Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda ze nie mozna w ciazy Acodinu na kaszel, ale miod ma wlasciwosci anty kaszlowe.

Paula w wawie od zawsze byl RWE ale od 2 lat jest kilku dostawcow, ja zostalam przy RWE ale sasiadka zmienila i placi wiecej bo doliczaja za liczniki od RWE. A kolezanka co miala doplacic 1000zl to zle jej naliczyli, faktura faktura ale trzeba tez patrzec ile jest na liczniku.

małaMyszka lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy wyborze lozeczka patrzylam na gabaryty, wiadomo ze jak bardziej odkryte cos niz zabudowane to wydaje sie mniejsze, a tak to funkcjonalnosci wiecej chyba nie ma.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam dopłatę, bo taka kijową prognozę nam zrobili, a faktycznie dużo więcej zużywaliśmy, generalnie piekarnik codziennie chodził, bo jakoś nas wzięło na dania z piekarnika.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://4kids.com.pl/produkt/opis/6357/lzeczko_bartek_ii_biale_z_pojemnikiem
    Ja kupiłam takie łóżeczko, odbieram w poniedziałek.

niecierpliwa, kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda.sz mozesz podeslac jeszcze raz link do materaca, ktory zamawialas?

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Paula w wawie od zawsze byl RWE ale od 2 lat jest kilku dostawcow, ja zostalam przy RWE ale sasiadka zmienila i placi wiecej bo doliczaja za liczniki od RWE. A kolezanka co miala doplacic 1000zl to zle jej naliczyli, faktura faktura ale trzeba tez patrzec ile jest na liczniku.

Aaaa, ok. My od początku jesteśmy w Tauronie, więc mamy chyba ich liczniki. Ale jutro faktycznie pójdę im się przyjrzeć.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Miru Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos na dobranoc : wzruszajacego :)

http://www.popularnie.pl/niewidoma-na-usg/?ciacho

kasiuleek, małaMyszka lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa wylaczylam juz kompa ale wpisz w allegro materac lateksowo kokosowy 120x60 gruby. Sprzedawca to byl e tygrysek sklep czy cos takiego

małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Miru Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Usg dzis nie mialam, dopiero za tydzien, a ja juz mam dosc tlumaczenia kazdemu ze przez rok robilam codziennie 100 brzuszkow i mam silne miesnie brzucha, a juz mnie wkurza to gadanie. Ludzie nawet nie zdaja sobie sprawy, ze moga komus zrobic przykrosc taka paplanina

Mi tez tak mowia. A wiesz co im odpowiadam?
    " bede miala syna a to my gentelmen i dba o dobry wyvlad mamy" koniec z takimi tekstami.

małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

Nath <3 27.07.2015
    (*) mama 5 aniołków
    w4sqflw1dflkbldc.png
    6 cykl starań
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobić Was nie można...
    Cały dzień próbowałam...
    Jestem tak zestresowana, że brak słów. Mały od rana nie fikał... Już chciałam do szpitala jechać, zjadłam płatki z mlekiem i popiłam kakao -puchatka bo słodkie i dopiero teraz synu mój się wita.

etygrysek to sklep, który mam za blokiem w sumie. Ale rzadko wchodzę, bo ta laska mnie drażni. Będę zamawiała on linę i odbiorę gotowe zamówienie, żeby tam nie wchodzić na dłużej niż 3 sekundy...

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy Wam też tak nogi puchną, stopy??
    Ręce chyba też....

Chciałam założyć sandały i niestety jakieś takie stopy popuchnięte że szok :/

Pijecie duzo wody??
    bo mi woda jakoś nie wchodzi, to może dlatego tak puchnę....

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za nerwy! Oczywiście w klatce zaczęło mnie boleć. Wzięłam magnez i chyba nie zasnę ze strachu.

Nawet przez stetoskop nie było słychać czy fika. Normalnie koszmar jakiś.

Ale jest ok.

Neyla lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nic nie puchnie (oby tak zostało), a piję dużo ponad 2l płynów dziennie.

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 01:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam dwie parówki i idę spać...

Kolorowych snów życzę!!!

Weridiana lubi tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 02:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi ruchami to rzeczywiście można się zdenerwować. Musimy jednak pamiętać że regularność zaczyna się dużo później. Jeśli chodzi o wielkość brzuszka to jest ważny jego przyrost. Tutaj zaczynają mierzyć po dwudziestym którymś tygodniu. Ja miałam pierwszy pomiar w 27tyg. (Od spojenia lonowego w górę. ) i tak co 2 tyg. Jeżeli rośnie to ok, jeśli nie to sprawdzają na usg.

niecierpliwa, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was. Ja juz nie śpię i zastanawiam się co by tu robić. Na razie wypuscilam królika z klatki, troche sie pobawilismy. Kupiliśmy córce na Wielkanoc i wszyscy oszalelismy na jego punkcie :-)
    Malamyszka, ja przedwczoraj tak się stresowalam. Caly dzien nie czulam małej, albo nie wiedzialam czy czuje, bo ciagle jakies wzdecie miałam. Chodziłam zalamans i chciało mi sie ryczec. W koncu wieczorem łaskawie sie gwiazda ryszyla. Ale chyba musiała wczesniej siedziec jakoś z tylu, bo nie kopala jak zawsze. A wczoraj juz normalnie. Ja mam lozysko na przedniej ścianie i nie chce od razu panikowac jak jej nie czuje, ale ten strach i durne myśli to koszmar.

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja:)
    Pokręciłam się na łóżku od 6, chwilę polezałam bo mały fikał to leżałam i głaskałam brzuszek a teraz popijam kawke:)

Wczoraj wieczorem myślałam, że padnę, osprzątałam się lodówke wymyłam a wieczorem nie miałam nawet siły iść pod prysznic,a tak się cieszyłam w ciągu dnia że mam tyle energii, no coż jednak trzeba dawkować wysiłek rozsądniej...

Magda, wyglądasz cudnie, ja bym nie kupowała nowej na jeden raz, ja też chodze w takiej sukience,tylko eleganckie baleriny do tego, ostatnio jak poszliśmy na spacer to ludzie się ogladali, ahh jak mi było miło:):)

Co do dopłat, ja w tym roku dostałam rozliczenie za centralne ogrzewanie, i dostaliśmy 1500 zł zwrotu hih:D z racji tego ze mieszkamy w bloku i pokoje są nieduze, najwiekszy 17 m2 to ani razu nie odkrecaliśmy grzejników, w zimie jest poprostu ciepło, tak że ja chodze w krótkim rekawku zawsze po domu

Paula_071, magda sz, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)
    Piekna pogoda, maz jedzoe na zlot motocyklowy,mi tez sie chce!

Wstane,ogarne troche dom,tesciowa ma.przyjsc zeby ja pomalowac...

Hm..co tu dzisiaj robic woeczorem?..

Magda-jak tylko wstane zrobie zdjecie w tej sukience:)
    I to racja- ciazowe znieksztalcaja,w kazdej ciazowej wygladam jak krowa!

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadłam na sniadanko bułke z pasztetem, oh jaka była dobra, a jak małemu smakowała bo fika :):)

Neyla, lys, małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ,

wczoraj po zakupach w aptece kupilam jeszcze pare rzeczy na allegro , becik , 2 kocyki , okrycia kapielowe i znow jakies pierdolki i zliczylam ze w aptece i na allegro wczoraj zostawilam ponad 800 zl z czego 100 zaplacilam za termometr na podczerwien ze mierzy odrazu temperature jedzenia , wody i nie trzeba budzic dziecka zeby m temperature zmierzyc... dobrze ze to auto sprzedalam bo sadzilam ze najdrozsze zakupy to wozek i mebelki a tu prosze jak sie zsumuje takie poszczegolne drobne rzeczy to piekna suma sie robi. Jestem glodna jak cholera a dopiero na tarczyce lek zazylam - z zegarkiem w reku czekam az 30 min przeleci ...

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
‹‹ 959 960 961 962 963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ