Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO Kamila fajnie z tymi biletami do kina, ja to do tylu jestem i nawet nie wiem co leci teraz
my tylko na necie ogladamy filmy i moj w tv ale ja nieznosze niemieckiego wiec nie patrze
Kama a nie boisz sie do kina isc? Ze bedzie glosno, za glosno dla Kubusia? Byle strzelaniny tam nie bylo
Masz racje, niech moj se odreaguje.. Tylko szkoda ze na wypady ze mna nie zawsze taki chetny jestale postanowilam sobie ze jak kiedys bedzie mi cos marudzil zeby gdzies z malym pojechac, to pakuje synka i sama jade na wycieczke.. Samej to glupio, ale z synkiem to chetnie bede jezdzila
Aha czyli maz ma prace do konca sierpńia a pozniej szukanie nowej? A kim z zawodu jest mozna wiedziec? Napewno cos szybko znajdzie, bo mowilas ze on obrotny jesyCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz to jest komedia mysle ze nie bedzie az tak zle, gorzej jakbym sie strsowala a halas moze mu az tak nie zaszkodzi, nie wiem nie myslalam o tym.. najwyzej przykryje brzuszek bluza meza zeby troszke wytlumic
Kurna nienawidzisz niemieckiego a w austrik przyszlo ci zycchyba bedziesz musiala polubic hihi
No szczegolnie jak synek podrosnie to bedzie frajda z nim jezdzic
Maz na razie ma podpisana umowe na czerwiec ale jak bedzie taka potrzeba to moze i do sierpnia bedzie pracowal. Moj maz jest technologiem, zajmowal sie wyoiczaniem norm, zakladaniem indeksow w SAPie itp
A we wrzesniu jak otworza w tym miejscu nowa firme (a takie pogloski kraza ze jest kupiec) to pewnie znajdzie sie tam dla niego praca i moze dla mnie za rok ktoz wieRuda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila to bedziemy trzymac kciuki, zeby z ta praca wypalilo
Twoj ma takie wyksztalcenie, a mi to i tak nic nie mowi
ale widac ze dobre
No chyba Mila kiedys pisala o dzialaniu kina.. Ze jak glosno dzieci sie energiczniej ruszaja, zeby sie w pepowine nie owinely.. Ale moze jak grubo brzuszek okryjesz to nie bedzie tak slyszal..
No niestety nigdy nie myslalam, ze bede sie musiala niemieckiego uczycale juz niedlugo
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamila to trzymam kciuki zeby z ta praca wypalilo:)
Ja ostatnio bylam w kinie w marcu chyba na 300 poczatek imperium, teraz sie nie wybieramy bo nawet nie wiem co leci:P zreszta ja na komedie do kina nie lubie chodzic, wole cos mocniejszego jakis horror czy thiller a teraz wolw nie ryzykowac ze sie wystrasze :p
ale mam lenia dzisiaj
bylam juz w sklepie, mam truskawki i arbuza ale poki co wszamalam bulke z dzemem i mam dosc. leze i nic nie robie:) kurde nie wiem jak to z tym pulsem jest, bede kontrolowac a w srode zapytam gina. nie bede histeryzowac bo to jeszcze gorzej wplywa na maluszka.
bylam w sklepie w pracy i dowiedzialam sie ze kolezanka tez jest w ciazy:D ten rok jest obfity w dziei hehe:D w rodzinie dalszej juz siw urodzilo jedno dziecko w marcu a dowiedzielismy sie ze wujek mojego meza ktory ma 54 lata pierwszy raz zostanie tatusiem w listopadzieRuda27, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Daria, jak lubisz seriale kriminalne polecam cold case i jordan
moje faworyty
Kamilka ja tez wolam mojego na ta komedie, w zeszlym roku juz widzialam trailer i sie nakrecilamtylko u nas chwilowo lipa bo ja w weekendy pracuje a Darek w tyg a dosc daleko mamy do kina
Ja was podczytuje ale za dyzo zalatwiania dzis zebym mogla kazdej z osobna odpisac, pozniej postaram sie z tym ogarnacCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie cold cass chyba wszystkie odcinki juz zobaczylam na necie, a tego drugiego nieznam, wiec obadam
dzieki
Monia no zapyatsz lekarza, napewno jest wszystko ok
A ja dalej w lozkuwiem jestem z nas wszystkich najgorsza haha
Kada gratulacje dla corciWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:20
Moni&, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
kada gratulacje dla corci:)
Daria to Ty dobra jestesale korzystaj korzystaj, bo zaraz skonczy sie blogie lenistwo i zacznie sie karmienie, kupki itp
ja nie umiem siw skupic na serialach ostatnio, skonczyl sie sezon na wspolnej,.lekarzy i przyjaciolek no i nie mam czego ogladacswiruje juz bo ostatnio muminki z nudow ogladalam
Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ide pokoj corci troche posprzatac bo rosypala jedzenie krolikowi po calym pokoju niby ma 4 lata a niekiedy zachowanie rocznego dziecka i jeszcze kolderka to przykryla zeby widac nie bylo ehh
Moni&, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Hej Laseczki :*
Kamila, Ruda wywołałyście mnie więc się odezwę, ale przyznaję, że pogoda mnei jakoś dzisiaj dobija i nie mam NA NIC ochoty
Podczytuję Was oczywiście, ale jak chciałam się teraz odnieść to jak zwykle pustka
Ja jestem mega zmęczona po weekendzie bo w sobotę sprzątanko, potem szwagierka przyszła, później na grilla pojechaliśmy do znajomego a wczoraj całay dzień na wyścigach
Kurcze Wy tu mówicie, że w kinie głośno a ja do takiego ryku aut się pchałam hehe ale mała nie szalała jakoś specjalnie, co mogłabym uznać za znak, że się boi
Ruda nie przejmuj się tak wyjazdem męża... ja wiem co czujesz i jak to sobie wyobrażasz bo chyba każda z nas ma podobnie, ale przecież to nie na tym polega, że będziemy facetów trzymać na łańcuchach bo wychodzę z założenia, że jeśli będzie coś chciał zrobić to nei musi nigdzie na 3 dni wyjeżdżać a zarówno facetom jak i nam przydają się takie wypady, więc jestem dobrej myśli.... Nasi m nie są jakimiś niewyżytymi smarkaczami i chyba wiedzą co robiąSwoją drogą mój ma imprezę firmową za tydzień a za dwa bądź trzy idzie na kawalerskie wrrr.......
No i auto mi się troche zesrało za przeproszeniem, więc będzie kolejny wydatek
Kama fajnie, że wyjazd już niebawem i spokojnie pogoda ma się poprawić, więc napewno słoneczko będzie
Moni apropo obfitości tegorocznych to nie wiem czy już pisałam ale u nas w tym roku: urodziła się w styczniu moja bratanica, kuzynka ma termin na lipiec, ja na sierpień, szwagierka na listopad i ponoć jeszcze na ten rok ma kuzynka męża, więc trochę tego będzie
Kada gratki dla super sportowcaa jak Twoje skurcze? brak?
Daria ja dopiero przed chwilą ściągnęłam piżamęCamille87, Moni&, Magda2013, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Hej a moj maz mnie zaskoczyl z samego rana sprzataniem
najpierw umyl 3 okna,zawiesil firanke,potem odkurzyl cale mieszkanie i umyl podlogi
wow, az sama go nie poznaje hehe a teraz siedzi i odpoczywa
Camilla ale mialas senmi tez sie nieraz snia jakies glupoty odnosnie porodu.
Co do obiadu to ja mam na dzis jeszcze gulasz od wczoraj,musze obrac tylko ziemniaczki i voila-obiad gotowy
Daria nie smutaj,przeciez wiesz ze z synkiem wszystko w porzadku,moze znalazl sobie wygodna pozycje do spania i mu tak dobrze dlatego sie nie ruszaMoja tez rano lekko pokopala i teraz cisza.
Wogole malo mnie juz kopie,czuje tylko przesuwanie albo przekrecanie.Rzadko juz czuje kopniaczki
Kada super masz coreczke- moze maly sportowiec Wam rosnie
Dodi, Moni&, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
skurcze bardzo slabe sa ale sa ale jakos wytrzymuje nie to co wczoraj eh.... a corka po mezu zawziety sportowiec
i dobrze niech biega za pilka jezdzi rowerem itp itd i jeszcze mamusia ja konno nauczy a od wrzesnia idzie na MMA dla dzieci
Dodi lubi tę wiadomość