X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej lasencje kochane:D
    ja wrocilam ze spacerku i zrobilam ciasto z truskawkam, robi sie w piekarniku:) zjadlam w miedzyczasie bulke z dzemem i truskawkami sie najadlam:P

Sylwus, Quendi najwazniejsze ze maluchy dają znac o sobie i daja kopniaczki:D

mimo ze nie chodzilismy duzo i jeszcze odpoczywalismy to plecy mnie dzis bolaly jak chodzilam, kregoslup daje sie we znaki. za miesiac to chyba juz w ogole dupy nie rusze :P

Mila mi sie tez wydaje ze 8 miesiac zaczyna sie od 31, wole tak liczyc :D

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus a Ty odpoczywaj :*

Aggie lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz wrocilismy :) siostrzeniec nam przychorowal i przespal cala impreze :( ale zjadl torta i otworzyl prezenty wiec szczesliwy :)

Zastanawiam sie czy maly sie nie obrocil, nie jestem pewna ale kopal mnie dzis z boku i na gorze ;) ale.na srodku tez cos twardszego sie przesuwalo ale niewykluczone ze to plecki ;) i ani razu nie kopnal na dole..

Madzia 8 miesiac zaczyna sie od pelnego 31 tc wiec jeszcze tydzien :) belly zawsze jeat do przodu hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 19:16

nick nieaktualny, Moni&, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia mnie tez juz szybko plecy bola..
    Kamila to biedny siostrzeniec :( urodzinki a on chory :(
    To pewnie dobrze czujesz i maly sie obrocil juz :D

Monia jakie ciasto zrobilas? Ja mam na cos smaka i nie wiem co :/

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zwykle biszkoptowe z truskawkami i kruszonka na wierzchu :P
    no to biedny ten Twoj siostrzeniec, ze chorobsko go wzielo akurat w urodziny. dla dziecka dzien urodzin to zawsze wyjatkowy dzien. nie to co w naszym wieku juz sie tak czlowiek nie cieszy:P najlepsze jest to ze taka radosc przezywania wszystkiego radosniej nam przyjdsie wlasnie przy dzieciaczkach:)

nick nieaktualny, pekinka82, Sylka, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety odkad poszedl do przedszkola to co chwila choruje :( ale to chyba normalne..
    Na urodzinach byla tez siostry szwagierka (zona brata meza) z synkiem 4 miesiecznym :D jaki slodziaczek, stopki takie malutkie no cudo :D napatrzec sie.nie moglam :D

Mi siostra dala ciasta z urodzin - jedno czekoladowe z marchewka szarlotke i jakies z galaretka :)

nick nieaktualny, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra sama zrobila tort z angry birds bo siostrzeniec zakochany w angry birds :D bardzo ladnie jej wyszedl a Piotrus uradowany :D

nick nieaktualny, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się skusiłam na hod-doga ze stacji benzynowej :D uwielbiam je :D
    A że wzięłam pikantne sosy...teraz z tego łakomstwa szczypie mnie język :P :P :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magda2013, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pije piwko bezalkoholowe i czekam na x factora :D

pekinka82, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać dzień mija wam przyjemnie :-)
    Ja byłam z córką na małym wypadzie na dmuchańcach , rano posprzątałam także mam z głowy.
    Teraz odpoczywam :-)

nick nieaktualny, pekinka82, Moni&, Sylka, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no to za tydzien zaczne 8 miesiac :P

No tak to wlasnie jest,w przedszkolach pelno wirusow i dzieciaczki choruja :/ dobrze ze z prezentow zadowolony siostrzeniec :D

Tez mam ochote na jakies ciasto wlasnie z kruszonka,ale nie musi byc biszkoptowe. Musze cos poszukac w necie :P

Daria a ja robie tak kapuste mniej wiecej-kroje drobno,zalewam woda i gotuje.Podczas gotowania dodaje np.podsmazony boczek parzony wedzony..albo jakas kielbase tez podsmazona z cebulka,pomidora albo troche koncentratu i koperek na koniec. No i przyprawy-sol i pieprz albo troche wegety :)

Moni&, nick nieaktualny, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam na Top trendy :D

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila nie opij sie:P ajj niedlugo wszyscy beda sie zachwycac naszymi maluszkami, tymi malenkimi stópkami, slodkimi malutkimi noskami, oczkami <3

Magda2013, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla ja mialam wczoraj taka ochote na piwko,ale alkoholowe bo moj maz kupil sobie i pil.No tak mnie naszlo wczoraj jak nigdy :D

A jedynie podczas ciazy to pilam szampana na sylwka i jak babcia miala urodziny. Ale takie piwko to bym sobie wypila :P

nick nieaktualny, Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam piwo Bavaria - smakuje prawie identycznie jak zwykle piwo tlko ze nie ma alkoholu ;) wiadomo smakosze piwa dostrzega roznice ale jak ja tyle czasu piwa nie pilam to takie dla mnie rewelacja :)

Aggie, nick nieaktualny, pekinka82, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam piwko . Warka wypuściła Radler cytrynowy O% Nawet smaczne :-)

nick nieaktualny, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pospalam, poodpoczywalam i przeszlo to ciagniecie :) moje sloneczko dalej sie wierci :) moze nie takie mocne kuksance ale caly czas ja praktycznie czuje :) Sypialnia pomalowana :D tym razem tak jak powinno byc (niewazne ze kolor wyszedl ciezmniejszy jak powinien - zmieszalismy troche z poprzednim i wyszedl idealnie :D ).

a nie mowilam wam, ze siostra pare dni temu zadzwonila ze grill bedzie u mamy jutro z okazji dnia dziecka, i niewazne ze ja pracuje i raczej nie mam sily siedziec nawet po niej, mam przyjsc... stwierdzilam ze ni chu chu, nie pojde (mimo ze zal) bo nie bede sie przemeczac... i co wyszlo? mama powiedziala ze za duzo na nia finansowo (bo sie calkiem pokazna rodzinka zrobila) i ze skladkowo musi isc, to ona juz nie chce (zgonila na ta najmlodsza z dziewczyn ale sie wydalo) :P a no i obrazila sie na mame, bo mama raczyla sie przypomniec zeby oddala walki i pedzle bo remontuje pokoj dla Matiego... stwierdzila ze wiecej nic od mamy nie pozyczy LOL mama oczywiscie zalamana :D
    A i na mnie tez pelna doopa zlosci :P bo Darek polecial cos podrzucic mamie i na zakupy ciezsze polecial a ta mu chciala cos wcisnac i nie wzial :P

Sylka, nick nieaktualny, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i córka się wyszalala w pianie strażackiej he

Aggie lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od jakiegoś czasu obserwuję...że w moim miasteczku jest moda na czerwone lub seledynowe wózki... I te dwa kolory przeważają na ulicach..... Dosłownie...Pojedyńcze sztuki spotykam w innych kolorach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA wrote:
    Ja też mam piwko . Warka wypuściła Radler cytrynowy O% Nawet smaczne :-)

Tez mam :) taki sprite ;)

MILA lubi tę wiadomość

‹‹ 1220 1221 1222 1223 1224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ