SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofka wrote:a co studiujesz? O ktorej egzamin bedziemy trzymac kciuki. Ja po zajeciach pojechalam z mezem do rosmana, wzielismy karte rossne i spisalismy ceny (maz mial liste wydrukowana) potem obiad w rosyjskiej knajpce, placki ziemniaczane z cebula i boczkiem zapiekane ze smietana w piecu oraz pielmienie.mniam.
podyplomówka - international human resources management, egzamin jest o 12
mmmmm placki ziemniaczane też bym zjadła
idę wziąć prysznic i do łóżka z notatkami, zostało mi 20 zagadnień do wkucia
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Wrocilam z imienin tescia myslalam, ze jestem obzarta jak bak a teraz chyba dopadl mnie maly glod
Wczoraj podjelam decyzje, ze kupujemy lozeczko, ktore mozna przerobic na tapczanik z mysla, ze posluzy nam do 3-4 lat, nawet znalazlam takie, ktore mi sie podoba, ale ma 120×60, a dzis znowu zasialyscie u mnie zwatpienie, ze lepiej wziasc wieksze:P
Jutro musze dokonac pomiarow i jak mi sie zmiesci to wezme chyba to
http://allegro.pl/showitem/description/5323593566.html -
Paula_071 wrote:Tu są opinie o lidlowym termometrze który będzie w poniedziałek w sprzedaży: http://www.bangla.pl/opinie/p7028/lidl-bezdotykowy-termometr-dla-dzieci-silvercrest
Paula, a wlasnie w tej chwili rozmawialam z mezem, ze w poniedzialek rano ruszam do lidla po termometr, no ale oszczedzilas mi drogi. Ciekawe czy ten z apteki, o ktorym rano pisaly dziewczyny bedzie jakis zdatnymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Tu są opinie o lidlowym termometrze który będzie w poniedziałek w sprzedaży: http://www.bangla.pl/opinie/p7028/lidl-bezdotykowy-termometr-dla-dzieci-silvercrest
-
Hejo, właśnie dotarliśmy do domku, podróż całkiem całkiem, lecz z opóźnieniem przez czwartkowy pożar na lotnisku w Rzymie, ale całe szczęście nie odwołali lotu. Nogi mam jak balony, bo tyle godzin dało w kość ( tak a propos tematu puchniecia)
Magda, Karola wspaniałe wyglądacie w tych kieckach!lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Siostry!
Nie pośpię dzisiaj... Najpierw Leon pierwszy raz od 4 rano buszował, a później Fado o 6 już chciał iść na dwór, no i jakoś już się rozbudziłam. Wczorajszy koncert hmmm podobno udany:) wytrzymałam ponad godzinę- niestety stojący, co prawda mąż zorganizował mi krzesło,ale brzuch mi się tak napinał,że wróciłam do domu,mąż został i bawił się dobrze.
Dzień zapowiada się słonecznie, na obiad jedziemy do teściów, poza tym większych planów nie mamy.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Dzien dobry! Jak zwykle pobudka o 6, jestesmy juz po sniadanku, maz skreca komode, a ja robie liste zakupow do ikei bo dzis jedziemy
Na obiad kurczak w gyrosie, frytki i surowka z mlodej kapusty
Popoludniu wizyta u znajomych takze zapowiada sie mila niedziela mimo, ze pochmurna.
Milego dnia!
Co do kopania w nocy/nad ranem to wszystkie piszecie, ze Was to rozbudza ja mam zupelnie odwrotnie jak klade w nocy reke na brzuchu i ona ladnie sobie podskakuje to ja wtedy spokojnie zasypiamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 07:35
psioszka11, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Paula, a wlasnie w tej chwili rozmawialam z mezem, ze w poniedzialek rano ruszam do lidla po termometr, no ale oszczedzilas mi drogi. Ciekawe czy ten z apteki, o ktorym rano pisaly dziewczyny bedzie jakis zdatny
Ja się tam właśnie zastanawiam, czy to kwestia tego termometru czy te wszystkie na podczerwień są takie tandetne... Co termometr rtęciowy to rtęciowy, ale wiadomo, że przy małym dziecku nie ma zastosowania.małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dzień dobry
Dziś wyspana i w dobrym nastoju. Ja też lubię jak mnie mała kopie w nocy, dobrze mi się śpi, wczoraj tak szalała, że zastanawiałam się co ją tak wzięło na fikanie o północy
EDIT Od wczoraj myślę i myślę, kupować standardowe łóżeczko czy większe z funkcją tapczanika? Jak zwykle lektura forum się udzielaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 08:44
niecierpliwa, Amberla, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Dzień dobry
Dziś wyspana i w dobrym nastoju. Ja też lubię jak mnie mała kopie w nocy, dobrze mi się śpi, wczoraj tak szalała, że zastanawiałam się co ją tak wzięło na fikanie o północy
EDIT Od wczoraj myślę i myślę, kupować standardowe łóżeczko czy większe z funkcją tapczanika? Jak zwykle lektura forum się udziela
Gdyby nie to, że to łóżeczko co mamy dostałam od wujka, to jakbym miała kupować to chyba bym się zastanowiła nad takim, które można potem przerobić na tapczanik;)
Ja jutro zamawiam mebelki do Pauli z tąd:
www.meblezych.pl - seria Nicea - Szafa, komoda i regał. I muszę pomyśleć nad pomalwoaniem standardowego łóżka 200x90 na biało. Szkoda, że nie mam takich zdolności jak chyba MagdaSz - bo bym się pobawiła też w decupage
W tym momencie szukam jeszcze do pokoju dywanu i lampy. Drugą lampę stojącą będę miała prawdopodobnie od rodziców - drewnianą - też pomaluję na biało i kupię klosz jakiś pudrowy różowylys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Co do stylowego pokoju - to zerknijcie sobie na:
www.caramella.pl
Mają drooooogie meble .... z płyty... - Ale jak ktoś lubi metkę - w końcu to meble dzieci gwiazd ;P
Mi byłoby jednak żal dawać za jedną szafę taką kasę.... ale są ludzie którzy lubiąmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mnie przekonał fakt jak koleżanka kupiła łóżeczko małe. Zapłaciła 650 zł. Mała prawie w nim nie spala. Po roku kupili takie większe ale z barierka po boku żeby nie spadła 550 zł. Nie było ono duże. A za 3 lata kupili normalny tapczan. 750 zł. Wiec w ciągu 4 lat 3 łóżka i fajna suma. To stwierdziliśmy ze lepiej dołożyć i mieć najdłużej. To jest tak jak te łóżeczka z Ikei rośnie z dzieckiem.
a my planujemy drugie dziecko są 4-5 lat to akuratlys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
My kupujemy jakieś tam zwykłe białe łóżeczko, a gdy trzeba bedzie przejsc na coś wiekszego kupimy łóżko regulowane z ikei
Moja kuzynka ma i baardzo chwali bo jak Lidka miała 1,5 roku przeszli na nie, teraz ma 9 lat, rozsuneli je na maxa juz i ma duuzo miejsca w nim
a jak była mała to nie spadła bo "balustradki" były blisko siebie
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S49046068/niecierpliwa, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość