X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Kamila fajnie z tymi biletami do kina, ja to do tylu jestem i nawet nie wiem co leci teraz :P my tylko na necie ogladamy filmy i moj w tv ale ja nieznosze niemieckiego wiec nie patrze :P
    Kama a nie boisz sie do kina isc? Ze bedzie glosno, za glosno dla Kubusia? Byle strzelaniny tam nie bylo :P

Masz racje, niech moj se odreaguje.. Tylko szkoda ze na wypady ze mna nie zawsze taki chetny jest :P ale postanowilam sobie ze jak kiedys bedzie mi cos marudzil zeby gdzies z malym pojechac, to pakuje synka i sama jade na wycieczke.. Samej to glupio, ale z synkiem to chetnie bede jezdzila :D

Aha czyli maz ma prace do konca sierpńia a pozniej szukanie nowej? A kim z zawodu jest mozna wiedziec? Napewno cos szybko znajdzie, bo mowilas ze on obrotny jesy :)

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.hm.com/pl/product/08534?article=08534-K patrzcie jakie slodkie :)

Ruda27, MILA, Magda2013, mika1987, pekinka82 lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HHa Kada jaka slodka :D

• kada24 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chybaja kupie tylko meza sie pozbede z domu :)

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz to jest komedia mysle ze nie bedzie az tak zle, gorzej jakbym sie strsowala a halas moze mu az tak nie zaszkodzi, nie wiem nie myslalam o tym.. najwyzej przykryje brzuszek bluza meza zeby troszke wytlumic :)

Kurna nienawidzisz niemieckiego a w austrik przyszlo ci zyc ;) chyba bedziesz musiala polubic hihi

No szczegolnie jak synek podrosnie to bedzie frajda z nim jezdzic :)

Maz na razie ma podpisana umowe na czerwiec ale jak bedzie taka potrzeba to moze i do sierpnia bedzie pracowal. Moj maz jest technologiem, zajmowal sie wyoiczaniem norm, zakladaniem indeksow w SAPie itp :)

A we wrzesniu jak otworza w tym miejscu nowa firme (a takie pogloski kraza ze jest kupiec) to pewnie znajdzie sie tam dla niego praca i moze dla mnie za rok ktoz wie :)

Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to bedziemy trzymac kciuki, zeby z ta praca wypalilo :) Twoj ma takie wyksztalcenie, a mi to i tak nic nie mowi :P ale widac ze dobre :D

No chyba Mila kiedys pisala o dzialaniu kina.. Ze jak glosno dzieci sie energiczniej ruszaja, zeby sie w pepowine nie owinely.. Ale moze jak grubo brzuszek okryjesz to nie bedzie tak slyszal..

No niestety nigdy nie myslalam, ze bede sie musiala niemieckiego uczyc :P ale juz niedlugo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy?? Gdzie jestes?? Odezwij sie co u Ciebie..

• Moni& Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to trzymam kciuki zeby z ta praca wypalilo:)
    Ja ostatnio bylam w kinie w marcu chyba na 300 poczatek imperium, teraz sie nie wybieramy bo nawet nie wiem co leci:P zreszta ja na komedie do kina nie lubie chodzic, wole cos mocniejszego jakis horror czy thiller a teraz wolw nie ryzykowac ze sie wystrasze :p
    ale mam lenia dzisiaj
    bylam juz w sklepie, mam truskawki i arbuza ale poki co wszamalam bulke z dzemem i mam dosc. leze i nic nie robie:) kurde nie wiem jak to z tym pulsem jest, bede kontrolowac a w srode zapytam gina. nie bede histeryzowac bo to jeszcze gorzej wplywa na maluszka.
    bylam w sklepie w pracy i dowiedzialam sie ze kolezanka tez jest w ciazy:D ten rok jest obfity w dziei hehe:D w rodzinie dalszej juz siw urodzilo jedno dziecko w marcu a dowiedzielismy sie ze wujek mojego meza ktory ma 54 lata pierwszy raz zostanie tatusiem w listopadzie :P

Ruda27, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria, jak lubisz seriale kriminalne polecam cold case i jordan :-D moje faworyty :-)

Kamilka ja tez wolam mojego na ta komedie, w zeszlym roku juz widzialam trailer i sie nakrecilam :-) tylko u nas chwilowo lipa bo ja w weekendy pracuje a Darek w tyg a dosc daleko mamy do kina :-(

Ja was podczytuje ale za dyzo zalatwiania dzis zebym mogla kazdej z osobna odpisac, pozniej postaram sie z tym ogarnac

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja corka wrocila z przedszkola z jojo i medalem super sportowca

Ruda27, Moni&, Dodi, Quendi lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie cold cass chyba wszystkie odcinki juz zobaczylam na necie, a tego drugiego nieznam, wiec obadam :D dzieki :)
    Monia no zapyatsz lekarza, napewno jest wszystko ok :)
    A ja dalej w lozku :P wiem jestem z nas wszystkich najgorsza haha
    Kada gratulacje dla corci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:20

Moni&, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada gratulacje dla corci:)
    Daria to Ty dobra jestes :P ale korzystaj korzystaj, bo zaraz skonczy sie blogie lenistwo i zacznie sie karmienie, kupki itp :D
    ja nie umiem siw skupic na serialach ostatnio, skonczyl sie sezon na wspolnej,.lekarzy i przyjaciolek no i nie mam czego ogladac :P swiruje juz bo ostatnio muminki z nudow ogladalam :P

Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda dziekuje w imieniu Emilki ja tez leze w lozku tapczanu nie chcialo mi sie skladac

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn to nie jest wyksztalcenie meza tylko takie stanowisko zajmowal :)
    Ale doswiadczenie ma juz spore :)

Daria ja wlasnie tez o Madzi myslalam wczoraj! Ze cos sie nie odzywa :(
    Dobra my jedziemy do firmy! Buziaki

Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i dzieki dziewczyny za kciuki :* <3

Dodi, Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide pokoj corci troche posprzatac bo rosypala jedzenie krolikowi po calym pokoju niby ma 4 lata a niekiedy zachowanie rocznego dziecka i jeszcze kolderka to przykryla zeby widac nie bylo ehh

Moni&, Ruda27 lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Dodi Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki :*

Kamila, Ruda wywołałyście mnie więc się odezwę, ale przyznaję, że pogoda mnei jakoś dzisiaj dobija i nie mam NA NIC ochoty :/

Podczytuję Was oczywiście, ale jak chciałam się teraz odnieść to jak zwykle pustka :(
    Ja jestem mega zmęczona po weekendzie bo w sobotę sprzątanko, potem szwagierka przyszła, później na grilla pojechaliśmy do znajomego a wczoraj całay dzień na wyścigach :P
    Kurcze Wy tu mówicie, że w kinie głośno a ja do takiego ryku aut się pchałam hehe ale mała nie szalała jakoś specjalnie, co mogłabym uznać za znak, że się boi :)

Ruda nie przejmuj się tak wyjazdem męża... ja wiem co czujesz i jak to sobie wyobrażasz bo chyba każda z nas ma podobnie, ale przecież to nie na tym polega, że będziemy facetów trzymać na łańcuchach bo wychodzę z założenia, że jeśli będzie coś chciał zrobić to nei musi nigdzie na 3 dni wyjeżdżać a zarówno facetom jak i nam przydają się takie wypady, więc jestem dobrej myśli.... Nasi m nie są jakimiś niewyżytymi smarkaczami i chyba wiedzą co robią ;) Swoją drogą mój ma imprezę firmową za tydzień a za dwa bądź trzy idzie na kawalerskie wrrr.......

No i auto mi się troche zesrało za przeproszeniem, więc będzie kolejny wydatek :(

Kama fajnie, że wyjazd już niebawem i spokojnie pogoda ma się poprawić, więc napewno słoneczko będzie ;)

Moni apropo obfitości tegorocznych to nie wiem czy już pisałam ale u nas w tym roku: urodziła się w styczniu moja bratanica, kuzynka ma termin na lipiec, ja na sierpień, szwagierka na listopad i ponoć jeszcze na ten rok ma kuzynka męża, więc trochę tego będzie :D

Kada gratki dla super sportowca :) a jak Twoje skurcze? brak?

Daria ja dopiero przed chwilą ściągnęłam piżamę :D

Camille87, Moni&, Magda2013, Ruda27, celia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej a moj maz mnie zaskoczyl z samego rana sprzataniem :D najpierw umyl 3 okna,zawiesil firanke,potem odkurzyl cale mieszkanie i umyl podlogi :D wow, az sama go nie poznaje hehe a teraz siedzi i odpoczywa :P

Camilla ale mialas sen :D mi tez sie nieraz snia jakies glupoty odnosnie porodu.

Co do obiadu to ja mam na dzis jeszcze gulasz od wczoraj,musze obrac tylko ziemniaczki i voila-obiad gotowy :P

Daria nie smutaj,przeciez wiesz ze z synkiem wszystko w porzadku,moze znalazl sobie wygodna pozycje do spania i mu tak dobrze dlatego sie nie rusza :) Moja tez rano lekko pokopala i teraz cisza.
    Wogole malo mnie juz kopie,czuje tylko przesuwanie albo przekrecanie.Rzadko juz czuje kopniaczki :)

Kada super masz coreczke- moze maly sportowiec Wam rosnie :P

Dodi, Moni&, Ruda27, celia lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada mala cwaniara :P

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skurcze bardzo slabe sa ale sa ale jakos wytrzymuje nie to co wczoraj eh.... a corka po mezu zawziety sportowiec :) i dobrze niech biega za pilka jezdzi rowerem itp itd i jeszcze mamusia ja konno nauczy a od wrzesnia idzie na MMA dla dzieci :)

Dodi lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

‹‹ 1230 1231 1232 1233 1234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ