Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć mamusie, dziś rozmawiałam z koleżanką która rodziła 2 tyg temu i opowiadała mi szczegółowo, właśnie zabawnie to brzmiało jak mówi, "położna mnie wzięła na salę i wygoliła" no to się jej pytam dlaczego sama tego nie zrobiła(miała zaplanowaną cesarkę umówioną na konkretną godzinę) a ona mi na to, że już nie dosięgała w tamte rejony haha
dodatkowo pocieszyła mnie, że już wróciła do swojej wagi, więc jest nadzieja:)
Wzięlam się za czytanie "Zaklinaczki dzieci" Tracy Hogg, podobno jej metody działają cuda, no ale sprawdzę dopiero w sierpniu, póki co przerabiam teorię. nawet fajnie się czyta, biorąc pod uwagę moje ciążowe znudzenie do wszystkiego, wyjątkowo mnie zainteresowała ta książka.Sylka, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
A ja dziewczyny dzisiaj zaliczyłam mały upadek.....na szczęście w nieszczesciu nie na brzuch, nie na dupsko, nie ze schodów. ...szłam z psem i mnie pociągnął a ja w balerinkach i fiuuu na jednej nodze. Ale musiałam usiąść na dupsku żeby wstać. ..
Mój mąż jechał do pracy, stal przy samochodzie i biegiem do mnie blady....
Masakra jakaś. ...nigdy mi się to nie zdążyło. ..buty już zaraz wyrzucam....
Bardzo się przestraszyłam....teraz odpoczywam, , zrobiłam koktajl truskawkowy, pije, siedze i zabieram się za jakąś książkę-kupilam 3, zobaczymy jakieDOŚĆ WRAŻEŃ NA DZIŚ
a moja koleżanka spadła w 7mc ze schodów-na szczęście wszystko oki było. ..wrrr aż mi słabo z tych moich nerwów. .. -
nick nieaktualnyHalo halo
Quendi kurde, dobrze ze nic sie nie stalo i nie poelcialas na brzuszek...
Teraz wypoczywaj sobie
Aga fajnie ze kolezanka 2 tyg po porodzie wrocila do wagi, u mie to zajmie chyba pol roku
My wrocilismy z zakupow. Plecy mnie bola, jestem padnieta..
Ale zadowlona mimo ze duzo nie kupilam
Tzn 3 pary butow, ale tenisowki i takie trzewikikoszule nocna z guziczkami i szlafrok ( ma wade bo krzywo kieszenie przyszyte a ja nie zauwazylam). Do tego pieluszki tetrowe sliczne w gwiazdki
ochraniacz do lozeczka, 2 prźescieradla, lampka nocna, ceratka dla maluszka
doniczki na kwiatuszki i ramka na zdjecie
nie jest wiele ale cieszy
aa i piekny szalik sobie wzielam, o dziwo obylo sie bez torebki
MILA, Sylka, Camille87, celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
Quendi, w ciąży brak koordynacji jest normalny, ale rzeczywiście można sie przestraszyć upadku, weź Ty już lepiej dziś usiądź na tyłku:)
aaaa a propos jedzenia w ciąży, świeżo upieczona mamusia mówiła mi żebym jadła to co tylko lubię i na co mam ochotę, bo później to strach przed wszystkim żeby mały terrorysta nie miał kolki czy innych dolegliwości.Quendi, Camille87, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Quendi ja też się dzisiaj potknęłam o własne nogi, na szczęście nie upadłam. Siedź już dzisiaj biedna w domku i odpoczywaj, bo stres pewnie niemały.
Przed chwilą wróciłam ze szpitala od kumpeli. Jej synek to taka kruszynka malutkaSłodziak
No i już wiem jak tam wszystko wygląda, położne bardzo pomocne i miłe, oddział mały i przyjemny, już tak bardzo nie boję się porodu
Oczywiście prosto ze szpitala pojechałam do męża do pracy się wypłakać, ze już chcę sierpień i tulić naszego synkaOchhh... Te hormony
Ruda27, Camille87, celia, Aggie, positive, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Quendi dobrze ze nie upadlas na brzuszek. teraz siedz i siw nie ruszaj:P
Daria wcale nie takie male te twoje zakupy:P
a ja zjadlam obiad i chyba pekne, a tyle truskaeek sie dzis najadlam ze chyba mam dosc na dzis:P a maly skacze i skacze od rana, jakis nadopobudliwy jest przez ostatnie dni.
kurde sie wkurzylam, moj jutro do pracy idzie ehh:/Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
daria ty butoholiczko hehehehe ja dzis zobaczylam swietne spodnie na mnie i chyba po wyplacie pojade po nie sam raz na lato
http://allegro.pl/modne-wloskie-alladynki-lekkie-pumpy-i4271128955.html cos takiego tylko w wzoryWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 17:42
Ruda27, Camille87, celia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe no kupilam sobie mniej niz zawsze jadac tam na zakupy
ale i tak jest fajnie
Wlasnie wcinam truskawkia moj bidok taki spi masakra
Monia to jutro jak meza nie ma to bedziesz miala dzien z nami
Kada super spodnieszkoda ze ja w takich wygladam jak slon..
Dzisiaj chcialam te kupic co mialam upatrzone, ale moj powiedzial ze tragedia i nie wygladam fajnie (czyt.grubo)Dodi lubi tę wiadomość
-
Ruda, masz to samo co ja, jak mąż mi powie, że w czymś źle wyglądam to ja już tego nie złożę żeby nie wiem co. a niektóre laski mówią, że jak mu się nie podoba to jego sprawa lub coś w tym stylu.
Ruda27 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyQuendi uwazaj na siebie! Piesek silny wiec nie ma sie co dziwic... dobrze ze nic sie nie stalo!
Daria zakupy fajne, tez musze kupic ramke na zdjecie usgi doniczke bo w Kubusiowym pokoiku jeden kwiatek stoi
a reszta to co mi sie spodoba
Ja dzis truskawki z twarogiem opierniczylam, potem obiad a teraz zabieram sie za arbuza
A jutro na urodziny do siostrzenca idziemy - 6lat Boze jak ten czas leci jeszcze niedawno raczkowal a tu juz do szkoly!
Sylka ja tez bym juz chciala Kubusia przy sobienie moge sie doczekac
Ruda27, Sylka, celia, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga ja nie mam tak zawsze, czesto moj cos narzeka na moj wybor a pozńiej jak w tym juz chodze to mowi ze fajnie wygladam.. Ale jak sie bardzo waham i chodze z nim na zakupy to juz patrze na jego zdanie
Kamila leci czas leci, u nas za miesiac urodziny siostrzenca juz 4 lata, zlecialo jak cholera..
Kada to jak kupisz spodnie daj zdjecieCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas tez szybko zleci, ani sie obejrzymy a juz bedziemy na porodowce
Dzis spotkalam kolezanke z pracy ktora ma synka poltorarocznego i opowiadala jak pojechala do szpitala na badanie krwi w 39tc i podczas pobierania odeszly jej wody i juz zostala i tego samego dni urodzila
Ale sie objadlam arbuzem! A taki slodki pyszny bylRuda27, Moni&, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Quendi ja na targu bede kupowac bo musze przymierzyc hehe bo choviaz mi brzuch tylko wywalilo ale jakos wole przymierzyc a na brzuch idealne bo maja szeroka gumke i gadala babka ze duzo kobiet w ciazy kupuje