SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Szkoda ze nie mozna w ciazy Acodinu na kaszel, ale miod ma wlasciwosci anty kaszlowe.
Paula w wawie od zawsze byl RWE ale od 2 lat jest kilku dostawcow, ja zostalam przy RWE ale sasiadka zmienila i placi wiecej bo doliczaja za liczniki od RWE. A kolezanka co miala doplacic 1000zl to zle jej naliczyli, faktura faktura ale trzeba tez patrzec ile jest na liczniku.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magda sz wrote:Paula w wawie od zawsze byl RWE ale od 2 lat jest kilku dostawcow, ja zostalam przy RWE ale sasiadka zmienila i placi wiecej bo doliczaja za liczniki od RWE. A kolezanka co miala doplacic 1000zl to zle jej naliczyli, faktura faktura ale trzeba tez patrzec ile jest na liczniku.
Aaaa, ok. My od początku jesteśmy w Tauronie, więc mamy chyba ich liczniki. Ale jutro faktycznie pójdę im się przyjrzeć.
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
niecierpliwa wrote:Usg dzis nie mialam, dopiero za tydzien, a ja juz mam dosc tlumaczenia kazdemu ze przez rok robilam codziennie 100 brzuszkow i mam silne miesnie brzucha, a juz mnie wkurza to gadanie. Ludzie nawet nie zdaja sobie sprawy, ze moga komus zrobic przykrosc taka paplanina
Mi tez tak mowia. A wiesz co im odpowiadam?
" bede miala syna a to my gentelmen i dba o dobry wyvlad mamy" koniec z takimi tekstami.małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Nadrobić Was nie można...
Cały dzień próbowałam...
Jestem tak zestresowana, że brak słów. Mały od rana nie fikał... Już chciałam do szpitala jechać, zjadłam płatki z mlekiem i popiłam kakao -puchatka bo słodkie i dopiero teraz synu mój się wita.
etygrysek to sklep, który mam za blokiem w sumie. Ale rzadko wchodzę, bo ta laska mnie drażni. Będę zamawiała on linę i odbiorę gotowe zamówienie, żeby tam nie wchodzić na dłużej niż 3 sekundy... -
Dziewczyny a czy Wam też tak nogi puchną, stopy??
Ręce chyba też....
Chciałam założyć sandały i niestety jakieś takie stopy popuchnięte że szok
Pijecie duzo wody??
bo mi woda jakoś nie wchodzi, to może dlatego tak puchnę....małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Co za nerwy! Oczywiście w klatce zaczęło mnie boleć. Wzięłam magnez i chyba nie zasnę ze strachu.
Nawet przez stetoskop nie było słychać czy fika. Normalnie koszmar jakiś.
Ale jest ok.Neyla lubi tę wiadomość
-
Z tymi ruchami to rzeczywiście można się zdenerwować. Musimy jednak pamiętać że regularność zaczyna się dużo później. Jeśli chodzi o wielkość brzuszka to jest ważny jego przyrost. Tutaj zaczynają mierzyć po dwudziestym którymś tygodniu. Ja miałam pierwszy pomiar w 27tyg. (Od spojenia lonowego w górę. ) i tak co 2 tyg. Jeżeli rośnie to ok, jeśli nie to sprawdzają na usg.
niecierpliwa, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Witam Was. Ja juz nie śpię i zastanawiam się co by tu robić. Na razie wypuscilam królika z klatki, troche sie pobawilismy. Kupiliśmy córce na Wielkanoc i wszyscy oszalelismy na jego punkcie
Malamyszka, ja przedwczoraj tak się stresowalam. Caly dzien nie czulam małej, albo nie wiedzialam czy czuje, bo ciagle jakies wzdecie miałam. Chodziłam zalamans i chciało mi sie ryczec. W koncu wieczorem łaskawie sie gwiazda ryszyla. Ale chyba musiała wczesniej siedziec jakoś z tylu, bo nie kopala jak zawsze. A wczoraj juz normalnie. Ja mam lozysko na przedniej ścianie i nie chce od razu panikowac jak jej nie czuje, ale ten strach i durne myśli to koszmar.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam i ja:)
Pokręciłam się na łóżku od 6, chwilę polezałam bo mały fikał to leżałam i głaskałam brzuszek a teraz popijam kawke:)
Wczoraj wieczorem myślałam, że padnę, osprzątałam się lodówke wymyłam a wieczorem nie miałam nawet siły iść pod prysznic,a tak się cieszyłam w ciągu dnia że mam tyle energii, no coż jednak trzeba dawkować wysiłek rozsądniej...
Magda, wyglądasz cudnie, ja bym nie kupowała nowej na jeden raz, ja też chodze w takiej sukience,tylko eleganckie baleriny do tego, ostatnio jak poszliśmy na spacer to ludzie się ogladali, ahh jak mi było miło:)
Co do dopłat, ja w tym roku dostałam rozliczenie za centralne ogrzewanie, i dostaliśmy 1500 zł zwrotu hih:D z racji tego ze mieszkamy w bloku i pokoje są nieduze, najwiekszy 17 m2 to ani razu nie odkrecaliśmy grzejników, w zimie jest poprostu ciepło, tak że ja chodze w krótkim rekawku zawsze po domuPaula_071, magda sz, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry:)
Piekna pogoda, maz jedzoe na zlot motocyklowy,mi tez sie chce!
Wstane,ogarne troche dom,tesciowa ma.przyjsc zeby ja pomalowac...
Hm..co tu dzisiaj robic woeczorem?..
Magda-jak tylko wstane zrobie zdjecie w tej sukience:)
I to racja- ciazowe znieksztalcaja,w kazdej ciazowej wygladam jak krowa!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ,
wczoraj po zakupach w aptece kupilam jeszcze pare rzeczy na allegro , becik , 2 kocyki , okrycia kapielowe i znow jakies pierdolki i zliczylam ze w aptece i na allegro wczoraj zostawilam ponad 800 zl z czego 100 zaplacilam za termometr na podczerwien ze mierzy odrazu temperature jedzenia , wody i nie trzeba budzic dziecka zeby m temperature zmierzyc... dobrze ze to auto sprzedalam bo sadzilam ze najdrozsze zakupy to wozek i mebelki a tu prosze jak sie zsumuje takie poszczegolne drobne rzeczy to piekna suma sie robi. Jestem glodna jak cholera a dopiero na tarczyce lek zazylam - z zegarkiem w reku czekam az 30 min przeleci ...małaMyszka lubi tę wiadomość