Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila lacze w bolu.. Tylko mnie podbrzusze
wczoraj na noc wzuelam nospe a terazdej mnie cisgnie i boli troche
Ja torbe tez chce spakowac jak wroce do polski i byc juz gotowa..
Chociaz musze jeszcze kupic pampersy, chusteczki i poprac ubranka do szpitala. Ale z ubrankami to juz sie tak spieszyc nie bede -
Witam w pieknie sloneczny poranek
wszystkiego najlepszego z okazji dnia "dzieciow"
Ja dzis do pracy i powinnam do mamy jechac, chlopakom chociaz po czekoladzie z niespodzianka (pieniezna) wrzucic, ale az sie boje ze po pracy znow bede sie czuc tak jak wczoraj... coz zycie ;P
Quendi, ja tez bym w razie w pojechala po poludniu do szpitala... jednak uwazam ze malenstwo sie tak niefortunnie ulozylo ze nie czujesz :* glowa go gory, i moze poruszaj sie, pojedz a potem poloz sie, moze pomoze -
Kamila, Daria współczuje bóli:( mbie przez kilka ostatnich nocy boli podbrzusze jak sie budze do wc, rano juz jest ok, nie wiem co jest ze tak w nocy boli:/ problemy z zoladkiem tez czasem miewam, mysle ze to przez uciskającą macice.
ja torbe do szpitala mam, ale nic do niej jeszcE nie mamza tydzien po wyplacie kupuje wszystkie potrzebne rzeczy, ubrankami sie zajme na samym koncu. w lipcu torbe chcce miec juz spakowana bo potem wszystko siw moze zdarzyc.
Aggie, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
tez chce miec torbe szybko spakowana... wiec pewnie w polowie czerwca juz bedzie gotowa (mam nadzieje ze na wolnym teraz uda mi sie wszystko kupic co trzeba), bo wlasnie sie wszystko moze wydarzyc... i kurcze Darek chce jechac pod koniec czerwca na weekend do brata do Liverpool, a ja sie boje ze w tym czasie cos sie wydarzy
nie tak ze nie chce go puscic,... tylko nie chce byc sama jak sie cala akcja by rozpoczela za wczesnie
Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja dziś od rana w skowronkach - synek posłuchał i się odwrócił, w końcu czuję Go jak dawniej. Całą noc buszował w brzuszku, a rano obudził mnie i męża kopniakami
Teraz już będę spokojniejsza, jednak pozycja w jakiej leży dużo zmienia, więc Quendi postaraj się nie panikować i wsłuchać się w swoje ciało. Ruchy mogą być na prawdę minimalnie wyczuwalne. A jeśli nic nie poczujesz do południa to jedź do szpitala - uspokoisz się.Moni&, pekinka82, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Agus na Twoim miejscu poprosilabym męza zeby odlozyl tą wizyte na później, a moze zaprosicie brata do siebie gdy malebstwo przyjdzie juz na swiat? tak sie bedziesz dodatkowo stresowac, a jednak sama w tak zaawansowanej ciazy to nie tak fajnie. Darek powinien zrozumiec Twoje obawy:)
sylwus ciesze sie ze synus sie odwrocil:) zrobil ci prezencik na dzien dziecka hehemoj synus juz tatusia skopal z rana
Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnySylwus super! Tak jak Monia pisze, ale prezent na dzien dziecka zrobil mamusi
Aggie ja bym sie nie bala, w koncu to tylko weekend i to chyba ponad miesiac przed terminem nie? Masz tam rodzine w kolo, nie ma co zakladac czarnych scenariuszy ze akurat cos bedzie nie tak..Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
HEJ DZIEWCZYNKI
Również witam w ten piękny dzionek
Sylka...super, że maleństwo się obróciło i zadaje kopniaki...
Quendi ... Wierzę, że Twój bobasek też zacznie dawać znaki kopniakami, czy wypychaniem..Ale gdyby coś...Nie czekaj do jutra...
Co do planów, chyba pójdę z moim lubym na jakieś festyny z okazji DNIA DZIECKA
Znów zobaczę same seledynowe i czerwone wózki , oraz ciężarówki z brzuchami
Co do snów... Oj i u mnie śnią się totalne głupoty... I odzwierciedlenia dnia poprzedniego
Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie porozmawiaj z Darkiem, powinien zrozumieć. Ja już teraz wiem, że ostatnie miesiące są nieprzewidywalne. Doskonały przykład mojej kumpeli - w sobote wieczorem byliśmy u niej, mieliśmy małą imprezkę i żartowaliśmy sobie, żeby nie szalała tyle bo urodzi i co?! Na następny dzień odeszły jej wody, a dzisiaj już tuli synka
Miesiąc przed terminem.
Więc lepiej być przygotowanym wcześniejRuda27, pekinka82, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hello
Quendi poruszaj brzuchem. Tzn nie bój się pouciskać brzucha z każdej strony tak nawet mocniej żeby przez wszystkie powłoki brzuszne plus macica, łożysko dziecko wyczuło ten ucisk to ci odpowie zobaczysz
pekinka82, Ruda27, Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja przysnelam
Aggie ciezka sprawa, z jednej strony i Daria ma racje ale z drugie i Sylka - niby miesiac przed i nie ma co panikowac ale przyklad kolezanki Sylki pokazuje ze nigdy nic nie wiadomo...
Ruda27, Sylka, Moni&, pekinka82, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie a jak daleko mieszka brat Darka?
My bedziemy daleko od siebie i w ciagu 4,5-5 h maz moze dojechac jakby cos sie dzialo.. Najwazniejsze ze nie bedziesz sama, bo mama i siostry sa kolo Ciebie.. Ale jesli on moze przesunac termin to moze lepiej, chociaz pozniej tez latwiej nie badzie jak juz coreczka bedzie na swiecie
Kamila Ty to masz z tym rannym spaniem
Camille87, Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja i tak uwazam ze lepiej dmuchac na zimne, a tu juz bardziej chodzi o Twoj spokoj ducha Agus, a jak sie boisz ze zostaniesz sama i nagle cos sie moze zaczac, to sie tak zeschizujesz ze najmniejsza dolegliwosc bedziesz wiazala z porodem itp, dla wlasbego spokoju lepiej jak maz bedzie przy Tobie:)
Kamila to dobra jestes, ja jak rano sie juz obudze to nie ma opcji zebym zasnela jeszcze:PCamille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]