SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jakie bierzecie witaminy ? Ja od początku biore femibion, no i własnie mi sie kończy i tak sie zastanawiam czy dalej brać ten femibion (jednak to najdroższe witaminy...) czy jakies inne tańsze ?
Z jednej strony mysle sobie ze wyniki mam ciągle super i moze to wlasnie zasługa femibionu ?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hejka!
Ja na allegro zostawiłam na razie 230zł... powoli też zbieram już te wszystkie rzeczy. A żeby było lżej z budżetem, to sobie rozłożyłam na części
Dzisiaj mamy imprezkę u znajomej na działce...oby tylko było ciepło. Zaraz jadę do galerii po prezent urodzinowy, no i chyba spróbuję mojego wczorajszego improwizowanego wypieku
Miłej soboty.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny, jakie bierzecie witaminy ? Ja od początku biore femibion, no i własnie mi sie kończy i tak sie zastanawiam czy dalej brać ten femibion (jednak to najdroższe witaminy...) czy jakies inne tańsze ?
Z jednej strony mysle sobie ze wyniki mam ciągle super i moze to wlasnie zasługa femibionu ?
Ja od początku biorę pregnę plus, cena tez nie jest niska bo ponad 40 zl, chociaz ja znalazłam apteke gdzie są po 22.99;)małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Zdjecia sukienki
Bez niczego wygląda tak:
Jak bedzie bardzo ciepło to na wierzch zakładam tą narzutke:
A jak będzie chłodniej to ten żakiecik:
No i wiadomo- dojdzie jeszcze kopertówka i biżuteria
Moze byc ?Pati Belgia, magda sz, małaMyszka, Laura, kasiuleek, psioszka11, Maniuś, mamasia, witaminkab lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
ja ma dziś jakoś zły dzień w nocy spać nie mogłam brzuch mnie ciegnie boli hm.. sama nie wiem czy boli jakos mi nie wygodnie na wysokości pępka, ciężko mi chodzić schylać się siedzieć. moze dlatego że brzuch jak nie rusł jak teraz z dnia na dzień rośnie..
hm.. może ja jestem dziwna ale z tym brzuchem nie czuje sie atrrakcyjna chociasz wiem że w środku jest móje najwieksze szczęście.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny, jakie bierzecie witaminy ? Ja od początku biore femibion, no i własnie mi sie kończy i tak sie zastanawiam czy dalej brać ten femibion (jednak to najdroższe witaminy...) czy jakies inne tańsze ?
Ja biorę codziennie Mumomega (wszyscy spotkani gin, położna i panie w aptece zgodnie przytakują, że to najlepsze kwasy omega - chyba, że im płacą za to;)), witaminę D 1000j., magnez oraz kwas foliowy. Ponieważ biorę osobno tabletkę z tłuszczami, to tylko 1-2 razy w tygodniu biorę witaminową tabletkę (szukałam takiej, żeby nie było DHA) teraz biorę Elevit w ramach uzupełnienia witamin. Jem bardzo różnorodnie i wydaje mi się, że zdrowo więc nie chciałam brać codziennie witamin. Wyniki też mam ok.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
a co do ruchów to moj skrzat cały czas kopie ma przerwy mac godzinne a jak już mu się zdaża ze ponad godzine cisza to czuje takiego stracha próbuje się sama supokajać ale cieżko a w głowie czarne myśli
-
Ja mnie mala nie kopie to co chwile zaczepiam brzuch , albo go tarmosze , albo pije cos zimnego z lodowki , albo pukam palcem itd.. az maz sie na mnie drze zebym dala jej spokoj i zebym ja zostawila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 09:04
Paula_071, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Ja mnie mala nie kopie to co chwile zaczepiam brzuch , albo go tarmosze , albo pije cos zimnego z lodowki , albo pukam palcem itd.. az maz sie na mnie drze zebym dala jej spokoj i zebym ja zostawila
hehe to tak samo jak mój.. mówi przestać męczysz go..0na88, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
u mnie kopie też już dosc czesto, w nocy jak wstane na siku to kopie, z rana kopie i jak sie poloze to tez zawsze:)
wczoraj jadłam winogrono i polozyłam sobie miseczke na brzuchu to tylko podskakiwała, na co moj mąż "wez ta miskę bo go wkurzasz"0na88, magda sz, Laura, Martucha86, apaczka, niecierpliwa, małaMyszka, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki.
My mamy już przesuwną szafę zamontowaną. Super wyszła
Wystawiliśmy rzeczy wszystkie meble z dołu na OLX. Przyjechał wczoraj facet i wszystko kupi. W pon przyjedzie odebrać. Cieszę się tak ogromnie, że szkoda gadać. Myślałam, że nigdy się nie pozbędziemy tych gratów. A tak to facet wynajmuje mieszkania i potrzebuje do urządzenia. Dzięki temu opróżni nam się cały salon i uwaga.... pomalujemy go przedpokój gdzie są schody. A czemu jestem dumna. Bo P po malowaniu góry powiedział, że na tym kończy Że jeszcze tylko kuchnię i łazienkę... i zostałby ten nieszczęsny salon i korytarz... a tak to pomieszczenie będzie puste wiec stwierdził że też zrobimy. A w pon jak zabierze graty to zamówię mebelki do pokoju Pauli i ławke do korytarzaEh... Zaczyna w końcu ten dom wyglądać
Tyle na to czekałam
kasiuleek, niecierpliwa, małaMyszka, Y, Paula_071, zabka11, mamasia lubią tę wiadomość
-
Myślałam, że tylko mój mąż taki przewrazliwiony na punkcie zaczepienia dziecka
jak nie czuję to też albo pukam albo puszczam jakaś muzyczke z telefonu i przykladam do brzucha
zawsze działa! Chociaż ostatnio rzadko się to zdarza bo synek rusza się cały czas
-
Bry bry:)
Ona daj linka na termometr:)
Myszka moja mnie wczoraj w dzien straszyla ale w odbila w nocy..ten tygrysek ma srednie opinie Myszka ze niby tam chaos i balagan takze masz racje:) ale nikt inny nie mial takiego materaca wiec juz kupilam. Lateks kokos, sam lateks moze byc za miekki, naczytalam sie ze z powodu miekkich matercy sa czestsze smierci lozeczkowe wiec oczywiscie weszlo mi juz w banie.
Karolina superowo wygladasz:) mysle ze z zakietem lepiej niz z narzutka, tak bardziej seksi:) Zazdraszam duzych luster w domu, ja mam male i czuje sie przez nie wielka bo nie lapie sie z profilu haha
Wiecie co o 2 w nocy obudzil mnie zapach maryski..az mi sucho w gardle sie zrobilo, nastepnie uslyszalam dudnienie- pojebany sasiad wlaczyl swoja kocia muzyka i naparzal basami..po pol godz znowu bylam moherem i zadzwonilam po policje, myslalam ze oszaleje przez te basy, Maja je ewidentnie czula bo tak mocno mnie kopala i sie wiercila ze malo brzucha mi nie rozsadzila. Interwencja pomogla...a z ta marihuana to sobie wybrazcie gosc mieszka podemna pewnie palil na balkonie, mialam tylko uchylone okno w kuchni a poczulam ja az w sypialni... Niezly mam nos co..
Aa i mialam piekny sen, szkola rodzenia, wyciagaja nam na probe dzieci z brzuszka do kangurowania na godzine i wkladaja z powrotem. Nie moglismy z mezem przestac calowac malutkiej, machala tak nozkami, oczywiscie twarzyczka jak na usg pokazalopodobna do meza... No ale byla boska! Oby wiecej takich snow
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam Kochane!
Poszliśmy spać jakoś po 2. Niewyspana jestem. Już dawno tak długo nie siedzieliśmy.
Jakieś sny miałam dziwne. Ehhh zmęczona jestem. W ogóle śniła mi się moja gin, która powiedziała, że mały już jest tak duży, że mam się szykować do cc i to już niedługo, czyli w lipcu. Masakra, co za stresy...
Mąż wypije kawkę i idziemy po chlebek na śniadanko. Ugotowane jajeczka z kropką majonezu, tak mi się chce jajec...
Po drodze do fryzjera, bo M. musi już włosy ściąć, no i pierwsza próba jazdy pociągiem z piesąciekawa jestem jak to zniesie.
Nie wiem jeszcze co na obiad. Wczoraj upiekłam pieczeń i sos z suszonych prawdziwków, trochę zostało, ale na obiad chyba będzie za mało. Może coś wykombinuję
Miłej soboty życzę.
W miarę możliwości będę czytać hhehehelys lubi tę wiadomość