolog i ginekolog mowili zeby sie cieszyc , ginekolozka nawet opowiadala jak jej pacjentka do porodu szla duzo chudsza do porodu niz miala na wadze przed zajsciem w ciaze. Jezeli dziecko prawidlowo sie rozwija , a my jemy to co mamy jesc i cukry sa ok ,to nie ma powodu do zmartwien
zresza na jogurtach naturalnych , chudej szynce , gotowanym miesie- ciezko przybracAska87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:no tak ... powiedziała tylko że w ciąży to się tyje a nie chudnie i wysłała do diabetologa, a diabetolog powiedział że to się trzeba cieszyć
no fakt miałam bardzo dużą nadwage na wstępie więc mam nadzieję że mały się najada tłuszczykiem... bo on rośnie jak na drożdżach
A może zmieniłaś dietę? Jesz mniej niezdrowych, tłustych rzeczy np. chipsy czy frytki a więcej warzy i nabiału? Jeśli miałaś nadwagę to może właśnie z tego to wynika, że organizm czerpie zapasy. A może wymiotowałaś na początku ciąży dlatego waga Ci zleciała?
Jadę do rodziców, posiedzę w ogródku, zrobimy grilla. Ale piękna pogoda:)0na88, Aska87, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Asia to faktycznie moze glowa rozbolec jak jeden lekarz a drugi tak..ale jak bierzesz leki i wyniki sa ok to chyba nie powinnas sie martwic, dziecie kradnie Ci tluszczyk jak nic
No to zaczynamy hardcorowy dzionek, jestem mega nie wyspana ale za oknem w ciuniu jest 20 stopni wiec w taka pogode dostaje powera z automatumilego dnia kochane, Maja dziekuje za mile slowa, odpowiada na kazdy komentarz kopniakiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 09:45
Aska87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Skoro miałas spora nadwage to nie ma co sie martwic
Moja znajoma tez ma termin na sierpień, ma właśnie sporą nadwage i do tej pory chudła, ale ostatnio mówiła ze 0,5 wróciło
Skoro z dzieciaczkiem wszystko dobrze to ciesz sie
Ja tez mam nadwage,aczkolwiek nie jakąs duza, ale tez na początku schudłam ok 3-3,5kg a teraz wróciło mi 5,5kg, waga od momenty zrobienia testu różni się tylko ok 2-2,5kg. Dzieciaczek rośnie prawidłowo i to jest najwazniejsze,a nam po prostu zleciało z tłuszczyku, kazdy po mnie widzi ze schudłam, do 14 tygodnia nie miałam apetytu, jadlam na siłe i żadnych słodyczy, teraz jem juz normalnie (tak jak przed ciażą bo apetyt na jedzenie mi się nie zmienił) ale bez słodyczy to żyć nie moge! az sie zdziwiłam wczoraj ze mam taki niski cukier;pmałaMyszka lubi tę wiadomość