Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa ten termometr chyba biore
http://allegro.pl/topcom-tristar-termometr-do-ucha-i-czola-bezdotyk-i4253019514.html
Monitor oddechu tez myslalam ze zbedny wydatek, ale moj jest sklonny wziac, mimo ze tez dziecko bedzie z nami i male mieszkanie, ale jednak chyba sie skusimy.. -
nick nieaktualnyDaria, jezeli was stac to jak najbardziej kupcie, wiem ze te monitory to wydatek rzedu kilkuset zlotych
A ten termometr co pokazalas jest calkiem ok i nie mocno drogi
My z mezem jemy zaraz obiad i bedziemy film ogladacMoni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila za 270 na allegro znalazlam monitor.. Wiem tanie to nie jest, ale chyba sie skusimy jednak..
Czytakam opinie dwoch blogerek to pozytywnie okreslily ten termometr
My zaraz bedziemy jesc, obiad sie gotuje, potem maly spacer bo pogoda nie powala na dluzsze wyjscie
A co bedziećie ogladac? My pod wieczor tez cos planujemyMoni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkie macie racje co do Darka wypadu, ogolnie to od brata do centrum ma godzine dojazdu, plus godzina pociag ktory rusza co pol godziny, i z centrum w Preston jakies pol godziny do szpitala, ja sie tylko boje ze chopaki poszaleja jak zawsze kiedy sie widza, i doopa brdzie... A brat nie moze zajrzec bo sam musi do pl leciec paszporty dzirciakom wyrobic, zona jego wrocila do pl z dziecmi zabierajac mu wszystko, facet zyje na minimum teraz, i nagle sie kobicie odwidzialo chce wracac, a to sie wiarze z dodatkowymi kosztami, i nawet na ten bilet na pociag mu zal, a Darek chcialby go zobaczyc, sie nie dziwie bo ja mam rodzine na miejscu.
Monitora oddefhu nie kupuje, ale za to zwykly monitor z kamera kupie, bo dom pietrowy to wiadomo ze nie bede latac co 5 minut.
Kada ja bym nie czekala tylko dzwonila po karetke !!! -
nick nieaktualnyAggie to pogadaj z Darkiem zeby jechal, ale zeby nie szaleli z piciem. Opija pozniej jak juz sie dziecko urodzi, a teraz niech jedzie go odiwedzic. Z tego piszesz to ok 2-3 h max i jest u Ciebie wiec to nie jest jakas tragedia..
Kada kurde a skurcze masz dalej?? Jak plamienia??Aggie lubi tę wiadomość
-
Karola nie rozumiem Cie masz skurcze, plemienie i dalej nic nie robisz! mowilas ze mozesz mame poprosic zeby Cie zawiozla to zrob tak, lepiej niech to sprawdza.
Daria ten termometr bardzo fajny i niedrogi chyba tez taki kupie:)
Aga to pogadaj z mezem tak ja dziewczyny pisza moze opic po porodzie. rozumiem ze chce sie spotkac ale bedzie mial na to cale zycie, a teraz Wy jestescie najwazniejsi i Twoj spokoj sie liczy.Aggie lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Powiadom lekarza o skurczach, gdy: występują częściej niż 4 na godzinę, i/lub występuje z nimi ból (pleców, miednicy, brzucha) oraz inne niż zwykle upławy.
Kada ja tez nie wiem na co Ty jeszcze czekasz ? Mama to nie to samo co lekarz.Aggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyObejrzelismy film "Alyce" ale nie polecam jakis psychodyliczny, ja nie wiem co ten moj maz wlacza
Co do monitora oddechu to w biedronce byl za 399zl a myslalam ze w biedronce raczej slabe rzeczy sa stad pomyslalam ze jakis sprzet na poziomie jeszcze drozszy ale skoro za 270 znalazlas to widocznie biedronka sie wyrobila
Co do ciebie Kada to zgadzam sie z Aggie, czasem bywasz niepowazna!
Nie dbasz o siebie, co jest strasznie przykre, dziewczyny z forum bardziej przejely sie Twoimi dolegliwosciami niz Ty sama, tym bardziej ze chlop ratownik medyczny... ehhAggie, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila no czasami biedronka przesadza
A ten mońitor co chce to z dobrej firmy Angelcare, wiec nie jakies badziewie
My wlasnie ze spaceru wrocilismy, plecy troche bolaly ale juz jak siedze/leze jest ok
Kada daj znac co z Toba..Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny