Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Macie rację dziewczyny :* Po prostu trudno mi się przestawić na to, ze te ruchy są tak mało wyczuwalne, po tym co było wcześniej. Wtedy ruszał się regularnie i bardzo intensywnie, tak że aż brzuch podskakiwał. Teraz tego nie ma. Ale najważniejsze, że w ogóle się rusza! Ja po prostu (mój mąż też) jesteśmy przewrażliwieni na tym punkcie przez historię mojej bratowej...
Mam nadzieję, że maluch w końcu się odwróci i będzie tak jak wcześniej.
Jutro zabierzemy Go z mężem na wycieczkę nad fiordy, może wtedy się zmobilizuje i odwróci buźkę w stronę świata
Daria co za kapustkę robisz?Ruda27, Moni&, celia, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zjadlam arbuza i szykuje sie na impreze urodzinowa
Maz wymienil gumy w samochodzie bo nam tlumik po ziemi szorowaldobrze ze potrwfi conieco sam zrobic
Zajezdzamy jeszcze na cmentarz bo dzis dzien urodIn mojej mamy (w tym samym dniu co siostrzeniec!)
Takze do wieczora!kada24, Ruda27, Sylka, Moni&, celia, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia to trzymamy kckiuki zeby na wycieczce maly sie ozywil
starac sie ladnie oddychac przepona
Ja robie mloda kapustke zasmazanamoj debiut wiec zobaczymy co z tego wyjdzie
Kamila milego dnia na urodzinachi smacznego
Sylka, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia glowka kapusty pokrojona i gotuje ja. Az do miekkosci ok 10 min pozniej odcedzam i dolewam swiezej wody. Wkrajam cebulke w kostce i troche dalej dusze. Ciutke soli i cukru dodaje. Po chwili biore sie za zasmazke. Niecala luzka margaryny plus lyzeczka maki. Pozniej laczy ze zasmazka juz odcedzona kapuste.. Na końic doprawic pieprzem i ciut octu. No i sol jak ktos uwaza
Pewnie troche pogmatwalam, bo ja nie umiem pisac przepisowsiedze na skype z mama i ona mowi co mam robic haha
zobaczymy co wyjdzie
A Twoj obid brzmi mmm smakowicieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 12:13
Sylka, Moni&, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mmm ale pysznosxi robicie:D ja dzisiaj mam szybki obiadek kaszanki zawijane w kapuste z kukurydza, cebulka i pomidorem na grilu elektrycznym:P
Sylka rozumiem ze sie boicie ale nie mozesz myslec ze Ciebie spotka to samo, takie przypadki zdarzaja sie sporadycznie. maluszek na pewno sie ozywi w takich okolicznosciach przyrody:DRuda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Quendi śpij ile tylko się da
Ja nie śpię w nocy za to rano odsypiam
Mój mąż już postawił mnie do pionu, obiecuję, że nie będę się zamartwiaćNakarmię małego arbuzem a potem.... A potem nie wiem
Może wystawię moje białe cielsko na słoneczko
A! Mężowi smakował kurczak curry
Ruda27, celia, Moni&, Quendi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPociesze was ze moj dzisiaj tez spokojniejszy
cos pofikal ale slabo..
Sylwia to super ze mezowi obiad smakowalmojemu kapusta nie, ale tez dlatego ze za zimna mu dalam
dla mnie pycha i powirdizalam ze bede czesciej robila
Wyszlismy z domu, jedziemy tam w gory i padanie wiem co teraz zrobimy w tej sytuacji czy przestanie padac czy nie.. Bo jechac 50 km zeby siedziec w srodku i nie popatrzec na widoki to lipa troche
taki pech zawsze co wolne to pogoda do duszy..
Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość