Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAggie fajnie ze dalas rade isc jeszcze do siostrzencow
napewno sie mala cieszy jak ciocia przychodzi
Twoj facet kochany jest
Teraz kochana odpoczywaj
Co do wozka to wiem wiem uparta jestem
Ale czytalam duzo opini i to ze ma jakies wady to raczej jak kazdy wozek, nie ma idealnego dla wszystkichi kazdemu sie nie dogodzi, jak ze wszystkim z reszta
Madzia ja mam taka liste, lepiej juz zorganizowana jestem co mnie cieszy
Kamila smacznegommm nalesniki ja uwielbiam
Aggie, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria, ja mam tylko siostrzenice
chlopaki to bracia, ale ze smrody smarkate jeszcze to jak dzieci traktowane, najmlodszy zreszta to moj chrzesniak
wiec jak jednemu czekolade dawalam to jak drugiemu nie dac?
a Zuzia, jest na prawde super dzieciakiem
kiedy jej nie widze to ciagle cieszy ryjka, siostra tylko kuzwa narzeka
Ale smaki robicienalesniki, szaszlyki
a mi kochane malenstwo szaleje w brzuchu
Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZjadlam 3 i pekam
Madzia co do kremu to chyba srednio wydajny, bo ja go uzywam na zmiane oliwka czasem na noc sie smarowalam jak bylam bardzo senna, i chyba na miesiac mi starcza (juz sie konczy).. on jest dosc rzadki ale jak mi sie skonczy to kupie kolejny mimo wszystkoMagda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe Kamila napewno nic nie zrobisz
Moj mnie wczoraj zapytal czy dzieci w brzuchu czuja bol, ja mowie ze nie wiem chyba tak, a maz mowi czy np nie boli go stopka jak kopnie tak w rekezwlaszcza meza bo twardsza hehe
Synek tez szalejeodkad ze spaceru wrocilismy ciagle sie wystawia i wierci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 20:34
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe no tez sie zastanawialam czy czuje bol i tez mysle ze tak
Ale uderzenie w reke amortyzuje macica i tluszczyk pod skora
Moj ma bardzo spowolnione ruchy, najbardziej sie kreci jak leze na plecach ale unikam lezenia na plecach..a tak to nawet jak siedze to brzuch sie rusza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 20:40
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila tez to powiedzialam mojemu
on tam jesr dobrze chroniony
Moj brzuch faluje jak leze na bokach, plecach slbo siedze.. Jak stoje to tez sie wypycha ale juz mam brzuch twardszy to tylko wybrzuszenie widze a nie faleale jeszcze kopnac moze
widocznie ma jeszcze sporo miejsca
Ciekawe jak u kady i quendi..Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda ja go caly czas czuje, wystarczy zw brzucha dotkne i nawet jak spi to wiem gdzie jest
Ja jak stoje tez mam twardy a jak siedze to mi sie tak zgniata ze w ogole jest twardy! Ja juz nie wiem jak u mnie z tym ulozeniem teraz leze na lewym boku i czuje ruchy po lewej stronie wlasnie i na dole przy spojeniu ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 20:47
Magda2013, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez moja czuje
ale jak nieraz rano sie obudze i brzuch mam miekki to wtedy nie wiem gdzie sie ulokowala
A nieraz mam z prawej str. brzuch twardy to wtedy wiem ze tam siedzi
najlepsze jak wypchnie cos nad pepkiem to mnie wtedy ciekawi co to za czesc ciala
Ruda27, Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila ja jak prosto siedze ten brzuch jest twardy i taki napiety, ale jak sie juz opieram o cos i tak lekko pod katem siedze to jest ok i widze jak sie rusza
Tez przewaznie czuje gdzie jest maly, chociaz nie zawsze cos wypina
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej hej!
Ja wróciłam z wycieczki i dopiero Was nadrobiłam. Jestem tak umęczona (oczywiście pozytywnie), że zaraz padnęMam nadzieję, że dziś w nocy będę dobrze spała..
Kada mam nadzieję, że pojechałaś drugi raz do szpitala skontrolować co się dzieje.
Quendi odezwij się! Cały dzień o Tobie myślę! Mam nadzieję, ze maluch się odezwał i miło spędzasz niedzielę..
Kamilaaaaa naleśniczki mniam... Ja zjadłam zupę mleczną ale naleśniczka jeszcze bym wciagła
Ruda27, MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny