Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, ja jak pracuje to ja w domu nic nie robie wiecej, Darek lata kolo mnie, ja zwykle zjadam, drzemam, zjadam znow, kapiel, zjadam i spac
ale mimo wszystko dzis wyjatkowo nawet do lodowki nie wstane
najgorsze ze w wolnych dniach malo co sobie poodpoczywam ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyszki napewno jest wszystko dobrze
Quendi nic sie nie stalo po upadku, pewnie sobie tylko podskoczyl, ale nic zlego mu sie nie dzialo
ruszal sie wczoraj a dzisiaj w koncu sobota, dzien lenia
Sylwia to dobrze ze cos smyranapewno sie rozbrykaja
Moj teraz sie troche ozywil, moze swieze powietrze a teraz truskwki go pobudzily heh, plus reka meza bo czesto na nia reaguje..
Jak wam mija wieczor dziewczyny?Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
:-* Sylka musimy się trzymać Kochana i nie dać się głupim myślom...to trudne ale trzeba :-* :-*
Ja posprzatalam w domu, jem batonika i czytam książki
Mąż w pracy-jutro mamy wspólny dzień. ..chcemy kupić działkę. ..małą...może jutro pojeździmy...hmmm
O 20 x factori po dniu....
Ruda27, Magda2013, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej widze ze wam apetyty dopisuja caly czas,mnie cos mdli od 2 dni i wogole nie jem kolacji. Nie wiem..jakos nie mam ochoty. Ale dzis kupilam truskawki to zjadlam je z checia
Moja tak szaleje ze mi caly brzuch sie buja,az moj maz sie ucieszyl jak polozyl rekeAle jak chce ja nagrac to przestaje.
Wogole juz mi druga osoba powiedziala ze mam brzuch na chlopaka...musze powiedziec ginowi zeby jeszcze raz sprawdzil jesli wogole jeszcze moznabo im wieksze dziecko tym trudniej
Zastanawiam sie czy nie przejsc sie do szpitala obejrzec porodowke i wogole jak tam jest. A wy dziewczyny pojdziecie obejrzec szpital gdzie bedziecie rodzic ?Ruda27, Moni&, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia jeszcze mozna spr plec. Mi lekarz w srode nawet znowu powiedzial
tak moj sie pieknie wystawia co wizyte
Ja bede szla porodowke zobaczyc na poczatku lipca jakosod razu z polozna chce pogadac i ona mnie oprowadzi
Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylka dziewczyny mowia dobrze :
znudzi sie Twojemu synkowi ta pozycja co teraz przyjal i sie przekreci, nie zamartwiaj sie
A ja juz zaczelam 8 miesiac,nawet nie wiem kiedy
Aggie bidulko,odpoczywaj :*
Mnie juz tez coraz bardziej boli kregoslup,jeszcze rano moge cos zrobic ale tak kolo 13 juz jestem wypompowana
Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny