Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amela fajnie ze sie odezwalas, pamietalysmy o Tobie:*
Mnie tez plecy bola.raz bardziej raz mniej ale najgorzej jest w nocy
Agus ja tez dzisiaj mam lenia jak cholera! caly dzien w domu i leeeezeteraz z mezem bedziemy film ogladac i objadac sie arbuzem i truskawkami
Aggie, amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
I ugotowalam w koncu to carbonare
rychlo wczas
Ja jutro zaczynam masaze po skierowaniu w szpitalu, zobaczymy czy pomoze, ja teraz nawet 3 talerzy, paru kubkow, kilku sztuccy zmyc zeby nie plakac na plecyno nic wracam do obiadku i ogladania filmow
MILA, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam z wizyty... Szyjka ciut rozpulchniona,ale lekarz powiedział, że na naszym etapie wszystko już się zmienia...Ale nie ma potrzeby hospitalizacji ani leczenia tego ....Na chwilę obecną.
Musimy uważać na ruchy parte...Czyli uważać na prasowanie, czy załatwianie w toalecie (zatwardzenia)... By nie przeć na brzuch....
Maluszek Mój waży 1600
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 18:43
kada24, Sylka, amela, MILA, agapast, Ruda27, Aggie, Moni&, Magda2013, Dodi, positive, celia lubią tę wiadomość
-
Pekinka gratuluję!
Lekarz dobrze gada, nie ma co się martwić na zapas, nasze ciała powoli przygotowują się do porodu... Pekinka przepraszam, że pytam, może to gdzieś przeoczyłam - będzie chłopiec czy dziewczynka?
Kurde, Wy tak o tych masażach a ja cały dzień mam kosmate myśliJakaś mega chcica mnie dopadła
Ruda27, Aggie, Moni&, Magda2013, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki Moje Kochane...czy któraś z Was się orientuje jak to jest z urlopem mscierzyńskim a zwolnieniem L4 ? Mam mega niewiedze w tym temacie...
pracuje w szkole i czy na miesiące wakacji-niby szkoła nie funkcjonuje mam brać zwolnienie? Od kiedy liczony jest macierzyński?
-
Pekinka wszystko pod kontrola, lekarz na pewno wie co robi ;)a maluszek jak ładnie rośnie
Daria to sporo płaciłaś a ile trwal masaz?
ja dzis meza poprosze moze za darmo pomasujepekinka82, Dodi, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Pekinka super
ale synuś duży
kurde widzisz z tym co piszesz nieraz sie w toalecie bałam o te "parcie" bo doskwiera mi zatwardzenie. Też czasem o tym myślałam że wiecie ......
Quendi ale pracujesz w szkole czyli jesteś nauczycielem czy jak??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 19:02
pekinka82 lubi tę wiadomość
-
Quendi wrote:Dziewuszki Moje Kochane...czy któraś z Was się orientuje jak to jest z urlopem mscierzyńskim a zwolnieniem L4 ? Mam mega niewiedze w tym temacie...
pracuje w szkole i czy na miesiące wakacji-niby szkoła nie funkcjonuje mam brać zwolnienie? Od kiedy liczony jest macierzyński?
Quendi zwolnienie jest do porodu...Po urodzeniu dziecka masz dwa tygodnie by napisać podanie o macierzyński...
Pytałam o zatwardzenia-trzeba uważać, bo to jest parcie
-
nick nieaktualnyNo z parciem trzeba uwazac przy zalatwianiu bo..hemoroidy.. U nas o nie latwo, wiec najlepiej niedopuszczac do zatwardzenia..
Ale Pekinka fajnie ze to napisalas, bo nie myslalam o tym ze przy prasowaniu tez tak jest.. Ja dzisiaj na siedzaco prasowalam, jedynie co mńie bolalo to reka
Sylwia to macie fajnie, wykorzystasz meza
Amela placilam tyle bo tez bardziej ekskluzywny salon, tzn moj mi tam wykupil karte podarunkowa.. Mi samej by bylo szkoda
A masaz trwal godzineamela, pekinka82, Sylka, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny