Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
positive moze sprobuj wypijac meliske przed snem?
Kamilka dobrze ze juz dojechaliscie. bawxie sie dobrze:)
kada nikt Ci nie mowi ze bedziesz miala cesarke ale jakby zaszla taka koniecznosc to co zrobisz?
ja bylam w sklepie, mam arbuza ale pogoda tragedia padac zaczelo senna jestem nic mi sie nie chce, nawet maly dzis jakis spokojniejszyDodi, positive, Camille87 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamilka samych przyjemności Ci życzę!!! Odpoczywaj nad morzem i łap dużo jodu bo to dla kobiet w naszym stanie bardzo ważne
No i udanych zakupów w Ikei
Quendi fajnie, ze bezproblemowo poszło z tą glukozą. Ja nie mogę się wypowiedzieć, bo nie miałam jej robionej. Ja ostatnio jak byłam w szpitalu to musiałam się wypłakać mężowi bo też strasznie się wzruszyłam oglądając synka koleżanki.
Daria ja dziś miałam schabowe i surówke z młodej kapustyTeraz mnie ssie na coś słodkiego
Ja dziś z rana wyparowałam z domu z postanowieniem, że kupię sobie zmywarkęNo i udało się, stoi już w kuchni. Teraz czekam aż będę miała jakieś brudne naczynia żeby ją wypróbować
positive, Ruda27, Dodi, Aggie, Magda2013, Camille87 lubią tę wiadomość
-
ja go namowie hehe nochyba ze do niemczech wyjedziemy bo papiery przetlumaczone juz sa jedynie cv po niemiecku z siostra bedzie pisal w czwartek i zaraz zawozi to moze w DE bede miec zmywarke hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 13:47
-
nick nieaktualny
-
Ja tez!! zmywarka musi być
A ja zaraz kończędzisiaj coś cały dzień brzuch mi się napinał, bolało momentami
wzięłam magnez ale i tak sie napinał. Młody znowu szalał. Mialam wrażenie że normalne wylezie zaraz
a gdzie tam koniec
wykończy mamuśkę ha hah a
Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Kamilka, super ze szybko dojechaliscie
a teraz korzystaj, pogoda mam nadzieje poprawi sie dla Was
Daria, ja dzis robie spaghetti carbonareo ile dotre do sklepu
Positive, juz zaakceptowalam Cie
Sylwia, super zakupmy bysmy sie tez skusili i to dawno temu, ale w naszej kuchni nie ma na to miejsca
Quendi ciesze sie ze z glukoza poszlo dobrzeu mnie tez nie bylo najgorzej, w pewnym momencie mi sie slabo zrobilo, ale to wszystko.
Dziewczyny, przyszedl przyszedl przyszedlspacerowki jeszcze nie rozpakowalam
ale gondola jest wielka
spokojnie zime przejezdzimy w gondoli
kosz na zakupy wielki
o ile ja zakupow tam nawkladam
kolor ciut ciemniejszy niz na zdjeciu ale dalej mi sie podoba, mama zrobi jakas super kolorowa kokarde na bude zeby nadac ciut dziewczenskiego uroku
torba calkiem spora, ale i tak chce kupic inna (mam bonus do wykorzystania za zakup wozka). co jeszcze o wozku? jest piekny
jezuuu jakie to juz namacalne
odpoczne ciut i sie wezme za rozpakowanie spacerowki to zdam relacje
na razie wystarczy mi najarania
U okulisty ok, calkiem przystojny doktorektaki typ jak moj Darek
no ale za tydzien jeszcze jedna wizyta, dluzsza, bo musza krople zapuscic do oczka... i niestety dopiero w przyszlym tyg kupie nowe oprawki. Ale! Ale za to kupilam dzis torbe do szpitala z New Look'a
jest super, i na koleczkach z wyciagana raczka, idealna
Darek zarzekl sie ze nie bedzie jej targal do szpitala (bo taka babska z tymi ptakami) hahaha jego slowa
Z tego podniecenia nie pamietam co jeszcze mialam pisacwybaczcie kochane :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 14:31
Sylka, Dodi, mala_mi, Ruda27, Magda2013, positive, MILA, celia lubią tę wiadomość