SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się w 3 trymestrze.
Wczoraj pisałyscie o lozeczkach. My zamówiliśmy to pod spodem.
cena spora ale ma położyć do 5 lat. Jeszcze dostalismy rabat i wyszło całkiem znośnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a85a78170c87.jpg0na88, Aska87, Paula_071, zabka11, niecierpliwa, Martucha86, małaMyszka, Laura, Y, Maniuś, kasiuleek, bosa, witaminkab lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Dzien dobry brzuchatki u mnie noc w miare tylko 2 razy pobudka na siku
Ale mialam sen normalnie trzeba mnie chyba zamknac w pokoju bez klamek bo to chyba jakies chore jest
Snilo ni sie ze siedzialam na murku ze znajomymi z podstawowki ( ktorych od tamtej pory nie widzialam ) murek byl wzdluz ulicy na przeciw kamienicy im bardziej w dol ulicy tym murek wyzszy no i siedze na tym murku i sie rozglądam a tam facet w oknie taki staruszek myje okno klapkiem takim góralskim ze skory a to były takie podwojne stare okna i on zostawil tego klapka pomiedzy szybami ba ja patrzę a tam tych klapkow bylo wiecej zamknal okno i sobie poszedl a ja sie obudzilam.
Martucha86, małaMyszka, Y, lys lubią tę wiadomość
-
1395 zł. Ale zamówiliśmy tez wózek i dostalismy rabat na to i na to i wyszło ze wózek zamiast 1399 złkosztuje 1090 zzł a łóżeczko zamiast 1395 zł 1095 zł. Myślę za rat udany
0na88, Paula_071, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Pisałyscie o tym ze jak można dać za łóżeczko 1000 zł. Można. I nie zalujemy. Ogladalismy inne o standardowym wymiarze to ceny miedzi 500-800 zł. Wydaje mi się ze to mała różnica w porównaniu ze łóżeczko jest duże i na parę lat.
Wymiar 140*70 wewnątrz
zewnątrz 150* 80małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej
Cassie mnie tez meczy ten bol,biore wapno co mi przepisal i dupa:/
Miru piekne lozeczko:)
Moje sny to wciaz to samo ze maz mnie zdradza z ksiegowa.
Dziewczyny sory ze powtarzam sie ale z jakiej firmy polecacie farby?
Zazdroszcze wam figury:) pieknie w sukienkach wygladacie.zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja jutro idę na rocznicę komunii, ale pogoda ma być beznadziejna - 15 stopni i deszcz. W tym kościele generalnie jest zimno więc muszę się ciepło ubrać.
lys- byłam w tych bobo wózkach na Szweckiej. Mają dopiero od poniedziałku otwarte, jest sporo wózków, ale w przyszłym tygodniu będzie kolejna dostawa np. Adamexa. Wg moich wymagań (czyli żeby nie był ciężki i łatwo się składał) pan polecił Bebetto Holland i Riko Nano. Problem jaki widzę, to że producent zaleca ściągnie przednich kół przed złożeniem stelaża w przypadku obu wózków. Cena BH podobna jak w innych sklepach, niecałe 1400.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 12:47
małaMyszka, lys lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Witajcie
Musze nadrobic was od wczoraj.
Gardlo odpuscilo,ale kaszel wiekszy i bol gloiwy...
Maz pojechal juz z Julcia na ten turniej.jest mi mega przykro ze nie ma mnie z nimi,ale coz.....musze myslec o niuni w brzuszku tez,...
Rosolek nastawiony, pranie z czapeczkami i sweterkami Klaruni w toku, zmywarka chodzi, kwiaty podlane....zrobilam sobie kawe z miodem i siedze na balkonie.
Czeka mnie jeszcze odkurzenie i umycie podlog i wytarcie kurzy.
A wieczorem prasowanko.
Dostalam od 3 osob ciuszki dla malej i potem musze je oddac.macie pomysl jak je oznaczyc zebym potem wiedziala ktore sa czyje????chyba trzeba bedzie gdzies przyszyc jakas kolorowa nitke od wewnatrz.....jak myslicie????
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Witajcie
Musze nadrobic was od wczoraj.
Gardlo odpuscilo,ale kaszel wiekszy i bol gloiwy...
Maz pojechal juz z Julcia na ten turniej.jest mi mega przykro ze nie ma mnie z nimi,ale coz.....musze myslec o niuni w brzuszku tez,...
Rosolek nastawiony, pranie z czapeczkami i sweterkami Klaruni w toku, zmywarka chodzi, kwiaty podlane....zrobilam sobie kawe z miodem i siedze na balkonie.
Czeka mnie jeszcze odkurzenie i umycie podlog i wytarcie kurzy.
A wieczorem prasowanko.
Dostalam od 3 osob ciuszki dla malej i potem musze je oddac.macie pomysl jak je oznaczyc zebym potem wiedziala ktore sa czyje????chyba trzeba bedzie gdzies przyszyc jakas kolorowa nitke od wewnatrz.....jak myslicie????
-
A w ogóle to witam się w 27tc! tylko suwaczek mi zamulił cos
Byłam dziś na ryneczku, kupiłam petunie, osteo, bacope, lawendę i parę ziół... ogólnie tyle, że musiałam isc na rynek dwa razydobrze, że blisko mam
i posadziłam wszystko ładnie już, pierwszy raz w życiu się za takie coś wzięłam a frajdę mi to sprawiło, że hej!
Tylko tak się nazginałam, nałaziłam, że brzucho mnie rozbolał ażmiewam takie kłucia koło pępka, brzuch niby miękki, więc nie wiem co to... ale poleżałam i przeszło.
Laura, małaMyszka, lys, Maniuś, kasiuleek, niecierpliwa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie kupuje lozeczka za tak wysoka cene.
Chce zeby to lozeczko wystarczylo do pierwszych urodzin i zrobie tak jak u chlopcow - pierwsze urodziny zmiana lozka. U nas sie to sprawdzilo.
karolia - karuzela to jest swietna sprawa, bardzo uspakaja dziecko.
Na mojej liscie to byla pierwsza rzecz 'must have'.
Nianie tez kupilam ale mam dom pietrowy, pokoik malego bedzie na pietrze wiec mi sie przyda bardzo.
maadzik - nie wiem czy cos wapno pomoze jesli kosci juz sie rozeszly...
Doytkajac spojenia mam juz dosc spory odstep a gdzie tam sierpien...małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Koleżanka mi mówiła że dziecko dopiero od 2 miesiaca zaczyna sie tym interesowac i ze wczesniej jest zbędne, to nie prawda? Bo jeeli nie prawda to od razu kupie
Nianie kupie później, narazie Pola bedzie z nami w sypialni miała łóżeczko, ale reszta rzeczy bedzie w jej pokoiku (szafa,komoda,przewijak) a w salonie bedziemy mieli kołyske wiec na początku nianai nie bedie potrzebna,ale później trzeba bedzie kupic jak juz nie bedzie spała w kołysce w salonie, tylko w łóżeczkumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Miru piękne łóżeczko- jak z bajki! Mi się takie marzyło ale nie zmieściło by się w sypialni, stwierdziliśmy z mężem że i tak za 2 lata my przeniesiemy się do salonu więc Maja będzie spała w łóżku po nas to nie ma sensu kupować większego łóżeczka. Dobrze zrobiłaś że wzięłaś większe, przykład moja szwagierka kupiła dla 3 lata łóżko o wymiarach łóżeczka 120x60 i 3latek ledwo się w nim mieści, nie wiem czego nie wzięli 140 na 70...
Żabka ja bym z tą nitką spróbowała plus jakieś zdjęcia, ale mimo wszystko też bym nie wzięła takich na oddanie bo później szukać tego, albo się zniszczy, no problem.
-
niecierpliwa wrote:Tylko, ze moja przy waszych dzieciaczkach wydaje mi sie jakas mala bo w 23t6d wazyla 606 gramow
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Z tymi ciuszkami to jest tak: mam oddac ale jak cos zniszcze to zaden problem, wiec stresu nie ma. Ale chcialabym dla wlasnego spokoju miec pooznaczane, co od kogo.
Tez mnie szycie przeraza, ale moze jakos dam rade
Polka osobna chyba nie rozwiaze problemu,bo w praniu i tak mi sie wszystko pomiesza....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 13:15
-
Karolina ostatnio miałam zajęcia z rehabilitantką i mówiła że karuzela koło 3 miesiąca na wysokości klatki piersiowej dziecka, nie nad głową żeby dziecko nie nadwyrężało kręgów szyjnych, zeza nie robiło. Wcześniej nie ma sensu wieszać karuzeli ale sprawdzają się małe pozytywki