Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam wizyte 10 czerwca
oby sie odwrocil bo mnie kolezanka cesarka przestraszyla (tzn ona myslala ze ja sie uciesze hehe)
Pekinka ja tez mam klucia w pochwie a dzis niedawno jak mnie cos ukulo po prawej stronie w pachwinie to az sie zwinelam w klebek ale przeszlopekinka82 lubi tę wiadomość
-
Kochane Moje dopiero weszłam do domu. Byliśmy na działce. Mały się odezwał-nie mocno ale tak
puknal jak słałam brzydkie słowa grupie gnojkow przechodzacych przez ulice nie w tym miejscu co trzeba
jest mniej aktywny ale czułam.
Dziękuję Słoneczka za pamięć i wsparcie zawsze na moją narzekajaca teraz naturę :-*pekinka82, Camille87, Aggie, Dodi, Ruda27, MILA, Moni&, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Ja tez odczuwam czkawke na dole
a nieraz z boku
i gin mowil ze jest glowka w dol ulozona
Mojej kuzynki corka byla ulozona miednicowo i tez czula na dole, to nie wiem jak to juz jest
Quendi fajnie ze sie synus w koncu odezwalCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze Quendi ze ske odezwal
Niech juz nie robi takich akcji mamie!
Magda ja jak lezalam na lewym boku to kopniaki czulam po lewej wlasnie ale po prawej juz nic (jak wczesniej lezal w poprzek to po obu stronach brzucha czulam go) a czkawke bardzo nisko czulam.. no nic zobaczymy za tydzien w sumie jeszcze czas ma na obrotDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny obudzilam sie po strasznym snie i nie moge zasnac!
Snilo mi sie ze urodzilam Kubusia a z brzucha wyjeli mi jeszcze 3 dzieci!
Byly mniejsze i nie oddychaly same, polozna polozyla je tak na lozku i tak leżały, nasteonego dnia poszlam juz oddychaly ktos dal im butelke z za goracym mlekiem i smoczki - wszystko brudne niewyparzone. Wzielam najwieksza z 3-ka (corke) i postanowilam karmic piersia ale w butelce byla jakas tabletka i ona musiala to mleko z butelki wypic wiec je przelalam odparzylam butelke i wlalam spowrotem.. bylismy z mezem w szoku ze spodziewalismy sie jednego dziecka a tu czworka bedzie! ja mowilam jak my sobie poradzimy? Jedno lozeczko, jeden wozek .. ale pamietam ze tak strasznie kochalismy wszystkie dzieci i strasznie plakalismy jak najmniejszy byl taki slaby..
Matko twn sen byl tak realistyczny ze jak sie obudzilam to w szoku bylam! Do tej pory mi siedzi w glowie i nie wiem czy zasne .. Kubus juz siw wierci, oczywiscie wypycha plecki na srodkuchce go juz przy sobie
MILA, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Kamila ale sen... Tak jak Pekinka mowi, wdech i wydech.. Staraj sie zajac mysli czyms innym..
Nieznosze sie tak budzic po 5zasnac nje moge pozniej spie i wstaje taka nietomna..
Quendi ciesze sie ze maly sie odezwaloby juz teraz tylko bardziej dawal o sobie znac
Kamila ja mam wizyte 9,06juz sie nie moge doczekac
A Ty sie nie martw jesscze troszke czasu na obrocenie sie maja nasze maluchy
Ja mimo ze moj jak byl glowka w dol to czulam go z bokow brzucha.. Mysle ze z jedej nozki zgiete a z drugiej pupka. Pupka nie tak z boku ale obok pepka jakos.. Am
Wczoraj przed snem normalnie w szoku z moim bylismy bo tak bombardowal nozkami, tak sie wiercil i jezdzil pod brzuszem hahha
Dobra ide dalej spac.
Pekinka czemu Ty nie spisz?Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Ruda... Mam jak Ty... Jak się przebudzę, to ciężko mi usnąć...A jak już usnę, to ciężko mi wstać...A jak już wstanę, to jak jakaś niedobita chodzę cały dzień
Podejrzewam, że koło 7 się położę i wstanę ok 11i będę jakaś nie do życia
Bo i pogoda jakaś zamulona za oknem - i nie wygląda na to by wyszło słonkoCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam Was nocne marki :Pznam to uczucie obudzic sie tak wczesnie rano ze potem nie mozna zasnac:/
ja wstalam nawet wyspana, moj poszedl do pracy. wczoraj wieczorem cisnienie mi spadlo do 127,77 puls tez na 90 a wzesniej mialam 106 ale sie przestraszylam bo nigdy nie mialam tak wysokiego cisnienia. ale dzisiaj u mnie pogoda niezbyt fajna, zapowiada sie na deszcz wiwc to pewbie tez dlatego, dsiwne jest ze jeszcze mnie glowa do tego pobolewa dzis no i doszlo rwanie kolana znowu.
rano to sie przestraszylam bo maly siedzial cicho, oczywiscie schizy ze cos mu sie stalo przez to cisnienie ale M przylozyl reke,pogilgotal i maly sie rozbudzil ze caly czas fika:) M sie smieje ze tatusia gilgotki zawsze na niego dzialaja:P
Quendi ciesze sie ze maluszek sie odezwal! najgorsze jest to ze jak my sie przejmujemy to maluszki sie boją i dlatego ich czasem nie czujemy, przynajmniej zauwazylam to nieraz u siebie.
co do ulozenia dzidzi to moj chyba dalej jest glowka w dol bo czkawke tez.czuje na dole. a pupcia gdsies kolo pepka albo plecki bo jak sie rusza to nieraz tak sie wypycha w tym miejscu i czuje takie twarde.
ja tez sie boje ze cos zrobie maluszkowi jak wypycha raczke czy nozke, kuzynka mowila ze wtedy trzeba delikatnie masowac to miejsce zeby maluszek schowal nozke i robolam tak to faktycznie chowa. ale to jest slodkie jak widze takie wybrzuszenie i wiem ze On tam sobie slodko fikaMILA, Dodi, Ruda27, Camille87, pekinka82, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]