SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:paula, dla mnie bb jest za lekki, ja mam jednak nierówny koloryt skóry i z natury jestem piegusek wiec potrzebuje czegos ciut mocniejszego do maskowania:)
Dlatego pisałam też o CC:)małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
hej dziewczyny w ten słoneczny poniedziałkowy poranek.
Ja poniedziełek zaczełam od frytekz keczapem od wczoraj zamną chodziły
a dziś na obiad schabowe ziemnaczki i mizeria
a potem czekam aż mąż wróci z pracy i spacerek-obiecał że szybko wróci..
miłego dniamałaMyszka, Cassie, Laura lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa póki jest pogoda to spacer na Westerplatte i skansen Wdzydze lub Szymbark
w Gdyni jest centrum Experyment takie mniejsze centrum Kopernik z Warszawy w Pruszczu Gd jest Faktoria tez fajne miejsce możecie popłynąć na Hel
Ptasi Raj w Górkach Wschodnich, Mewia Łacha w Świbnie.niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana, Laura lubią tę wiadomość
-
Wiecie co.strasznie mnie wkurza ta afera z Nocnymi Wilkami. Dlaczego te nasze rządowe debile nie chcą ich wpuscic zeby przejechali przez Polske !? Paranoja
to tak samo jak z Polski jezdzą do Smolenska na te groby to oni chcą jechac do Niemiec, kurwa no szlag mnie trafia. Juz kiedys wspominałam ze moi teście i rodzice jezdza motocyklami, byli w Moskwie i Nocne Wilki przywitali cały rajd z Polski, orpowadzili ich po Moskwie, zabrali do swojego baru, zadowoleni..to jest filmik z tego wyjazdu:
https://www.youtube.com/watch?v=N0qREVNL3tU
27 sekunda- ta kobieta w jeansach w czarnej koszulce z lodem to moja teściowa ;p
4:02- to właśnie ci "główni" z nocnych wilków, ponoc mega sympatyczni ludzie..
6:34- mój teściu
Ci którzy są przeciwni,powinni bardziej się zagłębić w temat a nie krzyczęc zeby ich nie wpuscic..
Boże jak mi sie chce na moto...! tak to kocham...ten klimat..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:42
małaMyszka, Andzia 34, kasiuleek, bosa lubią tę wiadomość
-
A ja leżę... 3 dni mnie nie bolało więc w weekend sobotę i nd pozwoliłam sobie na więcej... I dziś boli więc leżę.
Powiem wam, że normalnie szału dostanę. Robimy jednak całą łazienkę. Pewny facet który miał nam robić remont ma czas niestety dopiero w sierpniu... Tak więc będzie w sierpniu, mimo że dzidziuś będzie już na świecie. Starsza córka pójdzie na 10 dni do babci a z młodszą na 10 dni pójdziemy obok ( bo mieszkamy w bliźniaku) do brata, bo dom stoi pusty bo bliźniak P w Szwajcarii mieszka. I jakoś damy radęNajbardziej mnie wkurza tylko brak zdecydowania. Bo mi to rybka czy całość robimy czy część... Tylko, żeby byłą 100% decyzja. I tak przez to niezdecydowanie P musiałam wczoraj odmawiać prysznic brodzik i obudowę Zamówiliśmy przez internet i dziś rano mieli przywieźć. Mam nadzieję, że nie będzie problemu ze zwrotem. Ja od początku chciałam całość robić - bo wymiana prysznica umywalki i zrobienie szafki pod umywalkę to tylko kosmetyka a i tak zostałaby taka sama "kupa" jak była. Okropne zielone kafelki od góry do dołu. A tak to zrobimy wannę ( asymetryczną) płytki na podłosze gresowe imitujące drewno. Ściany białe płytki albo jasne. Taka łazienka w stylu skandynawskim - moje marzenie = i w końcu będzie tak jak chciałam
Ach te chłopy... do wszystkiego muszą dłużej dochodzić
aaaaga, mamasia, małaMyszka, Laura, bosa, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Amberla wrote:A ja leżę... 3 dni mnie nie bolało więc w weekend sobotę i nd pozwoliłam sobie na więcej... I dziś boli więc leżę.
Powiem wam, że normalnie szału dostanę. Robimy jednak całą łazienkę. Pewny facet który miał nam robić remont ma czas niestety dopiero w sierpniu... Tak więc będzie w sierpniu, mimo że dzidziuś będzie już na świecie. Starsza córka pójdzie na 10 dni do babci a z młodszą na 10 dni pójdziemy obok ( bo mieszkamy w bliźniaku) do brata, bo dom stoi pusty bo bliźniak P w Szwajcarii mieszka. I jakoś damy radęNajbardziej mnie wkurza tylko brak zdecydowania. Bo mi to rybka czy całość robimy czy część... Tylko, żeby byłą 100% decyzja. I tak przez to niezdecydowanie P musiałam wczoraj odmawiać prysznic brodzik i obudowę Zamówiliśmy przez internet i dziś rano mieli przywieźć. Mam nadzieję, że nie będzie problemu ze zwrotem. Ja od początku chciałam całość robić - bo wymiana prysznica umywalki i zrobienie szafki pod umywalkę to tylko kosmetyka a i tak zostałaby taka sama "kupa" jak była. Okropne zielone kafelki od góry do dołu. A tak to zrobimy wannę ( asymetryczną) płytki na podłosze gresowe imitujące drewno. Ściany białe płytki albo jasne. Taka łazienka w stylu skandynawskim - moje marzenie = i w końcu będzie tak jak chciałam
Ach te chłopy... do wszystkiego muszą dłużej dochodzić
plytki juz kupione, na podłogę i jedna ścianę od prysznica wybraliśmy plytki imitujące drewno, a pozostałe białe na ściany.
Będzie to lazienka minimalistyczna, prysznic bez brodzika, tylko odpływ w plytkach i bateria termostatyczna, kibelek, zabudowana pralka z umywalka.remont juz u nas na finiszu, wszystko przygotowane do kładzenia plytek. Jeszcze lampy musimy wybrać.
Powodzenia w remoncie, my też wszystko gruntownie remontowalismy łącznie z ogrzewaniem podłogowym. zajęło nam to 2 miesiące. Teraz czekamy na plytkarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:36
Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Kkarolinaaaa wrote:Wiecie co.strasznie mnie wkurza ta afera z Nocnymi Wilkami. Dlaczego te nasze rządowe debile nie chcą ich wpuscic zeby przejechali przez Polske !? Paranoja
to tak samo jak z Polski jezdzą do Smolenska na te groby to oni chcą jechac do Niemiec, kurwa no szlag mnie trafia. Juz kiedys wspominałam ze moi teście i rodzice jezdza motocyklami, byli w Moskwie i Nocne Wilki przywitali cały rajd z Polski, orpowadzili ich po Moskwie, zabrali do swojego baru, zadowoleni..to jest filmik z tego wyjazdu:
27 sekunda- ta kobieta w jeansach w czarnej koszulce z lodem to moja teściowa ;p
4:02- to właśnie ci "główni" z nocnych wilków, ponoc mega sympatyczni ludzie..
6:34- mój teściu
Ci którzy są przeciwni,powinni bardziej się zagłębić w temat a nie krzyczęc zeby ich nie wpuscic..
Boże jak mi sie chce na moto...! tak to kocham...ten klimat..
Wrzuć link do filmikumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:gianna88 mi ta reklama sie po nocach sni z tymi lodami w roli głownej :-o
choć własciwie odkad mam cukrzyce to co noc snie o slodyczach hahaha
Hehe miałam podobnie, ciągle za mną chodziły... ale zupełnie inaczej sobie je wyobrażałam... takie sobie są
jutro idę na krzywą cukrową, aż się boję bo ciągle jem coś słodkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:48
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moi rodzice są tacy sami
Moi rodzice i teście znali się ze sobą właśnie przez to ze są motocyklistami, a my z meżem jak zaczelismy sie spotykac nawet nie wiedzielismy ze sie znaja-on nie wiedział ze moi są w tym klubie a ja nie wiedziałam ze jego rodzice tez sa w tym klubie, dopiero jak zapytał czy nie bede bała sie przejechac motocyklem to ja z wielkimi oczami "no co ty..od dawna tato mnie wozi" i stąd sie zgadalismy którzy to nasi rodzice
Wiec jedni i drudzi jezdza i my jezdzimy(wiec Pola pewnie tez bedzie
) tzn. no teraz juz nie..a tak mi sie chce..!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:50
mamasia, Laura, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Heh no to marzysz o takiej łazience jak ja.
plytki juz kupione, na podłogę i jedna ścianę od prysznica wybraliśmy plytki imitujące drewno, a pozostałe białe na ściany.
Będzie to lazienka minimalistyczna, prysznic bez brodzika, tylko odpływ w plytkach i bateria termostatyczna, kibelek, zabudowana pralka z umywalka.remont juz u nas na finiszu, wszystko przygotowane do kładzenia plytek. Jeszcze lampy musimy wybrać.
Powodzenia w remoncie, my też wszystko gruntownie remontowalismy łącznie z ogrzewaniem podłogowym. zajęło nam to 2 miesiące. Teraz czekamy na plytkarza.
No właśnie, do takiej łazienki albo całkowicie płaski prysznic bez brodzika albo prosta wannaMyślałam nad ogrzewaniem podłogowym... ale to jeszcze zobaczymy
Proszę załącz zdjęcia jak zrobicie, chętnie zobaczę efekt końcowy!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny,
orientujecie się czy badanie krzywej cukrowej w ciąży to norma? w sensie powinno być zawsze wykonane? Pytam bo mój lekarz jest dość nadgorliwy we wszystkich badaniach, a na to mnie nie skierował a czas jest chyba do 28tyg i nie wiem czy zapomniał czy jeśli cukier na czczo ( z moczu) jest okej to sie go nie wykonuje..??małaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2e78708b1fe.jpg
To nasi wakacyjni przyjaciele, dzis o 6.30 mielismy spacer po plazy i towarzyszyly nam od drzwi hotelu, a potem nas odprowadzily. Po sniadanku wzielismy kocyk i poszlismy na plaze, a oni tu dalej urzeduja. Nie mialam serca, wyslalam meza do sklepu po kielbaske, nakarmilismy je i spia sobie kolo nas. Najchetniej zabralabym je do domu, ale jest to niemozliwe, a sa przekochane!!gianna88, KasiaeN., Cassie, mamasia, Pulpecja, Aga89, Laura, małaMyszka, lys, aaaaga, 0na88, kasiuleek, Maniuś, 5ylwia, bosa, Paula_071 lubią tę wiadomość