Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila wiem ze 2 tyg
ale lepsze to niz nic
Kada no to musisz lezec,bo Ty jak sie juz troche lepiej poczujesz bierzesz sie za robote. I teraz sa tego skutki. Nie masz naprawde nikogo w poblizu kto by Ci pomogl dom ogarnac ?
Quendi to dobrzeja bym nie chciala juz tego drugi raz przechodzic
mi bylo goraco,slabo, duszno a do tego szyja mnie strasznie bolala bo dzien wczesniej mnie przewialo i nawet nie moglam glowa ruszyc
no ale jakos tez dalam rade
MILA, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
KADA...Weż APAP...
U mnie pochmurno, ale wstępnie bez deszczu.
MILA.... No to na L4...musisz zrelaxować się za wszystkie dni pracujące
Czy jak twardnieje brzuchol...Czujecie pulsacje-jak bicie serca? Tak jakby brzuch pikał jak serce?
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada Madzia ma racje, zabardzo szalejesz z porzadkami i innymi rzeczami... Teraz odpoczywaj i kurde kobieto nie rob nic!
Quendi dobrze ze dalas rade na glukoziedla nnie wypicie tez nie bylo zle jedynie mialam moment ze myslalam ze zemdleje
Ja ogladam serial i jem truskawki
Pekinka mi tak pulsuje caly czas, ale nie zwrocilam uwagi czy przy twardniueniunapewno tu nie ma nic wspolnego z dzieckiem
chyba ze chodzi Ci o czkawke
Dodi, MILA, Aggie lubią tę wiadomość
-
hej...
ja jakoś wypadłam z forum... od kilku dni bardzo źle sypiam w nocy i później w dzień chodzę jak zombie...
camila spokojnej podróży... ale masz super !!!
mila jeszcze troszkę... dasz radę....
aggie zaraz prześle ci maila ... czekam na mnóstwo fotek bo to też jest mój nr 1 a nie mam możliwości go nigdzie obejrzeć bo u nas na zadupiu żaden sklep go nie sprowadza... i kolor chyba ten sam
quendi dzielna z ciebie kobietka...
kada weź coś p/bólowego i odpoczywaj... mati pewnie napiera na miednicę i dlatego tak cię boli...
Ruda27, Dodi, MILA, Quendi, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
do do czkawki ja jak u rudej maluszek podskakuje w dole brzucha...
co do drzemek... robię je w dzień... ale to błędne koło... zasypiam o 22-23 i o 3 wstaję... ledwo funkcjonuję ... M. się denerwuje że łażę po domu i go budzę a on przed 5 do pracy wstaje...
dzisiaj się przemęczę może uda mi się przespać całą noc... tylko jak dotrwać do 22 kiedy wstałam po 3...
-
nick nieaktualny
-
dzięki ruda... myślę że to częściowo wina pracy na nocki... organizm przez te kilka lat się przyzwyczaił do braku snu a teraz miał go aż nadto i to skutki...
a teraz pytanie jak wysyła się tu wiadomości?? czy osoba do której chcę napisać musi być moją przyjaciółką??
-
nick nieaktualny
-
positive współczuję problemów sennych
może faktycznie tak jak piszesz nocki dają się we znaki, skoro dużo pracowałaś na nocną zmianę
musisz najpierw wysłać zaproszenie osobie, której chcesz wysłać wiadomość
Kama super, że już dawno na miejscu jesteścieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 11:40
positive, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, hej. dzisiaj już widzę lepsze nastroje, z łóżek powstawały:)
Kada, powiem Ci, że jak na początku ciąży uważałam, że cesaka jest dla mnie jedynym rozwiązaniem i szukałam przyczyn co by mnie mogło do niej kwalifikować, to dowiedziałam się, że właśnie takie bóle spojenia łonowego mogą prowadzić do rozejścia się spojenia przy porodzie i wtedy ortopeda diagnozuje czy dasz radę urodzić normalnie czy nie, więc powiedz o tym lekarzowi, lepiej to sprawdzić. oczywiście może to być coś innego i nie straszę Cię, tylko mówię co wiem na ten temat(od lekarza).
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyTeraz sobie odpoczywamy po podrozy bo nie robilismy zadnej przerwy w trakcie jazdy (nawet mi sie siku nie chcialo
) ale brzuch mi twardnial wic wzielam nospe .. maly szaleje, wczesniej spal tak go trzasalo
Pogoda slaba ale tu nie mozna sie nudzic wiec pewnie gdzies pojedziemyRuda27, positive, pekinka82, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
agapast ja nie chce cesarki!!!!!!!!!! ne nie nie i nie sie nie stawie do szpitala na cc jak mi ja daja wole naturalnie sie wymeczyc niz 12h lezec bez ruchu a ja sie przespałam i troche lepiej sie czuje ale jak leze na prawym boku bo lewy i na plecach lezenie nie gra rolii