Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria, w Austrii operujecie w Euro? na wolnym moge zapytac ile by przesylka do Austrii by kosztowala jesli bylabys zainteresowana?
Mila moja dzis tez daje caly dzien, ale ja jak Daria, moge czuc caly dzien i noc i sie nie znudziRuda27, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No do polski drogo i w zlotowkach wychodzi bardzo drogo
a funt i euro stoja bardzo podobnie... kurcze chcialam Ci wstawic zestaw jaki zostal zamowiony ale zadna przegladarka nie chce mi obslugiwac tiny pic
Kada mi ta zabka tez sie podoba, superasna jestw ogole chyba nie ma niczego co mi sie nie podoba lol
-
nick nieaktualny
-
witam Was z rana! moj poszedl do pracy a ja juz nie umiem zasnac:/
plecy mnie bola znowu zle spalam. i do tego jeszcze czuje ucisk na zoladku, pewnie efekt mojego wczorajszego łakomstwa. dzis nic nie jem:P zrobie sobie miete moze przejdzie.
a moj synus usadowil sie gdzies w głab macicy no i kopie pod zebrami az zaboli czasem ale kocham te kopniaczki, tez moglabym czuc caly dzien mimo ze czasem boli;)
Aggie, Ruda27, Camille87, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
moni& ja tak mam co dziennie najgorzej jak siedzisz i ci glowe wpycha miedzy zebrami eh... dopiero bol i jeszce w jednym miejscu gdzie mam najbarzdiej napieta skore brzucha jak tam przysadzi kopa to matko boska chocby cie ktos przecinał... i gratuluje 30 tyg!!!! 3 z przodu
Moni& lubi tę wiadomość
-
wazne ze maluszki są aktywne:) dzieki Karola:* teraz pewnie bedzie sie ciągło te 10 tygodni tak jak dziewczyny pisały:P chociaz z Wami to zleci migiem
wczoraj wieczorem tak mi siara poleciala jak jeszcze nigdy, zawsze tylko takie pojedyncze kropelki a tu strumien hehAggie, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Monia gratuluje 30 tyg
woow jak ten czas zapierdziela
a ja sie nie wyspala, Skarb moj poszedl na koncert i po powrocie taka gorzelnia jechal ze japierdziu, do tego oczywiscie chrapaniekac oczywiscie jest, ale co jest dobre na kaca? oczywiscie ze praca
to Pan Dariusz bedzie malowal sypialnie
ja oczywiscie do pracy... nie do konca szczesliwa, ale zostalo 11 dni
Ruda27, Moni&, Dodi, Sylka, celia, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Aggie dziekujejak sie dowiesz daj znac :*
Monia gratuluje 3 z przodu
Mi siara nie leci. 2 razy scisnekam sutka i kropelke zobaczylam, wiecej nie probuje
U nas dzisiaj juz ladniejsza pogoda, zobaczymy czy gdzies pojedziemy
Aggie hahaha na kaca najlepsza pracana jakim koncercie byl?
Jakie macie plany weekendowe laseczki?Aggie, Dodi lubią tę wiadomość