Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kada, super te spodnie, wygladaja na mega wygodne
u nas na lidla takie ostatnio rzucili za Ł4,99 i co? nie mialam jak jechac do lidla bo po pracy zdychalam
Quendi, kurcze uwazaj, boziu, toc upadek to nie zart! Siostra zjechala ze schodow na szczescie nic sie nie stalo, ale jak mama sie po lodzie przejechala to musieli jej zszywac szyjke coby nie urodzila za wczesnie...
Kurcze, ale mi fajna dziewczyne dzis dali, 19 lat i angielka, ale taka obrotna ze hohokiedys z nia pracowalam pol dnia, i zaskoczyla mnie swoja robotnoscia, ale dzis zaskoczyla mnie znow
malo co robilam (poszlo 7 lozek wiec plecy bola), fajnie sie gadalo z nia, slodziak jeden
w niedziele bedzie mi tez pomagac, takze przynajmniej wiem ze nie umre
a jutro niestety jakas ciapatke mam
z doswiadczenia tylko jedna mi sie trafila robotna (na prawie rok pracy tam!!).
Co za tematy u nas sa poruszaneja tez na "przedszkolaka" gole, aczkolwiek, ostatnio niechetnie, bo nie siegam
a nie poytrafie poprosic Ddarka
Ja po zajebiaszczym zurku (i jeszcze lepszej bialej kielbasie) mialam drzemke, zeszlam na dol, zlapalam pol bialej kielbasy, po czym zazyczylam sobie platkow nesquikaRuda27, celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aga fajnie ze masz taka kolezanke w pracy ktora Cie troche odciazy:)
Kada fajne te spodnie! tez myslalam o takich, musze po wyplacie popatrzec za takimi.
my bylismy na krotkim spacerze, a teraz robi sie pizza na kolacje i wlaczamy jakis film:D
dzisiaj jem caly dzien i non stop glodna jestem masakra
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyAggie fajnie ze mialas taka osobe dzisiaj do pomocy
oby czesciej Ci sie takie trafialy teraz
Ja leze i nie mam na nic sil..
Ale od wczoraj jakas taka szczesliwa sie czujedawno nie czulam tego, takiej radosci i milosci w ogole
chyba tez dzieki coraz wiekszym ruchom mojego skarba malego
Moni&, Aggie, celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
no ja dzisiaj mam taki dzien ze bym caly czas jadla mam nadzieje ze jutro przejdzie
daria ja mam to samo, czuje sie taka szczesliwa, tak mega pozytywnie nastawiona do wszystkiego to dzieki synkowicelia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
ja dzis na targu zobaczylam piekne koszule dla syneczka tylko szkoda ze nie bylo mniejszych bo bym zaraz kupila maz mi je pokazal normalnie cud miod byly jedynie babcia wnuczkom kupila sukienki na dzien dziecka hehe
moj syn dzis tez szaleje od wczoraj non stop kopie wierci sie maz dzis w szoku byl ze tak brzuch mi skacze a go jak skopał hehehe corcia do brzucha gada "braciszku wychodz juz " hehe
a tak wogole jak ktos szuka auta z okolic slaska mam do sprzedania BMW e46 2000rWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 19:58
Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hahaha no ja dzis tez taka jakas pelna szczescia i milosci
i pewnie tez przez malutka, bo caly dzien ja czuje w sumie
a powinnysmy sie na cieszyc bo ponoc po 32 tyg zmniejsza sie intensywnosc ruchow... nie pamietam tylko dlaczego, i potem wzmaga sie przed samym porodem....
Ja z tym jedzeniem tez tak miewam, akurat nie dzis, ale zdarzaja sie pojedyncze dniA wam pozniej wrzuce na FB jakie naklejki na sciane kupilam do mojej krolewny
Ruda27, Moni&, celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie tez to czytalam o tych ruchach, ze dziecku chyba jest ciasno i tak sie nie rusza, ale i tak mam nadzidje ze bedziemy mogly obserwowac falujace brzuchy
Aggie to czekamy na zdjecia naklejek
Co do jedzenia to tez tak mam niestety.. Jem wszystko co popadnie a pozniej delikatnie mowiac gazuje cale mieszkanieteraz tez mam smaki ciagle cos jesc.. Ale nie miesci mi sie juz
Aggie, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5597cc68907.jpg dla dziewczyn co maja coreczki powoli bede wyprzedawac ubranka po corci rozmiary od 56-68 jedynie sukienka na zdjeciu 74 na chrzest lub roczek lub inne okazje z kapelusikem narazie jedno zdjecie hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria hehe gazujesz mieszkanie?
Ja tez ledwo arbuza przetrawilam i zjadlam miske truskawek z polowa kostki twarogu a to jeszcze wafelkami poprawilampotem ja bede gazowac
My jeszcze o chrzcie nie myslelismy, najpierw niech sie urodzi
Co do ruchow to moj juz ma takie spowolnione, na dole nozkami napaza a u gory glowka albo plecki sie wypychaja
Tak w ogole to pisala do mnie Lanusia ze miala dzis usg i Malutka wazy juz 1730g! Tak urosla! Wiek plodu wg usg 30t6d Lanusia podejrzewa ze dzieki sterydom tak wyskoczylaRuda27, Moni&, Aggie, Dodi, Sylka, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila jeszcze nie gazuje, ale po takich mieszankach to bardzi mozliwe
Wlasnie gotuje sobie kukurydze
My tylko mniej wiecej myslimy o chrzcinach, bo wtedy bedziemy do austrii wracac, a chce przed powrotem ochrzcic..
Super ze u Lanusi dobrzemala niezle wyskoczyla
teraz dzieci beda szybko rosnac na wadze
Ja ruchy czuje wyraznie, jak sie wierci jak nozkami mi daje z boku brzuchaMoni&, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa kukurydze z sola
i jak gotuje troche cukru daje mmm
Nataniel lezy glowka w dol (tak bylo w srode) sle lekarz mowil ze juz raczej tak zostanie. Ale nozki ma z boku, wiesz pupka do gory i nozki zgiete.. Tak podejrzewamCamille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość