Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mila moj maz mi gada wczoraj wieczorem ze z Emilka cud miod ciaza a z Mateuszem horror nie mialam tak przy 1 ciazy do konca latalam do szpitala jechalam z 9 cm rozwarcia a teraz jakies skurcze plecy bola no wszystko ehhh jednak zgadzam sie ze kazda nastepna ciaza jest inna
MILA lubi tę wiadomość
-
Daria u Ciebie brak zmywarki to plus, bo nie dosyć, że nie musisz zmywać to jeszcze gotować
Mila ja dzisiaj w nocy wstać z łóżka nie mogłam tak mnie brzuch bolał. Ale to chyba mały się przeciągał, bo czułam mega rozciąganie, wręcz kłucie macicy po prawej stronie od pępka... I co jakiś czas czuję to kłucie, nie wiem czy on prostuje tam rączkę albo nóżkę....Dodi lubi tę wiadomość
-
Aggie masz dzisiaj wszystko wybaczone i rozumiem Twoje podjaranie
ja też tak miałam jak wóz przywieźliśmy do domu i co chwilę jeszcze chodzę do pokoju sobie go pooglądać
Ja z wypiciem glukozy problemu też nie miałam za to teraz się odbija
Zmywarkę posiadam, ale jakoś jak teraz w domu jestem to wolę jeszcze sama pomyć, ale wychwalam ją ponad niebiosa po wszelkiego rodzaju imprezach heheSylka, Aggie, Magda2013, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Aggie kurcze ale Ci zazdroszcze
tez bym chciala juz miec wozeczek, wlozylabym misia do srodka i jezdzila z nim po pokoju
Ja nie mam zmywarki,tez nie mam miejsca w kuchni ale nas jest 3 w domu to nie jest tak zle ze zmywaniemja osobno gotuje,babcia tez osobno to kazdy po sobie zmywa
Wogole ciezko mi sie oddycha,jak leze to czuje sie tak jak by mi ktos na klatce piersiowej siedzial. Tez tak macie?Aggie, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Kada no ja tez juz od dluzszego czasu to mam ale jak lezalam na plecach a teraz juz nawet jak na boku leze to nie moge oddychac normalnie,dzis w nocy prawie sie dusilam. Czulam sie tak jak by mnie ktos zlapal za gardlo i dusil. Ehh okropne uczucie
-
Aggie, fajnie że masz już pojazd dla dzidzi i walizkę do szpitala, a przy okazji przypomniałaś mi, że ja sobie kupiłam w tamtym roku torbę na kółkach z myślą o tym żeby jadąc na wakacje zakupić alkohol w bezcłowym i się nie nadźwigać, w tym roku będzie idealna do innych celów:)
Aggie, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
aggie poszło...
kada u mnie identycznie ciąża z pierwszą córką bajka... teraz stale coś... może to wiek
co do zmywarki... póki jej nie miałam dawałam sobie radę ... ale jak kupiliśmy naszą 7 lat temu... nie umiem bez niej żyć...Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam wcale tak nie narzekam
mimo ze mi ciezko czesto i cos boli to ogromnie sie ciesze ze stanu w jakim jestem
i lubie siebie z brzuszkiem, czekalam tez na ciaze nie tylko na to zeby miec dziecko
wiec korzystam z tego stanu jak pieknie z brzuszkiem wygladam
Aggie pochwal sie torbamusi byc sliczna
Fajnie ze masz taki nasteoj, pewnie tez taki bede miala jak juz wozek bedzie u nas.. Ale to na pocxatku lipca go odbierzemy dopierozamowiony jest i w sklepie czeka, ale wiecie..przesady
Madzia juz teraz bedzie nam tylko ciezej oddychac, latwiej nie bedzieAggie, Sylka, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość