Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHehe positive dobra jestes z tym "chociaz sobie pomarze"
Sylka, dobrze ze juz sie maluszek uaktywnilmoj wczoraj jak czytalam to takie fikolki wyprawial ze glowa mala! Kopal na dole a na gorze glowka jezdzila to w lewo to w prawo
zaczelam nagrywac ale pamieci mi zabraklo na karcie w telefonie hehe
Monia ja gdybym nie miala lustra przy wannie tez bym nie wiedziala jak wygladam tam na doleja mam dosc nisko brzuch to juz w ogole
Ja lece zaraz na spacer troche sie dotlenic bo wczoraj caly dzien w domupositive, Sylka, Ruda27, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Tzn teraz Go nie czuję wcale, muszę bardzo się skupić i odpowiednio ułożyć i trochę nim potrząsnąć, żeby dał znać o sobie. Ale chociaż minimalny ruch mnie cieszy bo wczoraj nie czułam nic.
Monia w poniedziałek mam wizytę u położnej, a bodajże 17.06. usg. Z tymi usg udało mi się jak ślepej kurze ziarnkoWspominałam, że pierwsze usg robiła mi stażystka i teraz co miesiąc pyta mi się czy nie miałabym ochoty przyjść na usg, żeby ona mogła się "uczyć". Oczywiście wszystko pod nadzorem ginekologa więc cieszę się, że regularnie mogę podglądać synka
positive, Ruda27, Moni&, mala_mi, Dodi, Camille87, Magda2013, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia no to Ci sie udalo:) nie wazne czy stazystka cyz nie, wazne ze mozesz dzidzie poogladac
i oczywiscie super ze sie rusza uparciuszek
Kamila i co udalo Ci sie cokolwiek nagrac?
Ja co probuje nagrac to maly przestaje sie wiercicchyba bym musiala dluuugo czekac, bo jak przestaje to zas zaczyna wariowac
cwaniak maly
My sie powoli bedziemy zbierac na zakupkimam nadzieje, ze sily mi starcza
Moni&, positive, Sylka, Dodi, Camille87, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
positive wrote:najgorsze że to ogolić się trzeba zupełnie na dole...
sam wzgórek może zostać ... a tam zasięgu już nie mam
Positive a co to znaczy ...
No bo ja rozumiem, że tak standardowo - "pasek startowy" zostaje, resztę golę
Mała_mi no to już straaasznie bliskoKamilka u Ciebie też
Camille87, Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
tzn że musisz przede wszystkim ogolić wargi sromowe bo one są nacinane...
chyba że będą szykowali cię do CC to wtedy i wzgórek musi być podgolony...
tak jest bynajmniej u nas w szpitalu...
ja się tam chyba ogolę na "przedszkolaka"Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:12
Camille87, Moni&, Magda2013, celia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O rany toż wszystkie na łyso robicie
Ja muszę jednak ten 'pas startowy' zostawić, bo tam włoski są strasznie ostre po ogoleniu (po kilku godzinach jak zaczynają odrastać) i to jest nieprzyjemne w dotyku
Chyba musiałabym ciachać maszynką codziennie, żeby o własne włoski się nie drapać
Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
Ha ha Celia na lyso ja też gole.. a wogole dostane na głowę dziś patrze jak wychodzę ze sklepu pod naszą turbo corsa olej jest gadam mężowi że olej cieknie a on ze to nie nasz bo ostatnio sprawdzał mowie no dobra pojechał później po córkę do przedszkola i się okazało ze to nasz olej coś się przerwało i corsa do naprawy ale jak ja naprawiamy razem z bmw idzie do sprzedania