Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja lubie jak jest goraco
ale nie wiem jak teraz moj organizm zareaguje. Kurde raz goraco 3 dni a na drugi dzien juz zimno
pokrecona ta pogoda.
Wogole ja juz nie zakladam ani obraczki...ani pierscionkow. Nie wiem czy mi palce puchna czy przytyly bo ostatnio jak zalozylam obraczke to nie moglam jej sciagnac ! i juz nie proboje. Ledwo zeszla po namydleniu reki.
Pekinka ja biore 3 koszule-jedna do porodu a dwie do spania albo karmieniaa stanik kupilam narazie jeden.Nie wiem ile potrzeba?
-
nick nieaktualnyHalo dziewczyny!
Ja sie z kolezanka spotkalam troche poplotkowalysmy a pozniej spacerek z mezem i teraz wrocilam do domu..
Madzia dobrze ze ju sie pakujesz i przygotowujes
Ja nie mam narazie zadnego stanika do karmienia.. Dopiero musze kupic i dopisac do listyale wezme chyba narazie dwa tylko..
Koszule jedna do porodu i druga ladniejsza na nastepne dni, mysle ze styknie. A ogolnie mam 3 koszule, jak cos maz mi podrzuci..
Dziewczyny chcialabym cos z siebie wyrzucic..
Nie myslcie o mnie zle, ze jestem jakas pizda czy cos..
Mam dobra kolezanke i jest w ciazy, fajnie ciesze sie ale... Wkurza mnie to ze udalo im sie wtedy kiedy chciala.. Jestem jeszcze na innym forum, do ktorego dolaczylam po poronieniu i jest tam duzo dziewczyn ktore dalej walcza i staraja sie.. Jest mi tak przykro co miesiac jak im sie nie udaje. A niektorzy niedoceniaja tego.. Ona chciala w kwietniu i pyk ma.. Ma prawie wsYstko co chce.. Gdzie tu jest sprawiedliwosc? Nie zycze jej zle, nie chce zeby poronila, nikomu takiego przezycia nie zycze oczywiscie. Ale czemu tak sie dzieje, ze sa ludzie naprawde starajacy sie i chcacy i nie wychodzi.. Inni tylko pstrykna i maja co chca..
Nie myslcie ze jesyem jakas zla i zazdrosna czy zawistna. Po prostu czasami mnie to wkurza ze jedna maja wszystko a inni nic.. Ehh dobra wyzalilam sie.. Mam nadzieje ze nie myslicie o mnie zle po tym co napisalam.. Wiem kazdy kto ejst dobry zasluguje na szczescie ale czemu niektorzy musza tak bardzo o nie walczyc a inni nie doceniaja tego co maja bo za latwo im wszystko przychodzi..
W ogole bardzo boli mnie pod biustem tak po lewej troche.. Jak siedze czy nawet chodze.. Jakbym miala siniaka i ktos go ciagle sciskal
Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda...co do tego co napisałaś...
Był moment, że miałam identyczne przemyślenia, gdy spotykałam koleżanki i mówiły, że są w ciąży...I zaciążyły wtedy gdy chciały-bo tak sobie zaplanowały...
Ale tak to już jest... Jedni mają więcej ...inni mniej...
Jedni tyrają całe życie a inni dostają coś tak po prostu - za nic.
Nie zmienimy tego...
Nasze Skarby będą jeszcze bardziej kochane, bo były bardzo mocno wyczekiwane
Camille87, Ruda27, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria wydaje mi sie ze nie tyle masz zlosc do kolezanki ktorwj sie udalo ile zal do losu ze niektorym sie nie udaje mimo wieloletnich staran.. tez mam pare znajomych ktorzy staraja sie od wielu lat, przeszli insekinacje i in vitro i nic.. tez nje rozumiem nie ma sprawiedliwosci.. nic na to nie poradzisz, swiata nie zmienisz..
Co do bolu mam to samo! u gory brzucha jakbym miala siniaka dokladnie to samo odczucie mam..
Maly mial czkawke dzis znowu po truskawkachczulam pukanie jednoczesnie bardzo nisko i tuz kolo pepka
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamila kak bole? Przeszly juz??
Spakowana?mam nadzieje, ze jak pojedziecie to bedziesz do nas zagladala
Ja tam chyba wole upaly niz zimno.. Najlepiejmpo srodku
Jeszcze nie spakowana ale to chwila moment bo prawie wszystko przygotowane
Bole? Hmm ciezko powiedziec, mam taki ociezaly ten brzuch jak chodze albo raczej obolaly moze od przeciagania dzidzi.. nospy nie bralam..
Oczywiscie ze bede zagladac w wolnej chwili na pewno a wiczorkami nadrobieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 21:40
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila zla na kolezanke nie jestem, ciesze sie ze jest w ciazy niech im sie wiedzie
ale wlasnie tak jak piszecie, o ta niesprawiedliwosc losu, ze inni walcza i nic
wkurza mnie to okropnie
Kamila to dobrze ze obylo sie bez nospy i jest juz lepiej..
A widze ze ten bol odczuwacie tak samo, irytujace to jest..Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
Daria zawsze takie laski były , są i bedą i nkt i nic nie ma na to wpływu.
Wiesz to tak samo jak sobie tłumaczyłyśmy podaczas starań (przynajmniej te które się długo starały) jak to jest ze takie menelki wpadają i mają jedno dziecko za drugim, często niechciane, a tu człowiek porządny chce i nie możetakże wiesz, nie ma co .....
Co do twardnienia brzucha to ja też coraz częściej czuje to napięcie i jest wtedy okropnie bo mnie to normalnie boli. Młody sie wierci okrutnie. Mam wrażenie że się obraca czy coś bo to jakiś obłędwiem że to cudne i w ogóle ale mnie to boli normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 21:59
Dodi, Ruda27, Magda2013, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Daria doskonale rozumiem o co Ci chodzi tak jak i pozostałe dziewczyny... Sprawiedliwości nigdy nie było, nie ma i pewnie nie będzie
sama znam mnóstwo osób starających się od dawien dawna ale też nie muszę daleko szukać przykładów na to, że wystarczy "zachcieć" i już. Niestety nigdy do tej grupy osób nie należałam
ale i tak jestem szczęśliwa z tego co mam na tą chwilę, choć nie jest tego wiele
Dziewczyny a może to dzieciaczki Was tak urządziły? Nie rozpychały się akurat w tych miejscach?
Ja póki co kilka razy zaobserwowałam sztywny brzuch póki co
Kamila pogoda napewno będzie a Wy wypocznijcie sobie ile idzie
No nic leżę już w wyrku, obejrzę pewnie jeszcze co nieco i w kimę. OMG jutro znowu ma lać
Dobranoc :*Ruda27, Magda2013, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo macie racje dziewczyny.. Mila z tymi menelkami to juz w ogole masakra.. Jak tak moze sie dziac to nie rozumiem
Dodi mnie to pod biustem boli dosc czesto ostatnio. Jak dotkne to czue jakby konkretny siniak tam byl..
Mi brzuch twardnieje prawie caly czas, tzn jak stoje to prawie ciagle, jak leze nawet nie.. Najgorsze ze ja dalej ciemna masa jestem i nie umiem rozpoznac skurczy
Mila to Twoj maluch niezle musi szalec, jak az tak Cie to boli..
Dodi dobranoc :* do jutraDodi, Camille87, MILA lubią tę wiadomość
-
Daria tak juz jest na tym swiecie ze nie ma sprawiedlowosci i juz chyba nie bedzie.. moja kolezanka tez sie stara,chodzi do gina,bierze rozne tabletki typu Clo i co? i nic..nie udaje jej sie a jest w moim wieku a zegar tyka.. nic na to nie poradzimy
Dodi, MILA lubią tę wiadomość