Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejuu Kamila jaki sen oO tez bym miala pewnie problem z usnieciem
No a ja oczywiscie wolne to spac nie mogena 10:45 jade do szpitala na wizyte do pani dr (ktora na 3 wizyty byla u mnie raz), nie chce mi sie glowa mi peka
Camille87, benitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdalo mi sie zasnac
nie wiem o ktorej bo dosc dlugo lezalam, nie przypuszczalam ze ktos oprocz mnie na forum bedzie
Przebudzalam sie jeszcze przed 8 i teraz i lacznie trzy rozne i rownie glupie sny mialam jezuuuuuu
Heej moj tez ma pupke kolo pepkanawet plecki cale bo twarde jest, nad ranem czulam kopniaki prawie pod zebrami
U nas pogoda slaba, rano padalo wiec zimno jest..Ruda27, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
U mnie słonecznie i gorąco, chyba się troszkę poopalam po południu
Ja po wczorajszej wycieczce spałam jak zabitaWstałam do łazienki tylko 3 razy! Moge powiedzieć, że w końcu się wyspałam
Quendi bardzo się sieszę, że i u Ciebie maluszek się odezwałRany jak te nasze dzieciaczki potrafią nas zestresować... Już teraz! A co będzie później?! Nie zmienia to faktu, ze kocham mojego robaczka najbardziej na świecie!!!!
Co do czkawki - czułam tylko dwa razy jak mały był właśnie dziwnie obrócony i też czułam bardzo nisko - najpierw na pęcherzu, później gdzieś z boku prawie na kręgosłupie. Teraz jak sie odwrócił to już nie czuję wcale...
Ja dziś mam pierwszą wizytę u położnej o 13:30. Ciekawe jak to będzie wyglądało...
Ruda27, Camille87, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny