SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane.Moja niedziela super udana, dzieki Bogu nie w szpitalu. Maz zrobil mi beze pawlovej pyszna mu wyszla. Z malinami i borowkami, niedoczekala bitej smietany, pozarlismy ja bez:) ja tyje znowu na potege, przestalam uwazac, jem normalnie wiec waga od razu 3 kg do przodu. Koszmar.
małaMyszka, Neyla, Weridiana, lys, bosa, zabka11, magda sz lubią tę wiadomość
-
Hej brzuchatki
Na 16:00 mam usg 4d. Juz sie nie moge doczekac
Milego dnia sierpniowczkiManiuś, Laura, psioszka11, Martucha86, Paula_071, niecierpliwa, kasiuleek, małaMyszka, Neyla, mamasia, futuremama, Amberla, Y, Cassie, Weridiana, bosa lubią tę wiadomość
-
No to kolejny tydzień za nami i kolejny przed nami
Witamy
Jutro wizyta, mam nadzieję, ze Marta urosła.
Pati Belgia udanej wizyty i super wrażeń z usg
Miłego poniedziałku!Pati Belgia, Maniuś, Laura, niecierpliwa, małaMyszka, mamasia, Cassie lubią tę wiadomość
-
Kochane napisze tylko ze dolecielismy bo wifi dziala masaaakrycznie. Mogloby byc cieplej co prawda ale przy 25 stopniach zauwazylam ze puchne..Lot 2.5h takze szybciutko
Majeczka kopala mnie jak jej opowiadalam co teraz mijamy :alpy, morze itp. Jedzenie pyyszne, wczoraj tak sie najadlam ze nie moglam chodzic, zjdadlam na obiad 3 talerze mix wszystkiego po trochu co bylo i zagryzlam lodami na koniec..nie moglam wstac z krzesla hahha tesciowa patrzyla na mnie z przerazeniem bo jak neandertalczyk jadlam. Ale takie pysznosci ze nie da rady sie powstrzymac. No idziemy zaraz na sniadanko i troszke nozki opalic.
Pati Belgia, gianna88, Maniuś, aaaaga, Laura, psioszka11, Martucha86, niecierpliwa, kasiuleek, małaMyszka, Paula_071, Neyla, Pulpecja, mamasia, KasiaeN., Amberla, Aga89, Aga89, Y, rybka1988, Magd, Cassie, Weridiana, bosa, zabka11, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Magda zazdroszczę jedzenia
też z Krety wspominam te pyszności mmm
Bawcie się dobrze, odpoczywajcie i korzystajcie z pogodyfajnie że za gorąco nie jest, za to woda na pewno przyjemna
Wizytującym życzę udanych wizyt i niech bobasy pokażą ładnie buziaki
Ja nie mogę spac juz od 6... za gorąco w sypialni, słońce prześwituje przez rolety i ptaszki śpiewają to jak można spac
Miłego, słonecznego poniedziałku życzę Kobietki
Laura, małaMyszka, Paula_071, Cassie, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hej u nas dzis cieplo:) nie spie od 6 w nocy pobudki bo synus z mama chcial spal a tatus zabieral mnie do sypialni i tak latalam.
Powodzenia na wizycie i daj znac po Pati.
My jutro podgladamy synusiajuz sie doczekac nie moge.
niecierpliwa, Laura, małaMyszka, futuremama, Cassie, Weridiana lubią tę wiadomość
-
No i witam się w 7 mscu!- według belly-27tc.
Nie śpię od 6, piorę, sprzątam, gotuję
Dziś planów brak, prócz zakupów spożywczych ,ale to popołudniu jak mąż wróci z pracy.
Dopadła mnie opryszczka- złapałam pewnie w Katowicach jakiegoś wirusa wśród ludzi w centrach. Ja od dzieciństwa wiecznie z opryszczkąSmaruję pastą do zębów, bo nie wiem co w ciąży można stosować.
Udanych wizyt i miłego poniedziałku!Martucha86, Laura, małaMyszka, mamasia, Maniuś, Aga89, Cassie, Weridiana lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
psioszka11 wrote:No i witam się w 7 mscu!- według belly-27tc.
Nie śpię od 6, piorę, sprzątam, gotuję
Dziś planów brak, prócz zakupów spożywczych ,ale to popołudniu jak mąż wróci z pracy.
Dopadła mnie opryszczka- złapałam pewnie w Katowicach jakiegoś wirusa wśród ludzi w centrach. Ja od dzieciństwa wiecznie z opryszczkąSmaruję pastą do zębów, bo nie wiem co w ciąży można stosować.
Udanych wizyt i miłego poniedziałku!
ja w ciąży miałam opryszczkę już 4 razy
możesz stosowac normalnie plasterki i maści na opryszczkę typu zovirax, hascovir itp.
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja od 5:30 na nogach, bo rano zawiozłam tatę do szpitala na zabieg serca. Wróciłam do domu, jadłam śniadanie i zobaczyłam, że moje okna są brudne! Były porządnie myte przed świętami (miesiąc temu), a już są brudne szyby i parapety. Nie mogłam na to patrzeć i pomyłam wszystkie okna z zewnątrz i parapety z obu stron:) Jest wiele plusów mieszkania w centrum miasta, ale te okna to dramat, trzeba być co miesiąc, bo inaczej wrocławski smog pożre w całości szyby razem z futrynami.
Słońce pięknie świeci, mam masę energii! W końcu nadszedł moment ciąży, gdy nie męczą mnie bóle podbrzusza, gdy nie wymotuję, piersi nie bolą. Jest cudnie:))
I mąż dzisiaj wraca!!))
aaaaga, psioszka11, małaMyszka, Neyla, Amberla, Martucha86, Maniuś, Aga89, Weridiana, Cassie, Laura, lys, bosa, zabka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Witam się dziewczynki. Ja miałam okropną noc, normalnie nie mogłam zasnąć. Niewygodnie tak i siak tragedia. Mała szaleje, a na 15.30 szkoła rodzenia.
małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:ja w ciąży miałam opryszczkę już 4 razy
możesz stosowac normalnie plasterki i maści na opryszczkę typu zovirax, hascovir itp.
Dzięki zakupię coś dzisiaj na pewno.
A obiad mam dziś z głowy- mąż zadzwonił,że przywiezie naszą ulubioną pizzę
Szukam jakieś fajnej bluzy dla męża, możecie polecić jakiś sklep internetowy?
małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
No to dziewczynki zaczął się nowy piękny dzień!
Co dzisiaj macie w planach?
My już po śniadanku. Bierzemy się za pisanie projektu na zaliczenie.
Noga już nie boli - noga teraz napierd*ala. Nie mogę chodzić, cały ciężar przełożyłam na prawą stopę i myślę, że długo nie wytrzyma.
Wstawiam pranie i muszę coś wymyślić na obiad. Macie może jakieś pomysły na obiadki papki? Przyjmę każdą ilość przepisów na papu, bo mąż dzisiaj idzie na dłutowanie zęba i będzie musiał przyjmować pokarmy w postaci płynnejprzez jakiś czas.
KasiaeN., bosa lubią tę wiadomość
-
Witam sie brzuchatki w 7 miesiacu aaaa
Siedze w pracy , popijam kawe i pamietam ze dopiero panikowalam ze serduszka na USG nie widac , a byl to 6 tydz. Ale mam banana na twarzy
Słonecznego dniaPaula_071, psioszka11, kasiuleek, mamasia, Martucha86, Maniuś, chcebycmama, Aga89, Y, rybka1988, małaMyszka, Laura, bosa, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Witamy sie w sloneczny poranek!
Nie mam pojecia czym to jest spowodowane, ale mi od wczoraj wrocily poranne mdlosci i mocno mnie targaAlbo to zmiana klimatu albo kwestia tego, ze tutaj sniadania serwuja od 8 i Julka sygnalizuje, ze potrzebuje amciu
Choc dzis rano po 6 zjadlam jogurt i tak nie pomoglo.
Pytanie do dziewczyn z trojmiasta?? Co polecacie zobaczyc, gdzie mozna podjechac?? Zwiedzilismy juz stare miasto, gdynie, sopot, sanktuarium w Matemblewie, Oliwe a jutro planujemy podjechac do Malborka, a dzis zero pomyslow lezymy i patrzymxm w sufitKasiaeN., małaMyszka, Laura, bosa lubią tę wiadomość
-
Witamy i my:)
POgoda przepiekna:)
W planach pranie i spacer do rossmana, kupie jakis podkład inny moze ciut lzejszy na to ciepło:)
Obiadek mam tylko ziemniaki obrać bo dostalam od tesciowej
Co do bólu w spojeniu, mnie czasem boli, nie jest to raczej ból tylko dyskomfort taki jak jest po jezdzie na rowerze, ja mysle ze wszystko ciągnie, zauważyłam niestety też roztępy na nogach od środka i pod kolanami, pewnie dlatego ze nogi to miałam najszczuplejszemałaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Witamy i my:)
POgoda przepiekna:)
W planach pranie i spacer do rossmana, kupie jakis podkład inny moze ciut lzejszy na to ciepło:)
Obiadek mam tylko ziemniaki obrać bo dostalam od tesciowej
Co do bólu w spojeniu, mnie czasem boli, nie jest to raczej ból tylko dyskomfort taki jak jest po jezdzie na rowerze, ja mysle ze wszystko ciągnie, zauważyłam niestety też roztępy na nogach od środka i pod kolanami, pewnie dlatego ze nogi to miałam najszczuplejsze
Polecam krem BB lub CC La Roche (ale to w aptece). Ma filtr 30 więc w sam raz dla nas, nie trzeba dodatkowo smarować twarzy:)5ylwia, Amberla, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej. U nas o 6n rano za oknem była straszna mgła i już się bałam, że kolejny dzień będzie szary. Na szczęście słonko już się ogarnęło i pięknie świeci. Całą noc śniły mi się wózki...Do 1 w nocy nie mogłam spać, tak intensywnie o nich myślałam.
Ja dzisiaj zupełnie bez planów na obiad, nawet nie chce mi się myśleć, co zrobić
U mnie dzisiaj zaczął się 23tc...
Do usłyszenia.Martucha86, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość