X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    paula, dla mnie bb jest za lekki, ja mam jednak nierówny koloryt skóry i z natury jestem piegusek wiec potrzebuje czegos ciut mocniejszego do maskowania:)

Dlatego pisałam też o CC:)

małaMyszka lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Dlatego pisałam też o CC:)

o juz patrze co to:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • olinka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny w ten słoneczny poniedziałkowy poranek.
    Ja poniedziełek zaczełam od frytek ;D z keczapem od wczoraj zamną chodziły ;):)
    a dziś na obiad schabowe ziemnaczki i mizeria :)
    a potem czekam aż mąż wróci z pracy i spacerek-obiecał że szybko wróci..
    miłego dnia

małaMyszka, nick nieaktualny, Laura lubią tę wiadomość

49d65f8aff.png
    "Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę...Jestem Przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje Dziecko... A ja Twoja mama"

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa póki jest pogoda to spacer na Westerplatte i skansen Wdzydze lub Szymbark
    w Gdyni jest centrum Experyment takie mniejsze centrum Kopernik z Warszawy w Pruszczu Gd jest Faktoria tez fajne miejsce możecie popłynąć na Hel
    Ptasi Raj w Górkach Wschodnich, Mewia Łacha w Świbnie.

niecierpliwa, małaMyszka, Weridiana, Laura lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co.strasznie mnie wkurza ta afera z Nocnymi Wilkami. Dlaczego te nasze rządowe debile nie chcą ich wpuscic zeby przejechali przez Polske !? Paranoja :/ to tak samo jak z Polski jezdzą do Smolenska na te groby to oni chcą jechac do Niemiec, kurwa no szlag mnie trafia. Juz kiedys wspominałam ze moi teście i rodzice jezdza motocyklami, byli w Moskwie i Nocne Wilki przywitali cały rajd z Polski, orpowadzili ich po Moskwie, zabrali do swojego baru, zadowoleni..to jest filmik z tego wyjazdu:
    https://www.youtube.com/watch?v=N0qREVNL3tU
    27 sekunda- ta kobieta w jeansach w czarnej koszulce z lodem to moja teściowa ;p
    4:02- to właśnie ci "główni" z nocnych wilków, ponoc mega sympatyczni ludzie..
    6:34- mój teściu :D

Ci którzy są przeciwni,powinni bardziej się zagłębić w temat a nie krzyczęc zeby ich nie wpuscic..

Boże jak mi sie chce na moto...! tak to kocham...ten klimat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:42

małaMyszka, Andzia 34, kasiuleek, bosa lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja leżę... 3 dni mnie nie bolało więc w weekend sobotę i nd pozwoliłam sobie na więcej... I dziś boli więc leżę.
    Powiem wam, że normalnie szału dostanę. Robimy jednak całą łazienkę. Pewny facet który miał nam robić remont ma czas niestety dopiero w sierpniu... Tak więc będzie w sierpniu, mimo że dzidziuś będzie już na świecie. Starsza córka pójdzie na 10 dni do babci a z młodszą na 10 dni pójdziemy obok ( bo mieszkamy w bliźniaku) do brata, bo dom stoi pusty bo bliźniak P w Szwajcarii mieszka. I jakoś damy radę ;) Najbardziej mnie wkurza tylko brak zdecydowania. Bo mi to rybka czy całość robimy czy część... Tylko, żeby byłą 100% decyzja. I tak przez to niezdecydowanie P musiałam wczoraj odmawiać prysznic brodzik i obudowę Zamówiliśmy przez internet i dziś rano mieli przywieźć. Mam nadzieję, że nie będzie problemu ze zwrotem. Ja od początku chciałam całość robić - bo wymiana prysznica umywalki i zrobienie szafki pod umywalkę to tylko kosmetyka a i tak zostałaby taka sama "kupa" jak była. Okropne zielone kafelki od góry do dołu. A tak to zrobimy wannę ( asymetryczną) płytki na podłosze gresowe imitujące drewno. Ściany białe płytki albo jasne. Taka łazienka w stylu skandynawskim - moje marzenie = i w końcu będzie tak jak chciałam ;) Ach te chłopy... do wszystkiego muszą dłużej dochodzić :P

aaaaga, mamasia, małaMyszka, Laura, bosa, Paula_071, zabka11 lubią tę wiadomość

• Katarka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Nie było mnie tu od piątku, pobieżnie was nadrobiłam, bo naskrobałyście dużo. Skąd macie czas, żeby tyle pisać? :P
    U Nas aktywny weekend, dlatego tu nie zaglądałam.

lb17w98.png
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    A ja leżę... 3 dni mnie nie bolało więc w weekend sobotę i nd pozwoliłam sobie na więcej... I dziś boli więc leżę.
    Powiem wam, że normalnie szału dostanę. Robimy jednak całą łazienkę. Pewny facet który miał nam robić remont ma czas niestety dopiero w sierpniu... Tak więc będzie w sierpniu, mimo że dzidziuś będzie już na świecie. Starsza córka pójdzie na 10 dni do babci a z młodszą na 10 dni pójdziemy obok ( bo mieszkamy w bliźniaku) do brata, bo dom stoi pusty bo bliźniak P w Szwajcarii mieszka. I jakoś damy radę ;) Najbardziej mnie wkurza tylko brak zdecydowania. Bo mi to rybka czy całość robimy czy część... Tylko, żeby byłą 100% decyzja. I tak przez to niezdecydowanie P musiałam wczoraj odmawiać prysznic brodzik i obudowę Zamówiliśmy przez internet i dziś rano mieli przywieźć. Mam nadzieję, że nie będzie problemu ze zwrotem. Ja od początku chciałam całość robić - bo wymiana prysznica umywalki i zrobienie szafki pod umywalkę to tylko kosmetyka a i tak zostałaby taka sama "kupa" jak była. Okropne zielone kafelki od góry do dołu. A tak to zrobimy wannę ( asymetryczną) płytki na podłosze gresowe imitujące drewno. Ściany białe płytki albo jasne. Taka łazienka w stylu skandynawskim - moje marzenie = i w końcu będzie tak jak chciałam ;) Ach te chłopy... do wszystkiego muszą dłużej dochodzić :P
    Heh no to marzysz o takiej łazience jak ja. :-) plytki juz kupione, na podłogę i jedna ścianę od prysznica wybraliśmy plytki imitujące drewno, a pozostałe białe na ściany.
    Będzie to lazienka minimalistyczna, prysznic bez brodzika, tylko odpływ w plytkach i bateria termostatyczna, kibelek, zabudowana pralka z umywalka. :-) remont juz u nas na finiszu, wszystko przygotowane do kładzenia plytek. Jeszcze lampy musimy wybrać.

Powodzenia w remoncie, my też wszystko gruntownie remontowalismy łącznie z ogrzewaniem podłogowym. zajęło nam to 2 miesiące. Teraz czekamy na plytkarza. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:36

Amberla, małaMyszka lubią tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Wiecie co.strasznie mnie wkurza ta afera z Nocnymi Wilkami. Dlaczego te nasze rządowe debile nie chcą ich wpuscic zeby przejechali przez Polske !? Paranoja :/ to tak samo jak z Polski jezdzą do Smolenska na te groby to oni chcą jechac do Niemiec, kurwa no szlag mnie trafia. Juz kiedys wspominałam ze moi teście i rodzice jezdza motocyklami, byli w Moskwie i Nocne Wilki przywitali cały rajd z Polski, orpowadzili ich po Moskwie, zabrali do swojego baru, zadowoleni..to jest filmik z tego wyjazdu:

27 sekunda- ta kobieta w jeansach w czarnej koszulce z lodem to moja teściowa ;p
    4:02- to właśnie ci "główni" z nocnych wilków, ponoc mega sympatyczni ludzie..
    6:34- mój teściu :D

Ci którzy są przeciwni,powinni bardziej się zagłębić w temat a nie krzyczęc zeby ich nie wpuscic..

Boże jak mi sie chce na moto...! tak to kocham...ten klimat..

Wrzuć link do filmiku ;-)

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale gapa ;p

mamasia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie jem Carte D'Or truskawkowe z bezą i się zawiodłam... bezy co kot napłakał... a liczyłam, że zaspokoją moją zachciankę na bezę z truskawkami :D

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gianna88 mi ta reklama sie po nocach sni z tymi lodami w roli głownej :-o
    choć własciwie odkad mam cukrzyce to co noc snie o slodyczach hahaha

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    ale gapa ;p

Ale masz "odjazdowych" teściów:)

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    gianna88 mi ta reklama sie po nocach sni z tymi lodami w roli głownej :-o
    choć własciwie odkad mam cukrzyce to co noc snie o slodyczach hahaha

Hehe miałam podobnie, ciągle za mną chodziły... ale zupełnie inaczej sobie je wyobrażałam... takie sobie są :/

jutro idę na krzywą cukrową, aż się boję bo ciągle jem coś słodkiego :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:48

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi rodzice są tacy sami :) Moi rodzice i teście znali się ze sobą właśnie przez to ze są motocyklistami, a my z meżem jak zaczelismy sie spotykac nawet nie wiedzielismy ze sie znaja-on nie wiedział ze moi są w tym klubie a ja nie wiedziałam ze jego rodzice tez sa w tym klubie, dopiero jak zapytał czy nie bede bała sie przejechac motocyklem to ja z wielkimi oczami "no co ty..od dawna tato mnie wozi" i stąd sie zgadalismy którzy to nasi rodzice :D

Wiec jedni i drudzi jezdza i my jezdzimy :)(wiec Pola pewnie tez bedzie :D) tzn. no teraz juz nie..a tak mi sie chce..!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 10:50

mamasia, Laura, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebycmama wrote:
    Heh no to marzysz o takiej łazience jak ja. :-) plytki juz kupione, na podłogę i jedna ścianę od prysznica wybraliśmy plytki imitujące drewno, a pozostałe białe na ściany.
    Będzie to lazienka minimalistyczna, prysznic bez brodzika, tylko odpływ w plytkach i bateria termostatyczna, kibelek, zabudowana pralka z umywalka. :-) remont juz u nas na finiszu, wszystko przygotowane do kładzenia plytek. Jeszcze lampy musimy wybrać.

Powodzenia w remoncie, my też wszystko gruntownie remontowalismy łącznie z ogrzewaniem podłogowym. zajęło nam to 2 miesiące. Teraz czekamy na plytkarza. :-)

No właśnie, do takiej łazienki albo całkowicie płaski prysznic bez brodzika albo prosta wanna ;) Myślałam nad ogrzewaniem podłogowym... ale to jeszcze zobaczymy ;) Proszę załącz zdjęcia jak zrobicie, chętnie zobaczę efekt końcowy! ;)

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrr rozpisałam się, wyłączyli prąd i mnie wyrzuciło ze strony..
    Lody! Wczoraj zjadłam 2 porcje.. Teraz się ogarniam i w tygodniu nie będę jadła słodyczy!
    Taka pogoda uciekam na spacer :) Miłego dnia :)

Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja o 13;20 mam wizyte,ale bez usg, mam dostac teraz zwolnienie i mam nadzieje ze zaradzi mi coś na te drętwienie rak ;/

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Magd Ekspertka

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny,
    orientujecie się czy badanie krzywej cukrowej w ciąży to norma? w sensie powinno być zawsze wykonane? Pytam bo mój lekarz jest dość nadgorliwy we wszystkich badaniach, a na to mnie nie skierował a czas jest chyba do 28tyg i nie wiem czy zapomniał czy jeśli cukier na czczo ( z moczu) jest okej to sie go nie wykonuje..??

km5se6ydvkshe5ag.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2e78708b1fe.jpg

To nasi wakacyjni przyjaciele, dzis o 6.30 mielismy spacer po plazy i towarzyszyly nam od drzwi hotelu, a potem nas odprowadzily. Po sniadanku wzielismy kocyk i poszlismy na plaze, a oni tu dalej urzeduja. Nie mialam serca, wyslalam meza do sklepu po kielbaske, nakarmilismy je i spia sobie kolo nas. Najchetniej zabralabym je do domu, ale jest to niemozliwe, a sa przekochane!!

gianna88, KasiaeN., nick nieaktualny, mamasia, Pulpecja, Aga89, Laura, małaMyszka, lys, aaaaga, 0na88, kasiuleek, Maniuś, 5ylwia, bosa, Paula_071 lubią tę wiadomość

‹‹ 863 864 865 866 867 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ