SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Magda zazdroszcze! Pamiętaj, że zawsze lepiej się pakować niż rozpakowywać
Asia jak maleństwo rośnie to się nie martw.. Każda kobieta jest inna
Mycha, aby zajęcia szybko minęły żebyś mogła cieszyć się weekendem
Miłego słonecznego dnia dziewczyny!
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Apropo wagi...wczoraj zadzwonila do mnie tesciowa, ze kupila mi w lidlu leginsy i zeby sobie po nie podjechac, jak je zobaczylam to nie wiedzialam jak sie zachowac, do wyboru mialam parsknac smiechem, wybuchnac placzem, a przez ulamek sekundy przeszlo mi przez mysl aby wcisnac jej je do gardla. Kupila mi leginsy w rozmiarze 48-50!!! Nadmienie tylko, ze przed ciaza nosilam rozmiar 36 i moglam sie nimi owinac 2 razy. Powiedzialam tesciowej, ze moze je zostawic sobie albo zwrocic jak ma paragon
Aska87, zabka11, mamasia, małaMyszka, Laura, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny w tą słoneczną sobotę.
wczoraj nospa i activia pomogła ból przeszedł a ja po 20 już spałam... oby do wtorku i wtedy wizyta
czy wasze kruszynki też są takie żywe mój co 2-3h daje mi czadu;)i wdzień i w nocy
taksze jestem bardzo szcześliwa a mało tego dzis pierwszy raz widziałam jak misie brzuch ruszał
niecierpliwa, magda sz, aaaaga, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Moj maly szaleje w brzuchu ze az zal wstac z kanapy a jednak wypadaloby podlogi i pranie ogarnac, jutro mamy gosci.
Magda piekne zdjecie. Przy okazji zycze Wam szczesliwego lotu i udanego odpoczynku.
niecierpliwa tesciowe to maj dzikie pomysly
malamyszka watpie czy mezowi wyrwa zeba jesli jest opuchlizna. Powinien dostac jak najszybciej antybiotyk zeby ropa zeszla a potem do wyrwania.
Jesli chodzi o dalsze podroze, my jak wiecie jezdzimy po 1000km w jedna strone. Fotel na pol lezaco, poducha pod plecy i koc na nogi. Mimo moich problemow z plecami jezdzi sie calkiem przyjemnie. No i postoj chociaz na siku co 2-3 godziny.
niecierpliwa, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
No juz Cassie nie jest zle, najtrudniej bylo znalezc dogodna pozycje, a teraz jest calkiem przyjemnie, ja czytam ksiazke, a Julka fika w brzuszku
Wiem, ze dla niektorych z Was morze to codziennosc, ale ja juz sie nie moge doczekac az usiade sobie na kocyku i bede patrzec w morze, ale to pewnie dlatego ze dzieli nas 600 km i ostatni raz Baltyk widzialam 2 lata temu
Jeszcze 150 km do celu!
Aska87, zabka11, Aga89, magda sz, Cassie, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Apropo wagi...wczoraj zadzwonila do mnie tesciowa, ze kupila mi w lidlu leginsy i zeby sobie po nie podjechac, jak je zobaczylam to nie wiedzialam jak sie zachowac, do wyboru mialam parsknac smiechem, wybuchnac placzem, a przez ulamek sekundy przeszlo mi przez mysl aby wcisnac jej je do gardla. Kupila mi leginsy w rozmiarze 48-50!!! Nadmienie tylko, ze przed ciaza nosilam rozmiar 36 i moglam sie nimi owinac 2 razy. Powiedzialam tesciowej, ze moze je zostawic sobie albo zwrocic jak ma paragon
heheale na pewno miała dobre intencje
ja na początku ciąży w internecie zamówiłam sobie sweterek na promocji za grosze więc wzięłam 48-50 twierdząc że w kwiecień/maj to napewno będzie idealnya że wcześniej nosiłam 44-46 ... i tak teraz moge się nim 2 razy owinąć
bo kupuje aktualnie rozmiar 42
niecierpliwa, magda sz lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:No juz Cassie nie jest zle, najtrudniej bylo znalezc dogodna pozycje, a teraz jest calkiem przyjemnie, ja czytam ksiazke, a Julka fika w brzuszku
Wiem, ze dla niektorych z Was morze to codziennosc, ale ja juz sie nie moge doczekac az usiade sobie na kocyku i bede patrzec w morze, ale to pewnie dlatego ze dzieli nas 600 km i ostatni raz Baltyk widzialam 2 lata temu
Jeszcze 150 km do celu!
zazdroszczęjak mi się marzy morze mmmmm
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa to się Wam przyfarciło bo dziś piękna pogoda
oby taka się utrzymała jak najdłużej
Ja mam do plaży niecałe 2km a bywam sporadycznie, raz w miesiącu jak dobrze idzie
ale to dlatego, że zatoka, brudno, po prostu nie przepadam, już wolę w stronę lasu isc na spacer... ale jak jestem nad otwartym morzem to się jaram bardzo! zupełnie inny kolor wody
Miłego wypoczynku dla podróżujących
I dla tych w domach, ogródeczkach też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 11:00
niecierpliwa, Cassie, małaMyszka, Laura, chcebycmama lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa - hehehe moja tesciowa jak mi kupila narzute do sypialni to nie wiedzialam gdzie oczy schowac
na szczescie nie trafila z kolorem i powiedzialam zeby sobie ta narzute zostawila jako prezent dla kogos innego
Spokojnej i bezpiecznej podrozy!kiedy wracacie?
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hejka. Zaraz zmykamy na działkę... taka ładna pogoda. Rano zrobiłam ponowne badanie moczu-po 12 będę miała wyniki. Dom z grubsza ogarnięty, Julka już mi zakomunikowała intensywnym kopaniem, że odkurzania pod kanapami nie lubi
Magda tak Wam zazdroszczę tej KretyRób dużo zdjęć, bo tutaj pewnie większość z nas spragniona letniego leniuchowania na plaży. Naładuj baterie i wracaj do nas.
Idę z kompa, bo szkoda pogody!
Miłej soboty dziewczyny!magda sz, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Niecierpliwa - hehehe moja tesciowa jak mi kupila narzute do sypialni to nie wiedzialam gdzie oczy schowac
na szczescie nie trafila z kolorem i powiedzialam zeby sobie ta narzute zostawila jako prezent dla kogos innego
Spokojnej i bezpiecznej podrozy!kiedy wracacie?
Dlatego nie lubie jak mi cos kupuje, bo nie lubie udawac, ze cos mi sie podoba w momencie tak jak mowisz, ze nie wiem gdzie oczy schowac
Wracamy w czwartek do rodzicow, tam w piatek jak pogoda dopisze jakis grill i wieczorkiem do domu, a w sobote malowanie ostatniego pokojuCassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:I jak spacerowka w nim ? Nie jest malutka ? Bo tako ma praktycznie wszystkie spacerówki bardzo podobne. My zdecydowalismy się na tako extreme, chcialabym zeby chociaz 1,5roku dziecko w nim przejezdzilo.
Pani, od której go odkupiłam mówiła, że spacerówką przejeździli z 2 lata nawet, że dziecko uwielbiało nią jeździć. Jest mi ciężko ocenić, jak z jej wielkością. Chcemy sprawdzić w praktyce i jak mała wyrośnie to kupimy nową, lekką, bez żalu, bo to używany wózek.małaMyszka lubi tę wiadomość
Córcia 2015 -
Hehehe moja teściowa też nie trafia z prezentami
Raz dostałam od niej bieżnik - coś w rodzaju tego - http://allegro.pl/okazja-bieznik-zakardowy-30x60cm-pilecki-i5237439472.html a dodam że u nas w domu wszystko jest w stylu nowoczesnym, wszystko jest mega proste,na kant, także nijak do naszego wystroju on nie pasuje, wiec leży w komodzie
Drugi raż dostałam tego typu obrus na cały rozłożony stół.. no az sie wkurwiłam,bo po 1. ze nie widzi ze to do nas nie pasuje
Po 2. że nie widzi ze tamten bieżnik nigdy nie leżał u nas ani na ławie ani na stole
po 3. po prostu az mi szkoda ze ktoś wydaje pieniądze na coś czego na nigdy nie połoze ..
Nawet nie mam komu tego oddać bo wszyscy (oprócz teściów) mają domu,mimeszkania w tym stylu..no a szkoda jednak żeby to leżało az struchleje. Nie kazdy lubi ten sam styl..
Tak samo teściowa na początku ciagle gadałą zeby kupic firanki, ja mówiłąm ze nie kupie firanek tylko jakieś zasłony na boki, zrobiliśmy drewniane żaluzje wiec to juz ma swój urok, a ta ciagle "firanki firanki" nawet kase wciskala zeby te firanki kupic,az w końcu krzyknełam "W TYM DOMU NIE BEDZIE ŻADNYCH FIRANEK !" to juz skończyła..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 11:42
la_lenka, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
ajj mam dobry humorek:) tesciowa zabrała mnie na zakupy, kupilismy łózeczko małemu o takie
http://www.babyblue.sklep.pl/klups-lozeczko-dzieciece-slonik-120-60,id348.html
do tego przewijak biały, pare ciuszków, recznik kąpielowy, pieluszki
chciała juz wózek kupwac ale ja powstrzymałam:) wiecie ze kupując wózek na allegro dostajecie 12 miesiecy gwarancji a w sklepie stacjonarnym 24 miesiace?
musze jeszcze posciel poszukac na allegromamasia, magda sz, Cassie, zabka11, lys, kasiuleek, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:ajj mam dobry humorek:) tesciowa zabrała mnie na zakupy, kupilismy łózeczko małemu o takie
http://www.babyblue.sklep.pl/klups-lozeczko-dzieciece-slonik-120-60,id348.html
do tego przewijak biały, pare ciuszków, recznik kąpielowy, pieluszki
chciała juz wózek kupwac ale ja powstrzymałam:) wiecie ze kupując wózek na allegro dostajecie 12 miesiecy gwarancji a w sklepie stacjonarnym 24 miesiace?
musze jeszcze posciel poszukac na allegro
No właśnie też słyszalam o tej gwarancji, nawet uwagi na to nie zwróciłam ogladajac wózki
U nas jest taki wielki sklep z artukułami dla dzieci i tam mają wlaśnie wózki tako, no i wisi wielkie ogloszenie że jeżeli znajde w internecie np. wózek w niższej cenie niż jest u nich w sklepie to przyjechać z wydrukowaną "ofertą" i oni sprzedadzą to w tej cenie
U nich tako extreme kosztuje 2 100, a w internecie znalazłam za 1800wózek bedziemy kupowac czerwiec/lipiec wiec moze do tej pory jeszcze tańszy znajde
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ale mialam telefon kuzynka zadzwonila z Norwegii ze kupila mi pieluchy pampersy ja zdziwiona o co chodzi a ona ze miala jakies kupony i paczka 24 szt pieluch wychodzila po 5 zl przeliczajac na polskie złotówki kupila mi jedynki dwojki i trojki po kilka paczek ale fajnie
przywiezie mi w wakacje
Cassie, Aga89, mamasia, zabka11, lys, małaMyszka, Laura, Maniuś, Paula_071, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina piękny obrus
hahhaha u mnie teściowa dziwi się że co raz inwestujemy w mieszkanie, wymieniamy meble co kilka lat, jakieś gładzie nie gładzie itp. - bo po co przecież za 2-3 lata się wyprowadzimy... No właśnie po to żeby przez te 2-3 lata jeszcze przyjemnie nam się mieszkało. Zawsze dzięki temu drożej wynajmę za standard a nie prl.
Aa dostałam PIERWSZY prezent od teściowej dla dziecka- pieluszki kolorowe tetrowe ale są super, wybrała naprawdę fajne wzorki w sowy itp:) aż jestem w szoku.
Z firankami to moja babcia ma fioła co rozmowa to - czy mamy już karnisz w salonie to nam kupi firankę- ja na to że nie będzie żadnych firanek ani karniszy i innych kurzołapów. Firankę krótką i delikatną zainstalowałam tylko w sypialni bo jakoś chłodno się wydawało i wystarczy.
No pakowanko prawie na finiszu, myślałam że zmieścimy się w jedną torbę ale jednak nie.. więc mąż będzie niósł plecak 65 litrowy i ciągnął moją torbę na kółkachTeraz kantorek i na eurosy zamiana
Kochane ja również Wam życzę miłego wypoczynku, cieplutkiej pogody, dużoooo relaxuaa i dobrego jedzenia
Cassie, zabka11, niecierpliwa, małaMyszka, Neyla, Maniuś, Paula_071, Y, Pati Belgia lubią tę wiadomość