Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe Agus, jak chciało mu sie pic, to bedzie mu sie musiało chcieć sypialnie malować
dzieki dziewczyny, czas zapierdziela i niech przelecą szybko te 2 miesiace bo chce juz tulic synka
u mnie dzis tez ładniejsza pogoda, słonko świeci ale planów jeszcze nie mam, nie wiem o któej mój z pracy wróci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 08:37
Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Daria koncert zapewno w klimacie dla zadnej z nas
jego najlepszy "funfel" ma kapele heavy metalowa (Darek tez z tych kregow) i grali koncenrt u nas w miescie
Chopaki fajne ale muza nie dla mnie niestety
sie smialam ze zostawia ciezarna kobite w domu w dodatku nie w jego klimatach sie obracajaca to se znajdzie jakas w knajpie
ale wrocil grzeczny tylko z czerwonym stemplem na czole (why!?) i uchachany
smierdzacy tylko piwem
Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc
Ja sie wyspalam !!
Monia gratuluje 31 tygodnia!
Mi siara tez nje leci
Kada ten filmik slabej jakosci nje obraz sie ale ja nic nie widze
Wczoraj Kubus mial audiencje w postaci tatusia i psa, jak glowe wypychal to az maz wielkie oczy robilRuda27, Aggie, Moni&, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b4efeeb7d3a.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb00052e7cf6.jpg
1 foto : 17 szt ubranek roz 56 bluzeczki spiochy body czapeczki
2 foto: 6szt rozm 68-74Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej!
Smutno mi od ranaWy cieszycie się ruchami maluchów, a u mnie praktycznie nic
A jeśli już coś to takie stłumione, że prawie w ogóle nic nie czuję...
Zawsze rano jak czytałam Was to mały cały czas pukał, aż buzia się śmiała, a teraz beczeć mi się chce...
-
nick nieaktualny
-
Sylwia slonce najwazniejsze ze czujesz maluszka! i wiesz ze wszystko jest ok:) uparciuszek po prostu musial sie tak odwrocic ze ruchy sa malo wyczuwalne. znudzi mu sie ta pozycja to zmieni na inna. wiem co czujesz bo kazda z nas swiruje, ale musimy przetrwac te ostatnie tygodnie jakos:*
Agus no ja poslucham Nightwish, Within temptation, evanescence itp, ale lubie tez techno, dance itpAggie, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Monia, niezle wybory
Evanescence tez lubie, jak mowie rock w kazdej postaci
Sylwia, ja tez panikowalam, pewnie lobuziak tak sie ulozyl ze nie czujesz... zobaczysz sie odwroci to zaczniesz plakac jak dostaniesz po zoladku jak ja
Przyprawilam mojego o zawalpowiedzialam ze juz nie chce wozka za ktory zaplacilismy prawie 500 funtow
chce nowy
zbladl
To ja do pracy wyrywam, milego leniuszkowania :*Sylka, Ruda27, celia, Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka, moze maluszek odwrocony jest do kregoslupa? Ja tez czasem czuje takie stlumione ruchy jakby mnje wlasnie w kregoslup albo jelita kopal
Nie martw sie, dobrze wiesz ze mamy w brzuszkach rozne dzieci o roznych temperamentachSylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoczekaj troche moze sie odwroci i bedziesz inaczej odczuwac ruchy
U mnie jak Kuba byl ulozony w poprzek to kopal mnie z boku bardzo wyraznie, odkad jest ulozony posladowko to czuje mniej wyrazne ruchy (pewnie dlatego ze urosl a brzuch wcale nie ogromny) tylko wypychanie glowki lub pleckow i jak sje uaktywni to kopie po pecherzu albo w szyjke
Mi sie wydaje ze to jest tak jak na poczatku ze kazda z nas w innym czasie zaczela czuc ruchy tak teraz u kazdej ruchy sa inne. Najwazniejsze ze w ogole sie rusza co znaczy ze ma sje dobrzejeszcze bedziesz miala dosc kopniakow w zebra
Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość