Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
no masakra bocki dzialaja hehe moj maz mi tez pisal ze sie doczekac synusia niemoze hehehe a to mu kupuje w niemczech https://shop.bvb.de/artikel/BVB-Schnuller-0-6-Monate-2er-Set-78260900
https://shop.bvb.de/artikel/BVB-Babylangarmbody-BVB-Babybody-langarm-13260300 -
Ja wróciłam do domku. Jestem trochę zła, bo cholernych papierów nie mogę załatwić...
U położnej ok, krew i mocz w porządku. Tylko tak mnie wydusiła, że cały brzuch mnie teraz boli. Mały się wk**** i nie dawał jej zmierzyć bicia serduszka. albo uciekał, albo kopał w sondęCwaniaczek
pekinka82, Dodi, Camille87, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co tu taka cisza?
Kurna strasznie mnie podbrzusze boli i dodatkowo spojenie lonowe
Przy chodzeniu boli najbardziej.. mam tylko nospe max, brala ktoras z was?
My sie pakujemy powoli, ja juz poprasowalam ubrania, maz poszedl na dzialke przekazac mojemu tacie dzialkebedzie podlewal pomidory i reszte warzyw pod nasza nieobecnosc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camilla ja wlasnie biore nospe max jak mam skurcze
nie mam innej.
Ja po malu zaczelam pakowac moja torbe do szpitala. Postanowilam ze wezme dwie-w jedna wloze moje rzeczy a w druga rzeczy corci. Przynajmniej bede miala osobno i nic mi sie nie pomiesza. Ale wlozylam narazie tylko art.higieniczne. Reczniki i inne ubrania spakuje pozniejPrzygotuje sobie najwyzej je wczesniej,tak samo malej ciuszki i w razie co wlozyc do torby to chwila moment
Pekinka ja mam tez coraz czesciej twardy brzuch niz miekkiA jak ide to mam caly czas twardy. Jak siedze to tylko po prawej mam taki twardziejszy ale tam caly czas chyba Maja siedzi
upodobala sobie ta miejscowe
pekinka82, Ruda27, celia, Camille87, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
No ja nie śpię
a mi wcale nie tęskno do upałów. Wacale bym się nie pogniewała gdyby cały czerwiec był chłodny. Zresztą i tak dzieci do konca czerwca do szkoły chodzą więc w takie upały też mi szkoda mojej córki. Bo jej klasa ma salę na ostatnim piętrze w szkole. Jak przywali słońce to tam zdchnąć można a te biedne dzieci mają siedziec w tej klasie po parę godzin w ciągu dniamasakra jakaś
Także oby do końca czerwca upały nie przychodziłyto moje marzenie na tą chwilę ha ha
Aggie, Moni& lubią tę wiadomość