Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej lasencje kochane:D
ja wrocilam ze spacerku i zrobilam ciasto z truskawkam, robi sie w piekarniku:) zjadlam w miedzyczasie bulke z dzemem i truskawkami sie najadlam:P
Sylwus, Quendi najwazniejsze ze maluchy dają znac o sobie i daja kopniaczki:D
mimo ze nie chodzilismy duzo i jeszcze odpoczywalismy to plecy mnie dzis bolaly jak chodzilam, kregoslup daje sie we znaki. za miesiac to chyba juz w ogole dupy nie rusze
Mila mi sie tez wydaje ze 8 miesiac zaczyna sie od 31, wole tak liczyc
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMy juz wrocilismy
siostrzeniec nam przychorowal i przespal cala impreze
ale zjadl torta i otworzyl prezenty wiec szczesliwy
Zastanawiam sie czy maly sie nie obrocil, nie jestem pewna ale kopal mnie dzis z boku i na gorzeale.na srodku tez cos twardszego sie przesuwalo ale niewykluczone ze to plecki
i ani razu nie kopnal na dole..
Madzia 8 miesiac zaczyna sie od pelnego 31 tc wiec jeszcze tydzienbelly zawsze jeat do przodu hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 19:16
Ruda27, Moni&, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zwykle biszkoptowe z truskawkami i kruszonka na wierzchu
no to biedny ten Twoj siostrzeniec, ze chorobsko go wzielo akurat w urodziny. dla dziecka dzien urodzin to zawsze wyjatkowy dzien. nie to co w naszym wieku juz sie tak czlowiek nie cieszy:P najlepsze jest to ze taka radosc przezywania wszystkiego radosniej nam przyjdsie wlasnie przy dzieciaczkach:)Camille87, pekinka82, Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyNo niestety odkad poszedl do przedszkola to co chwila choruje
ale to chyba normalne..
Na urodzinach byla tez siostry szwagierka (zona brata meza) z synkiem 4 miesiecznymjaki slodziaczek, stopki takie malutkie no cudo
napatrzec sie.nie moglam
Mi siostra dala ciasta z urodzin - jedno czekoladowe z marchewka szarlotke i jakies z galaretkaRuda27, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aha no to za tydzien zaczne 8 miesiac
No tak to wlasnie jest,w przedszkolach pelno wirusow i dzieciaczki chorujadobrze ze z prezentow zadowolony siostrzeniec
Tez mam ochote na jakies ciasto wlasnie z kruszonka,ale nie musi byc biszkoptowe. Musze cos poszukac w necie
Daria a ja robie tak kapuste mniej wiecej-kroje drobno,zalewam woda i gotuje.Podczas gotowania dodaje np.podsmazony boczek parzony wedzony..albo jakas kielbase tez podsmazona z cebulka,pomidora albo troche koncentratu i koperek na koniec. No i przyprawy-sol i pieprz albo troche wegetyMoni&, Ruda27, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camilla ja mialam wczoraj taka ochote na piwko,ale alkoholowe bo moj maz kupil sobie i pil.No tak mnie naszlo wczoraj jak nigdy
A jedynie podczas ciazy to pilam szampana na sylwka i jak babcia miala urodziny. Ale takie piwko to bym sobie wypilaCamille87, Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam piwo Bavaria - smakuje prawie identycznie jak zwykle piwo tlko ze nie ma alkoholu
wiadomo smakosze piwa dostrzega roznice ale jak ja tyle czasu piwa nie pilam to takie dla mnie rewelacja
Aggie, Ruda27, pekinka82, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, pospalam, poodpoczywalam i przeszlo to ciagniecie
moje sloneczko dalej sie wierci
moze nie takie mocne kuksance ale caly czas ja praktycznie czuje
Sypialnia pomalowana
tym razem tak jak powinno byc (niewazne ze kolor wyszedl ciezmniejszy jak powinien - zmieszalismy troche z poprzednim i wyszedl idealnie
).
a nie mowilam wam, ze siostra pare dni temu zadzwonila ze grill bedzie u mamy jutro z okazji dnia dziecka, i niewazne ze ja pracuje i raczej nie mam sily siedziec nawet po niej, mam przyjsc... stwierdzilam ze ni chu chu, nie pojde (mimo ze zal) bo nie bede sie przemeczac... i co wyszlo? mama powiedziala ze za duzo na nia finansowo (bo sie calkiem pokazna rodzinka zrobila) i ze skladkowo musi isc, to ona juz nie chce (zgonila na ta najmlodsza z dziewczyn ale sie wydalo)a no i obrazila sie na mame, bo mama raczyla sie przypomniec zeby oddala walki i pedzle bo remontuje pokoj dla Matiego... stwierdzila ze wiecej nic od mamy nie pozyczy LOL mama oczywiscie zalamana
A i na mnie tez pelna doopa zloscibo Darek polecial cos podrzucic mamie i na zakupy ciezsze polecial a ta mu chciala cos wcisnac i nie wzial
Sylka, Ruda27, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny