Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pekinka super ze wszystko ok
duzy juz Twoj synus
i dzieki za rady.
Ja jakos na razie nie mam problemow z wyproznianiem na szczescie
Aggie daj przepis na ta smaczna carbonare
Camilla fajnie jest na Helu,bylismy tam w zeszlym roku.Po drodze na cypel w lesie sa bunkry,mozna wejsc i obejrzecwiadomo ze troche zaniedbane ale to wina ludzi
Ja porobilam porzadki znowu troche,znowu mase niepotrzebnych rzeczy wyrzucilamwykapalam sie i teraz odpoczywam.
pekinka82, Ruda27, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Amela nikt nie zapomnial o Tobie
wiadomo ze nie kazdy ma czas siedziec codziennie na forum,kazdy ma jakies tam swoje obowiazki
fajnie ze sie niedlugo wprowadzacie i bedziecie w trojeczke
Jak mozesz to wrzuc jeszcze raz fotki waszego domuamela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Quendi nie wiem jak to jest w przypadku nauczycieli. Wy macie przez wakacje normalnie płacone prawda? a skąd przychodzi ci wypłata bezpośrednio ze szkoły czy z Kuratorium czy jak?
Ja normalnie potrzebuję aparatu tlenowego. Mam wrażenie że nie dochodzi mi w pełni tlen do płucfatalne uczucie. Staram sie brać głębokie oddechy ale wtedy zdycham jak pies jakby ktoś tak posłuchał. Kurde meczące to jest:-P młody na pewno uciska na przeponę
\
Dziewczyny martwi mnie jeszcze jedna rzecz. Czy Bartuś się nie rusza za często??
kurde ja mam wrażenie że on non stop się kręci. Nie daje mi chwili spokoju.
Za wyjątkiem jak się ruszam, chodzę ale przecież większość dnia siedzę, wtedy jedzie z tym koksem ze zaczyna mnie przerażaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 21:39
-
Quendi ja nie tez nie znam na tych przepisach..sama musze isc do zusu sie zapytac jak sie to macierzynskie zalatwia.
Mila a ja mam na odwrot,czuje jak sie Maja kreci ale te jej ruchy sa tak jakby stlumione nie sa tak mocne jak wczesniej. Nawet nie udalo mi sie nagrac jak mocno kopala.Sa takie momenty gdzie ten brzuch mi sie mocno rusza ale to juz bardzo rzadko.Czuje tylko takie wypchanie. Moze juz nie ma tyle miejsca ?pekinka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria a czemu co raz mniej ?
Mila ja też ma takie zadyszki że nie mogę złapać tchu.. a myśle, że to dobrze że mały się dużo rusza !
Quendi ja teraz czuje często własnie takie wypychanie i rozciąganie niż kopniaki
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyObkupilam sie w tesco
jak wroce to powrzucam fotki
sliczny kocyk dostalam
Mila ja mam to samo - mam wrazenie ze maly rusza sie caly czas! I przyznam szczerze ze tez sie przestraszylam ze za duzo..
Mam nadzieje ze disiejsza ilosc chodzenia nie zaszkodzi...
Ja juz w lozku wiec ide spac!
Dobranoc :*Ruda27, pekinka82, amela, Dodi, Aggie, MILA, positive, Sylka lubią tę wiadomość
-
Mój też bardziej się rozpycha...niż kopie...
Faktycznie jak czytałam...maluszki rosną i już tyle miejsca nie mają...
Ja też wolę jak mój jest ruchliwy, niż siedzi cichutko....bo dostaję wówczas białej gorączki...amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hip hip hura jestem powróciłam jak bumerang kochane z urlopu...
Na wstępie nie nadrobie Was nie mam takiej fizycznej możliwości piszecie jak to ująć jak opętane
Na działce 3 tyg jak wróciłam do Łodzi to jak jakiś wieśniak haha.. Teraz do rzeczy jestem po Wizycie mały waży haha juz 1850 g szyjka skróciła się Bardzo aż do 1,25 cm i jest miękka na razie zamknięta ale mam nakaz leżenia dostałam spazmiline i za Tydzień kontrola jak skraca się to SZPITAL kroplowki sterydy na rozwój płuc u czekamy max 5 tyg i urodze.jestem przygnębiona ale za to Marcel mój kopie jak opętany i wiem ze z nim dobrze... 17.06 idę na badanie Genetyczne będzie to 31 tc Lekarz będzie badał echo serduszka i mózg...
Mam nadzieje ze u Was lepiej... CałujeRuda27, Camille87, Dodi, pekinka82, amela, MILA, Sylka, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyKamila fajnie ze dzien udany ńo i zakupki
Ja mojego tez czesto czuje caly czas.. Chyba ze ma spokojny dzien, to mniej. Ale co sie dziwic one tez przez sen moga sie poryszyc i my to czujemy przeciez
Kopniaki ja dalej czuje i to jak sie wierci
Paulina super ze do nas zajrzalas!napewno bedzie wszytsko dobrze! Nawet jak urodzisz za 5 tygodni to maly juz jest spory i da sobie swietnie rade
Dodi, amela, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
Ruda obyś miała rację bo Dziś gin wystraszył mnie na amen męża zresztą też.. Zły jest mąż bo ma operacje na kolano 11.06 nie będzie wstanie mi pomóc bo musi Leżeć po operacji min 2 tyg za to moja mama 26.06 ma usuwana macice wszystko w tym czerwcu mi się wali... Obym ja do lipca wytrzymała...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]