SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane sierpnioweczki...
Bardzo duzo piszecie i cieżko mi Was nadrobić choć ciagle staram sie być z Wami na bieżąco tylko nie pisze za często. Mam nadzieje, ze jak bedzie bliżej czerwca to bede miała więcej czasu
Jutro jadą na usg 4dnie mogę sie doczekać
U nas trochę problemów w rodzinie bo wezwali nas do szkoły brata i przez to, ze w następnym roku pójdzie do szkoły dopiero od stycznia (przez białaczke i przeszczep) zdegradowali go do gorszego poziomu... Czyli na techniczny profil... Strasznie to przeżył... Pare dni mu tlumaczylismy, ze na szczęście mieszkamy w Belgii i ma mimo wszystko większe możliwości... Ale wiecie jak to jest? Dla niego aspekt szkoły jest najważniejszy. On jest bardzo ambitny i poczuł sie tak, jakby ktoś odebrał mu cześć marzeń... Mam nadzieje, ze bedzie ok...
Miłego dnia moje kochane brzuchatki0na88, małaMyszka, Laura, mamasia, lys lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ,
w Krakowie tez pochmurno jednak cieplo - wczoraj wybralam sie do znajomych na urodziny i o dziwo posiedzialam do 2.00 w nocy az zdziwiona bylam , muzyka byla okropnie glosno , plus dookola pekajace balony , balam sie ze jak ktos nadepnal na balon wody mi odejdaMala tez sie denerwowala bo fikala- jednak mimo patrzenia z boku na wszystkich pijanych , i obecnie na mojego meza ktory lezy z okladem na glowie i umiera - ja czuje sie swietnie
Trzymajcie kciuki zebym tego zlomka ( moj samochod) sprzedala zebym wreszcie mogla mebelki zamowic)
milego dnia brzuchatki
rybka1988, Pati Belgia, Paula_071, małaMyszka, Laura, zabka11, lys, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dzuewczynki. Ja jeszcze w łóżku z synkiem obok i czekam aż sie obudzi. Dzidzia się kręci w brzyszku, to dobrze bo ostatnio jakby jej nie było. Wczoraj położyliśmy tapetę u małej w pokoju, rolety wisza i trzeba sie brać za sortowanie ubranek bo zaraz łóżeczko tego nie udźwignie. Miłej niedzieli życzę
małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ona 88 to obserwowanie pijących i później patrzenie jak sie męczą zawsze sprawia mi satysfakcję
0na88, małaMyszka, zabka11, Cassie lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane,
nadrobiłam Was i witam w piękny, słoneczny poranek.
Wczoraj na zajęciach było całkiem spoko. Egzamin, tak jak podejrzewałam nie był egzaminem, a spotkanie z wykładowcą trwało 15-20 min.
Z racji tego, że ostatni był angielski postanowiliśmy, że nikt nie zostaje, tylko jedziemy do domu.
Wychodząc ze szkoły poczułam ból stopy. Szłam na pociąg i coraz mocniej bolało. Na szczęście koleżanka jechała autem i nas zgarnęła. Wskoczyłam do biedry po jakieś zakupy, bo mąż musi jeść papki, zupki, jogurty itp, no i już wiedziałam, że mogę mieć problem, żeby dotrzeć do domu.
Wparowałam do domu tak wściekła, że rzucałam wszystkim dookoła, wzięłam małą na siku, bo oczywiście mąż z nią nie był i trochę mnie zdenerwowała, bo strasznie ciągnęła, a do tego cieczka i wąchanie wszystkiego dookoła wrrrrrrrrrrrrrrr
cały wieczór okładałam stopę zimnym okładem, zrobiłam chłodną kąpiel stóp, nawet opatrunek zrobiłam, ale przeszło na chwilę.
W nocy trochę spuchłam, musiałam obrączkę i pierścionek zdjąć. Wstałam po 9 i mam wrażenie, że cała jestem spuchnięta. Może faktycznie fantomy mam po mężu.
Teraz śniadanko i na 14:45 jadę do szkoły.
-
Dzien dobry! Ja mialam fatalna noc, bylam tak zmeczona podroza i chodzeniem, ze z tego zmeczenia nie umialam zasnac, nie wiedzialam co mam zrobic z nogami. Hotel w przepieknym lesie sosnowym i generalnie jestesmy bardzo zadowoleni. Teraz wygrzewam sie na laweczce w parku w Oliwie a maz lata po parku z aparatem
Pozdrawiam i milej niedzieli Kochane!
0na88, zabka11, Pati Belgia, aaaaga, małaMyszka, Paula_071, Martucha86, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Hej dziewczynki ,
w Krakowie tez pochmurno jednak cieplo - wczoraj wybralam sie do znajomych na urodziny i o dziwo posiedzialam do 2.00 w nocy az zdziwiona bylam , muzyka byla okropnie glosno , plus dookola pekajace balony , balam sie ze jak ktos nadepnal na balon wody mi odejdaMala tez sie denerwowala bo fikala- jednak mimo patrzenia z boku na wszystkich pijanych , i obecnie na mojego meza ktory lezy z okladem na glowie i umiera - ja czuje sie swietnie
Trzymajcie kciuki zebym tego zlomka ( moj samochod) sprzedala zebym wreszcie mogla mebelki zamowic)
milego dnia brzuchatkiteż byliśmy na urodzinach i o 3.30 postanowiłam męża zabrać do domu bo wiedziałam, że zle to się może skończyć
nawet trochę potańczyłam bo ciężko pijakom przetłumaczyć, że jak sobie siedzę i na nich patrzę to też dobrze się bawie
a jak zaczęli mówić do brzucha i go całować to wolałam się ewakuować
ewidentnie synek reagował na głośna muzykę i krzyki! A najgorsze było to, że od kilku dni zastanawiałam się w co się ubrać.. Pożyczyłam od siostry śliczną sukienkę i na 15 min przed wyjściem z domu mąż zapinał mnie na plecach i suwak się zepsuł.. Myślałam, że się popłaczę! Na szczęście miałam sukienkę ze świat i mąż zachował zimną krew i przekonał mnie żebym się nie denerwowala i założyła tą drugą
miło się obudzić bez kaca! Miłej niedzieli kochane
0na88, zabka11, niecierpliwa, Pati Belgia, małaMyszka, Paula_071, Martucha86, Amberla, Neyla lubią tę wiadomość
-
MałaMyszka wiem co to za ból, moja suczka też ma cieczkę tylko ona waży 1kg i te psiska by ja zabiły. Najgorsze, że to trwa dopiero 2 tyg i zaczęła w nocy sikać w domu bo na dworze "nie ma czasu". Mąż z nia wychodzi bo ja nie mam nerwow.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witamy się i my
niby wg tego szalonego bellybestfriend w siódmym miesiącu
ale ze jak to
? niemniej jednej jakby nie liczyć zaczynamy 27 tc
wczoraj trochę pochodziliśmy i nogi juz miałam jak kolumny Zygmunta normalnie, a nie nogi, bo tak spuchly, no to zaczyna się odczuwanie gorąca
0na88, małaMyszka, Martucha86, Neyla lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Pati, ja jestem 24+2 ale wiecznie mi się suwak zacina, tak jak ten wczoraj w sukience
A ile Twój brat ma lat, jeśli mogę spytać? Albo w której jest klasie? Pewnie w Beligii trochę inaczej to wygląda..
A na kiedy masz termin?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Na 14 sierpnia
Taki wiek, że zawiązuje się mocne przyjaźnie, ma pewnie wielu znajomych w szkole więc pewnie jest mu ciężko zmienić poziom.. Przeszedł taką ciężką drogę z chorobą i teraz jeszcze szkoła.. Ale na pewno wszystko się ułożydobrze, że ma wsparcie w rodzinie
małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość