X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja tez niski :) wczesniej czulam z boku a teraz na dole, to jesli moj zostal glowka w dol to moze Twoj tez sie obrocil :D

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Daria liczylam na taka odpowiedz wlasnie od Ciebie :D
    czyli jest szansa ze sie odwrocil :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny...Parę z Was pisało o takich kłuciach w pochwie.... Też je miewam od jakiegoś czasu. Nie trwają jakoś długo nie są mocno bolące ...tylko odczuwalne.

Może to normalne...........

Camille87, benitka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila hehe :) mysle, ze sie obrocil :) kiedy masz wizyte?
    Pekinka chyba normlane, rozne ciagniecia czy klucia ma chyba kazda z nas :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizyte 10 czerwca :) oby sie odwrocil bo mnie kolezanka cesarka przestraszyla (tzn ona myslala ze ja sie uciesze hehe) ;)
    Pekinka ja tez mam klucia w pochwie a dzis niedawno jak mnie cos ukulo po prawej stronie w pachwinie to az sie zwinelam w klebek ale przeszlo :)

pekinka82 lubi tę wiadomość

• Quendi Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Moje dopiero weszłam do domu. Byliśmy na działce. Mały się odezwał-nie mocno ale tak :-) puknal jak słałam brzydkie słowa grupie gnojkow przechodzacych przez ulice nie w tym miejscu co trzeba :-) jest mniej aktywny ale czułam.
    Dziękuję Słoneczka za pamięć i wsparcie zawsze na moją narzekajaca teraz naturę :-*

pekinka82, Camille87, Aggie, Dodi, Ruda27, MILA, Moni&, Sylka, celia lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez odczuwam czkawke na dole :P a nieraz z boku :) i gin mowil ze jest glowka w dol ulozona :)

Mojej kuzynki corka byla ulozona miednicowo i tez czula na dole, to nie wiem jak to juz jest :)

Quendi fajnie ze sie synus w koncu odezwal :)

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Quendi ze ske odezwal :D
    Niech juz nie robi takich akcji mamie! ;)

Magda ja jak lezalam na lewym boku to kopniaki czulam po lewej wlasnie ale po prawej juz nic (jak wczesniej lezal w poprzek to po obu stronach brzucha czulam go) a czkawke bardzo nisko czulam.. no nic zobaczymy za tydzien w sumie jeszcze czas ma na obrot :)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny obudzilam sie po strasznym snie i nie moge zasnac!
    Snilo mi sie ze urodzilam Kubusia a z brzucha wyjeli mi jeszcze 3 dzieci!
    Byly mniejsze i nie oddychaly same, polozna polozyla je tak na lozku i tak leżały, nasteonego dnia poszlam juz oddychaly ktos dal im butelke z za goracym mlekiem i smoczki - wszystko brudne niewyparzone. Wzielam najwieksza z 3-ka (corke) i postanowilam karmic piersia ale w butelce byla jakas tabletka i ona musiala to mleko z butelki wypic wiec je przelalam odparzylam butelke i wlalam spowrotem.. bylismy z mezem w szoku ze spodziewalismy sie jednego dziecka a tu czworka bedzie! ja mowilam jak my sobie poradzimy? Jedno lozeczko, jeden wozek .. ale pamietam ze tak strasznie kochalismy wszystkie dzieci i strasznie plakalismy jak najmniejszy byl taki slaby..
    Matko twn sen byl tak realistyczny ze jak sie obudzilam to w szoku bylam! Do tej pory mi siedzi w glowie i nie wiem czy zasne .. Kubus juz siw wierci, oczywiscie wypycha plecki na srodku <3 chce go juz przy sobie :)

MILA, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilko...wdech-wydech :P TO TYLKO DURNY SEN ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Kamila ale sen... Tak jak Pekinka mowi, wdech i wydech.. Staraj sie zajac mysli czyms innym..
    Nieznosze sie tak budzic po 5 :/ zasnac nje moge pozniej spie i wstaje taka nietomna..

Quendi ciesze sie ze maly sie odezwal :) oby juz teraz tylko bardziej dawal o sobie znac :)

Kamila ja mam wizyte 9,06 :) juz sie nie moge doczekac :)
    A Ty sie nie martw jesscze troszke czasu na obrocenie sie maja nasze maluchy :)
    Ja mimo ze moj jak byl glowka w dol to czulam go z bokow brzucha.. Mysle ze z jedej nozki zgiete a z drugiej pupka. Pupka nie tak z boku ale obok pepka jakos.. Am
    Wczoraj przed snem normalnie w szoku z moim bylismy bo tak bombardowal nozkami, tak sie wiercil i jezdzil pod brzuszem hahha :D

Dobra ide dalej spac.
    Pekinka czemu Ty nie spisz?

Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda... Mam jak Ty... Jak się przebudzę, to ciężko mi usnąć...A jak już usnę, to ciężko mi wstać...A jak już wstanę, to jak jakaś niedobita chodzę cały dzień :)
    Podejrzewam, że koło 7 się położę i wstanę ok 11 :D i będę jakaś nie do życia :P
    Bo i pogoda jakaś zamulona za oknem - i nie wygląda na to by wyszło słonko :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde pekinka to jest najgorsze co.. Probowalam i nie idzie zasnac :/
    Taka meczarnia

pekinka82 lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego usiłuję zmęczyć czymś oczy z rana....Czytam na kompie jakieś bzdety, lub TV...
    Może się uda i o 7 pójdę spać :D

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha :P
    No ja tez czytam cos na telefonie, tu probuje zasnsc, za chwile zas telefon do reki :P
    Tak dlugo to jeszzcze nie bylo.. Juz prawie 7

• Quendi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj bezsenność nas ogarnęła ...ja od 4 rano buszuje. Zaraz padne do 11 co najmniej :-)

pekinka82, Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widzę, że rośnie grono ogarniętych dzisiejszą bezsennością :)

Ruda27, Quendi, Camille87 lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)

Laski wy macie problem normalnie z tym spaniem o.O Matko wpisy z 5 rano :-P :-D

Quendi dobrze ze mały sie odezwał :-)

I znowu poniedziałek :-P ehhhhhhhhh

Dodi, Camille87, pekinka82, celia lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Was nocne marki :Pznam to uczucie obudzic sie tak wczesnie rano ze potem nie mozna zasnac:/
    ja wstalam nawet wyspana, moj poszedl do pracy. wczoraj wieczorem cisnienie mi spadlo do 127,77 puls tez na 90 a wzesniej mialam 106 ale sie przestraszylam bo nigdy nie mialam tak wysokiego cisnienia. ale dzisiaj u mnie pogoda niezbyt fajna, zapowiada sie na deszcz wiwc to pewbie tez dlatego, dsiwne jest ze jeszcze mnie glowa do tego pobolewa dzis no i doszlo rwanie kolana znowu.
    rano to sie przestraszylam bo maly siedzial cicho, oczywiscie schizy ze cos mu sie stalo przez to cisnienie ale M przylozyl reke,pogilgotal i maly sie rozbudzil ze caly czas fika:) M sie smieje ze tatusia gilgotki zawsze na niego dzialaja:P

Quendi ciesze sie ze maluszek sie odezwal! najgorsze jest to ze jak my sie przejmujemy to maluszki sie boją i dlatego ich czasem nie czujemy, przynajmniej zauwazylam to nieraz u siebie.

co do ulozenia dzidzi to moj chyba dalej jest glowka w dol bo czkawke tez.czuje na dole. a pupcia gdsies kolo pepka albo plecki bo jak sie rusza to nieraz tak sie wypycha w tym miejscu i czuje takie twarde.
    ja tez sie boje ze cos zrobie maluszkowi jak wypycha raczke czy nozke, kuzynka mowila ze wtedy trzeba delikatnie masowac to miejsce zeby maluszek schowal nozke i robolam tak to faktycznie chowa. ale to jest slodkie jak widze takie wybrzuszenie i wiem ze On tam sobie slodko fika <3

MILA, Dodi, Ruda27, Camille87, pekinka82, celia lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana w końcu się wyspalam mały buszuje od rana wierci kopie i ma czczkawke skurcze ustały uf

Moni& lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 1227 1228 1229 1230 1231 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ