Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No z tym L4 to ja już od dawna mam plan.
Tzn zaplanowałam sobie ze w maju urlop (to już był)
czerwiec L4 i w lipcu też L4 jak sie sprawa będzie przedłużać no i jeszcze mam trochę urlopu. Tylko urlop wolę zostawić i wybrać w przyszłym roku jako zaległy. Co do L4 to już ostatnio mowiłam mojemu ginowi ze wpadne po jakieś zwolnienie na czerwiecjakoś muszę to tym sposobem przetrwać
Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
No z tym L4 to ja już od dawna mam plan.
Tzn zaplanowałam sobie ze w maju urlop (to już był)
czerwiec L4 i w lipcu też L4 jak sie sprawa będzie przedłużać no i jeszcze mam trochę urlopu. Tylko urlop wolę zostawić i wybrać w przyszłym roku jako zaległy. Co do L4 to już ostatnio mowiłam mojemu ginowi ze wpadne po jakieś zwolnienie na czerwiecjakoś muszę to tym sposobem przetrwać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja dzis tez wstalam wyjatkowo wczesnie bo o 8
ale musialam isc na badania.Robilam morfologie i toksoplazmoze Igm.Ciekawe jaka mam hemoglobine. Wyniki jutro
a w piatek wizyta u gina
Mila wlasnie,do kiedy Ty pracujesz ? idz na to L4 jak najbardziej,ja jestem za
Aggie super ze wozeczek juz bedziesz miala,wrzuc fotki
U mnie znow pochmurno ale nie pada chyba ze pozniej sie rozpada. Ja nie mam narazie planow,moj pojechal ze samochodem do mechanika a ja so bie siedze na necie.
A na obiad mam nalesniki z twarogiem i truskawkamiRuda27, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Kochane :-*
Kurde albo jestem innabo nie taka straszna ta glukoza-łatwo weszła
potem było trochę słabo ale dałam rade. Za 30 minut idę na pobranie krwi po glukozie....
Siedzę z Mami i sluchamy jak wyżej płaczą maluszki-łzy mi stają ze wzruszenia w oczach
A Hubson puknie od czasu do czasu...Magda2013, pekinka82, Ruda27, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość