Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to nie zazdroszcze szpitala i opieki
Daria ja dzis nie moge wygodnej pozycji znalezcsiedziec mi ciezko bo brzuch przeszkadza a od lezenia mnie glowa boli
Zachcialo mi sie nalesnikow z twarogiemmusze meza po twarog do sklepu pognac
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada jacys nieodpowiedzialni ludzie tam pracuja
zeby tak Cie odeslac
Kamila ale smaka zrobilasale mi by sie nie chcialo stac i smazyc.. Z pozycjami tez ciezko, siedziec nie idzie bo gniecie mnie pod bustem
musze sie wyginac..
Kurde ale lipa jak Cie glowa boli przy lezeniu..Dodi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, w Tesco (F&F) - 30% na ubranka dziecięce, tam jest ogromny wybór, obkupiłam się dzisiaj, powiedziałam mężowi, że jak będę chciała coś kupić dla Michałka, to ma mi zabronić. To dziecko ma więcej ubrań ode mnie!
ale jak widzę trampeczki czy coś w stylu szara bluza z kapturem nie mogę się powstrzymać.
Jeśli któraś nie kupiła jeszcze wózka i ma dopiero zamiar, to mam info z pierwszej ręki o Quinny. Koleżanka mówi, że jest okropnie rozczarowana, że ten wózek na pewno nie dotrwa do drugiego dziecka, bo po 1,5 m-ca jest w fatalnym stanie, i bardzo się trzęsie, ma bardzo mały kosz i poza tym, że fajnie wygląda nic dobrego raczej nie może powiedzieć. Fakt, mieszkamy w Łodzi a to nie jest zbyt piękne miasto i te chodniki są jakie są, ale jest lekko wkurzona, tym bardziej że ok 3000 kosztował ten pojazd.
Camille87, Ruda27, Aggie, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyWiesz Daria jak poleze nawet godzinke to glowa nje boli ale ja dzis caly dzien lezalam to co sie dziwic
Al zebralam tylek nastawilam wczesniej trzy prania i ogarnelam w kuchni nastawilam zmyware i smaze te nalesnikinie chce mi sie ale mam taka ochote ze hoho
Aga wez nic nie pisz o quinny bo Daria juz zaliczke wplacila
Moze kolezanka trafila na trefna partie a wozek mozna w ciagu dwoch lat reklamowac jesli cos bedzie nie tak..Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgapast chyba tylko ja kupuje z tego watku Quinny
Dzieki za info, o koszyku wiem przeciez to widac i to dla mnie wazne nie jest. Czytalam wiele opini i nikt nie stwierdzil ze sie psuje... Wiec pozostaje przy mojej decyzji
Aaa co do tego ze on sie trzesie, jesli chodzi o gondole to ona taka jest. Specjalnie skonstruowana zeby sie ruszac a nie jest na sztywno
Dzieki za cynk z tescoszkoda ze ja juz mam duzo ubranek, tez nie planuje kupowac narazie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 19:10
celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga gratuluje udanych lowow
Moja Majeczka tez chyba ma wiecej ciuchow ode mnnie
moj krzyczy jak jakies zabawki kupuje
Daria, Ty to chocby Ci sama firma produkujaca mowila ze bubel ten wozek to i tak bys kupila
Z Darkiem juz rozmawialamw miedzy czasie
ustalilismy ze pojedzie jak juz na wolnym bede siedziec, i mamy ustalone co robimy w wypadku akcji przed wczesnej
kolega w razie w po niego pojedzie (dwie godzinki i w szpitalu bedzie), co do picia tez powiedzial ze bedzie grzeczny (a on na codzien nie pije, bo ja nie lubie, wiec calkiem nie moge zabronic). Jak Was teraz czytalam na ten temat, to kurcze, super ze myslimy bardzo podobnie
A ja po pracy dalam rade jeszcze do mamy i chlopakow moich pojechac (padlam na sofce ogrodowej, ale ciichosza, ma sie nie wydac) i Zuzia przyszla (siostrzenica, roczna z mama w sensie przyszla) i jak mnie zobaczyla to biegiem sie do mnie rzucila, kochany Cukiereczek cioci najslodszydostala kolejna maskotke ode mnie, wziela w lapki, usmiech od ucha do ucha, of course, przytulila tego kroliczka i buzi dala
ciocia najlepsze kupuje
owieczke co dostala na roczek ode mnie chodzi z nia wszedzie, siostra wyprac jej nawet nie moze
Co ja tam jeszcze mialam pisac... nie pamietam
A Kada, ciesze sie ze w koncu pojechalas do tego szpitala, i prosze jedz pozniej jeszcze raz jak beda sie utrzymywac te skurcze... to nie zarty (Kamila, dziekuje za poparcie).
Kamilko, moj mozg tez poszedl na urlopwroci pewnie na jakies kilka miesiecy po urodzeniu malej
Wiecie co, ten moj facet to na prawde jest zajebisty, wysprzatal caly dom, az sie blyszczy, nawet lazienke zrobil czego nie znosi robic, zrobil zakupy, i ugotowal wyjebiaszczy obiad... no zyc nie umieracWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 19:34
Camille87, Magda2013, Ruda27, Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kada to dobrze ze w koncu pojechalas ale ci lekarze to sa naprawde nieodpowiedzialni a potem sie dziwia ze dochodzi do jakiejs tragedii
wysylaja z jednego szpitala do drugiego
Ja musze sobie zrobic liste co jeszcze musze kupic.
Tez juz nie wiem jak mam lezec,na plecach mam dusznosci i tak samo jak Ciebie Daria tez mnie gniecie pod biustemjak siedze to musze sie do tylu odchylac
Ale jeszcze 2 mies wytrzymamy
Ja mam tez duzo ubranek. Juz nic nie kupujeDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria to milego ogladania
Aggie podobno po ciazy zanika roztargnienie i przychodzi syndrom budowania gniazda czy jakos tampodobno po urodzeniu mamy sa super zorganizowane no chyba ze dopada ich baby blues
My siadamy do kolacji nalesniczki gotoweAggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie no super ten Twoj Darek sie postaral
Musze mojego tez zagonic do roboty bo sie sam za nic nie wezmiea ma teraz tydzien urlopu do go wezme do galopu
Camilla zamowilam sobie wlasnie ten krem Gerbera, wydajny jest?starczy mi do konca ciazy ? mam jeszcze ten balsam Babydream i bede uzywac na zmiane.Camille87, Dodi lubią tę wiadomość