Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
obejrzelismy film, zjedlismy pizze i tez bedzie ciezko z gazowaniem haha dobrze ze okbo otwarte:P:P
film ogladalismy Koszmar siostry fajny thiller, niestraszny jakby co:P
Fajnie malutka Lanusi urosla juz:)
my tez bedziwmy chcieli chrzcic we wrzesniu po polowie bo szwagierka z DE przylatuje a bedzie chrzestna:)
no ja mam nadzieje ze mimo wszystko bedziemy czuc czesto dzieciaczki ale troche inaczej:)
Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yyy kukurydza bleeh
to kolejna rzecz (warzywem tego nie nazwe) zaraz po brukselce ktorej nienawidze, nietkne za zadne skarby.... sam zapacg gotujacej sie mnie odrzuca
Co do chrzcin, to u nas beda na wiosne dopiero, mamy rodzine w rozjazdach niestety, bardzo nam zalezy zeby mama Darka przyjechala z Wloszech a ona biedna nie lata, wiec lipton troche zeby teraz zorganizowac, a tez mialo by we wrzesniu. No i nie chce sie wrzucac w kolejna wode zaraz po urodzeniu sie malutkiej, wole na spokojnie, a zima niestety nie bede marzla z dzidzia w kosciele.
Sie wciagnelam w kolejny kryminalwoda w wannie mi zdazyla zamarznac a ja nie moglam odlozyc
Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
to tak bede robic zeby jej nie miec ja tam wole naturalnie ja sie nie dam kuc ciac itp itd nie lubie nsal zabiegowych operacyjnych za duzo tego mialam w zyciu ja i moja mama w zyciu maryny nochyba ze ogolne znieczulenie albo przy okazji plastyke brzucha zrobie ale tak to sie nie pisze
-
nick nieaktualny
-
Quendi ale mi smaka zrobilas na kalarepę
Ja też mam dzisiaj dzień ze ciągle bym coś jadła
Kada ty już chrzest masz zaplanowany na 14 września?? no co ty??
Mój młody tak się wierci że mam dosyćmógłby już zasnąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 22:21
Aggie, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
Daria dziekuje w imieniu mamy
ona uwielbia to robic
i moim zdaniem ma talent
pamietam jak za gowniarza, obmyslalysmy jakies projekty z siostrami, a potem sie klocilysmy ktorej z nas pierwsze mama zrobi cos
kolezanki oczywiscie zawsze zazdroscily
mnie tam na markowe stac nie bylo, ale mialam oryginalne
tata duzo szyl tez
Ruda27, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila masz dosc ruchow?! Ja to nigdy nie mam, moze mnie kopac i pol dnia czy nocy
Aggie zazdroszcze naprawdejakby u mnie ktos taki talent mial,to bylabym przeszczesliwa
Ja wlasnie chce mojemu taka czapke sowe zamowic u kogos na jesien
Ale te inne czapki co Twoja mama robila wymiatajaalbo ta bluza dla siostrzenicy Twojej
Aggie, Camille87, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość