Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
wpracy ale jak bede dzwonic to moze byc na wyjezdzie u pacjentow... mam nadal skurcze sile juz 3 nospe brałam i strasznie duzo sluzu takiego bradzo jasno brazowego i tak na szyjke mi nawiera ze ja czuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Pojechalam dzis do galerii i kupilam sobie majtki i za male sanajlepsze jest to ze wzielam M tak jak mam w domu. To jedne M za male,drugie M dobre a 3 para S/M idealne
nie wiem jak oni szyja.
Quendi i jak tam?Twoj maly sie odzywal ??
Ja wczoraj tez mialam jakis dziwny bol z prawej strony brzucha,nie byl to bol jak przy @.Wiem ze tam Maja siedziala bo ta strona byla twarda,moze gdzies mi cos uciskala albo co..Ale dzis juz mi przeszlo.
Ja tez bede pakowac torbe do szpitala pomalu,tzn musze powybierac ciuszki malej jakie zabiore i inne potrzebne rzeczy. Musze sie tylko zastanowic jaka wziasc.
Dziewczyny a wy bierzecie jedna wieksza i tam wszystko wlozycie czy dwie mniejsze,osobno wasze rzeczy i osobno rzeczy dzidzi ?celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia no tak szyja teraz
to samo jest z ubraniami..
Ja wlasnie podliczylam ile jeszcze musimy wydac i bez wozka ok 1300 zl.. Masakra jak kasa idzie
Bedziecie braly mońitor oddechu? Ja juz upatrzylam i termometr tez..
Wlasnie z ta walizka sama sie zastanawiam, czy to osobno ma byc? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa Daria monitoru oddechu nie bede kupowala bo nie widze potrzeby, co do termometru to musze sie zastanowic porozmawiac z siostra jaki ona ma
Ja do torby do szpitala musze dokupic czapeczki skarpetki i lapki niedrapki 1 pare
Magda torbe biore jedna.
Daria bo ta cena 29,99 to w lidlu jak promocja byla...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 13:44
Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość