SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tylko iles tam ciuszkow,ale to na rozny rozmiar (z likwidowanego lumpeksu cioci) wiec bede musiala jeszcze kupic,a oprocz tego nie mam nic. W czerwcu maz z moim tatem beda malowac pokoik, stolarz jak przyjedzie z szafa na korytarz to od razu wezmie wymiary na szafe wnekowa do pokoiku Poli, a potem zaczne jakies zakupy. Nie wiem,moze i zle mysle,ale uwazam ze mamy jeszcze sporo czasu,a teraz te wszystkie rzeczy sa na wyciagniecie reki;)
Mam wybrany wozek ktory zamowimy w lipcu (czas oczekiwania do tygodnia),lozeczko i przewijak tez czerwiec/lipiec:)chcebycmama, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, witam się po intensywnym weekendzie!
Wypad do Katowic udany, ale muszę przyznać, że to już jest mega męczące takie podróżowanie, odwiedziny,latanie po sklepach. Wróciliśmy wieczorem, nogi jak balony i ja padnięta totalnie.Dziś odpoczynek z rodzicami w lesie. W czwartek wyjazd nad morze-ale to już ostatni taki wypad przed porodem, na więcej podróży się nie dam namówić. A my w przyszłym roku z Leonem chcemy do Chorwacji jechać.
Miłej reszty dnia!niecierpliwa, lys, chcebycmama, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
magda sz wrote:
wysłałam
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej, hej!!
Witamy się wieczorową porąDziś niedziela pracująca dlatego tak późno. Wczorajsza sztuka, rewelacyjna.Popłakałam się ze śmiechu no a na końcu był męski striptiz- szaleństwo
Dziś pojechaliśmy na lody do McSyfa. W kolejce po lody 4 ciężarne
Już jutro zaczynamy 26 tydzień.Macie rację, już coraz ciężej. A będzie tylko gorzej
Miłego wieczora!!!
24t6d
Laura, aaaaga, Paula_071, gianna88, Maniuś, Cassie, Martucha86, mamasia, kasiuleek, małaMyszka, Pulpecja, Migotkaa, Amberla, zabka11, witaminkab, gosia.b lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Cześć dziewczyny, witam się po intensywnym weekendzie!
Wypad do Katowic udany, ale muszę przyznać, że to już jest mega męczące takie podróżowanie, odwiedziny,latanie po sklepach. Wróciliśmy wieczorem, nogi jak balony i ja padnięta totalnie.Dziś odpoczynek z rodzicami w lesie. W czwartek wyjazd nad morze-ale to już ostatni taki wypad przed porodem, na więcej podróży się nie dam namówić. A my w przyszłym roku z Leonem chcemy do Chorwacji jechać.
Miłej reszty dnia!
Psioszka zgadzam sie z Toba, dla mnie tez ten wyjazd jest mega trudny, glownie dlatego, ze ja nie potrafie wypoczywac biernie i nie wysiedze w miejscu dluzej niz 10 minut. Najchetniej bym caly czas zwiedzala i byla poza hotelem od 9 do 18, dzis mielismy bardzo aktywny dzien pochodzilismy po Gdansku, Sopocie i Gdyni i niestety skonczylam na nospie bo jakies klucie w brzuchu mnie dopadlo. Organizm daje mi wyrazny sygnal, ze mimo iz bym chciala byc bardzo aktywna to mam zwolnicKasiaeN., psioszka11, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Przepraszam Olinko, nie wiem czemu czytając Twój wpis pomyślałam o pieluchach tetrowych.
Pieluchy tetrowe są w smyku w promocji.
A co do zakupów dla maluszka to ja mam tylko ciuszki, jeszcze nie wyprane, reczniczek, kocyk.
Grubsze zakupy planuje w czerwcu.
Wózek i fotelik będę mieć od kuzynki, potem kupie tylko spacerówke.
Łóżeczko kupują tesciowie.
Na razie całe pieniądze idą w remont.
Trochę mam stres czy zdążymy, ale juz nie ma odwrotu - remont trzeba skończyć. ☺
i bardzo dobrze pomyślałaś bo mi o tetrowe chodziłomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:My z mezem 13 sierpnia mamy 10 rocznice slubu wiec tez moze dostaniemy prezent
a 25 ja mam urodziny
My też mamy rocznicę 13.08 - kościelną, a 17.04 cywilną...o której notorycznie zapominamy
Kkarolinaaaa wrote:Poszlismy z mezem na spacer na lody,jak wrocilam do domu to czulam sie jak po maratonie
Robi sie ciezej..
Ja już ledwo wdrapuję się na 4 piętro. Jak dłużej posiedzę, to strasznie bolą mnie żebra
Znalazłam nową miłość... wózki firmy bugaboo. Już nawet sobie upatrzyłam dwa używane i czekam na kaskę z ZUSu by już kupić. Koleżanka ma i bardzo zachwala - lada moment drugie dziecko już będzie nim wozić (obawia się, ze starszy synek nie będzie chciał się podzieić - bo tak lubi spacerówkę). Cena nowego 2w1 oczywiście powalająca (ponad 4000zł), ale używany kupię w cenie, którą miałam przeznaczyć na nowy słabszej firmy.
Dzisiaj mąż mnie zabrał na randkę na pierogi... się objadłam, że ciężko było się ruszać.
Nie odebrałam wczoraj tych wyników moczu...spóźniłam się 2 minutki i zamknęli laboratoriumPiję dziennie hektolitry wody... (ok. 3l płynów dziennie wychodzi)...sikam na potęgę. Butla to mój najlepszy przyjaciel.
-
A ja mam nowe hobby na urlopie i obserwuje ludzi z wozkami i doszlam do wniosku, ze w gdansku kroluje camarelo, zobaczylam na ulicy camarelo carmel i sie zakochalam!! bosko wyglada! Kolor mietowy z szarym zdobyl moje serce a na dodatek wygladal, ze strasznie lekko sie go prowadzi, a najwaznijsze super sie prezentowal. Tak wiec zamiast sevilli padlo na carmele
psioszka11, Neyla, mamasia, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Neyla wrote:Znalazłam nową miłość... wózki firmy bugaboo. Już nawet sobie upatrzyłam dwa używane i czekam na kaskę z ZUSu by już kupić. Koleżanka ma i bardzo zachwala - lada moment drugie dziecko już będzie nim wozić (obawia się, ze starszy synek nie będzie chciał się podzieić - bo tak lubi spacerówkę). Cena nowego 2w1 oczywiście powalająca (ponad 4000zł), ale używany kupię w cenie, którą miałam przeznaczyć na nowy słabszej firmy.
Tylko on jest niski, prawda? Pan w sklepie mówił, że te wózki są super, rewelacyjna jakość, ale jako ktoś ma powyżej 180 cm to się umęczy przy prowadzeniu tego wózka.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Neyla wrote:Nie jest taki niski. Koleżanki mąż ma 183 i prowadzenie go nie sprawia mu problemu. A co do dostępu do kosza, to w sumie w camarelo też ciężko - w bebetto holland już lepiej.
W sevilli fakt ciezki, ale wlasnie w carmeli o wiele latwiejszy dlatego tak przykul moja uwage. Jedyne co mnie teraz zastanawia to ten model ma bialy stelaz, osobiscie bardzo mi sie to podoba, ale zastanawiam sie jak bedzie sie z bialym stelazem komponowal fotelik maxicosi. Musze pojechac i na zywo to obejrzecmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Powiem Ci, ze na molo w sopocie rzucil mi sie w oczy wozek bugaboo cameleon i mnie osobiscie w ogole on sie nie podoba, kwadratowa gondola, ktora byla tak nisko jakby miala zaraz zachaczyc o ziemie. Taka kasa za co ja sie pytam??
-
No mi wizualnie tez sie nie podoba, wlasnie to ze ta gondola jest bardzo nisko i te przednie malutkie kola..ale.orientowalam sie przez to ze jest o nim "glosno",moze i jest on dobry,ale ja nawet potem nie wglebialam sie w temat ze wzgledow wizualnych:p
tak samo jak stokke xplory- za co takie pieniadze!! Dziewczyna niedaleko mnie.mieszkajaca ma go,dziecko w nim sie trzesie jak galareta,ta spacerowka to smoech na sali taka malenka..zresTa gondola to samo, kola?,nie wyobrazam sobie tym wozkiem.jechac przez las/plaze/po duzym sniegu.porazka,a cena ok 4kolaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 21:41
-
Finansowo jest bardzo drogi-dlatego ja biorę pod uwagę tylko używany. Jutro umówię się z kobietką z mojego miasta na obejrzenie. Jak rzeczywiście będzie taki fajny, jak piszą/mówią użytkownicy, to raczej się zdecyduję. A jak nie, to wrócę z podkulonym ogonem do camarelo/bebetto
Najważniejsze to sprawdzić i nie dać się zwariować reklamom. A stokke jak zobaczyłam u znajomej, to myślałam, ze to wózek + łopata do odśnieżania...serio
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
stokke xplory wow!!!!!!
Wszystko jest kwestią gustu, ale stokke xplory??? WTF?????!!!!
Designerskie są, ale stokke xplory?!?!? Rączka na rękę jedna czy dwie ręce?
Mój mąż powiedział, że takie można od Tesco za zeta wyrwać...
Neyla lubi tę wiadomość
-
No ten wozek to mega porazka,moj maz tez sie z niego smial ze to pewnie wozekcza grosze,wiec jak mu pokazalam na allegro to az oniemial!
No cuz,takie wozki jak stokke kupuja moim zdaniem ci ktorzy chca przyszpanowac,bo nie uwierze ze jest wygodny.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Quinny moodd To.drugi taki sam. Ogladalam go w sklepie z ciekawosci...dla mnie jest warty nie wiecej niz 1000zl. Gondola jak w wozku dla lalek,spacerowka? Jak w tym mozna wozic dziecko..nie dosc ze nozki zwisaja to i ten daszek :o pd czego on ma chronic? Bo raczej nie od deszczu,wiatru -no troszke przed sloncem ochroni,ale tylko w pozycji siedzacej.