X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • amela Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehheee musze swojemu M powiedzieć o tym kasku :d heheh
    niestety u mnie nawet rozmowy nie pomagają ;( musze czekac ... :D
    Kamilka odpoczywaj dużo ;)

Camille87 lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka super ze wszystko ok :) duzy juz Twoj synus <3 i dzieki za rady.

Ja jakos na razie nie mam problemow z wyproznianiem na szczescie :)

Aggie daj przepis na ta smaczna carbonare :P

Camilla fajnie jest na Helu,bylismy tam w zeszlym roku.Po drodze na cypel w lesie sa bunkry,mozna wejsc i obejrzec :) wiadomo ze troche zaniedbane ale to wina ludzi :/

Ja porobilam porzadki znowu troche,znowu mase niepotrzebnych rzeczy wyrzucilam :D wykapalam sie i teraz odpoczywam.

pekinka82, Ruda27, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu, troche bekonu, smietany, wody, makaronu i ... knorr spaghetti carbonare :D toc ja pisalam juz wiele razy ze gotowac nie potrafie :P pomagam sobie :P

Magda2013, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amela nikt nie zapomnial o Tobie :) wiadomo ze nie kazdy ma czas siedziec codziennie na forum,kazdy ma jakies tam swoje obowiazki :) fajnie ze sie niedlugo wprowadzacie i bedziecie w trojeczke <3
    Jak mozesz to wrzuc jeszcze raz fotki waszego domu :)

amela, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu jak teraz będziemy na budowie to zrobię i wrzucę ;) Aggie carbonara to jest to, tez uwielbiam :) ja dzis mialam spaghetti

Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie zawsze takie najprostsze rzeczy sa najsmaczniejsze :)

Ja wogole zauwazylam ze nie umiem gotowac z przepisu. Wszystko co gotuje to zawsze z glowy a z przepisu mi nigdy nie wychodzi :D

Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi nie wiem jak to jest w przypadku nauczycieli. Wy macie przez wakacje normalnie płacone prawda? a skąd przychodzi ci wypłata bezpośrednio ze szkoły czy z Kuratorium czy jak?

Ja normalnie potrzebuję aparatu tlenowego. Mam wrażenie że nie dochodzi mi w pełni tlen do płuc :-P fatalne uczucie. Staram sie brać głębokie oddechy ale wtedy zdycham jak pies jakby ktoś tak posłuchał. Kurde meczące to jest:-P młody na pewno uciska na przeponę :-P
    \

Dziewczyny martwi mnie jeszcze jedna rzecz. Czy Bartuś się nie rusza za często??
    kurde ja mam wrażenie że on non stop się kręci. Nie daje mi chwili spokoju.
    Za wyjątkiem jak się ruszam, chodzę ale przecież większość dnia siedzę, wtedy jedzie z tym koksem ze zaczyna mnie przerażać :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 21:39

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi ja nie tez nie znam na tych przepisach..sama musze isc do zusu sie zapytac jak sie to macierzynskie zalatwia.

Mila a ja mam na odwrot,czuje jak sie Maja kreci ale te jej ruchy sa tak jakby stlumione nie sa tak mocne jak wczesniej. Nawet nie udalo mi sie nagrac jak mocno kopala.Sa takie momenty gdzie ten brzuch mi sie mocno rusza ale to juz bardzo rzadko.Czuje tylko takie wypchanie. Moze juz nie ma tyle miejsca ?

pekinka82 lubi tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila lepiej za duzo niz za malo jak sie rusza...
    Madzia podobno juz tak bedzie ze coraz mniej beda sie ruszac.. Ja nie chce :(

• amela Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria a czemu co raz mniej ?
    Mila ja też ma takie zadyszki że nie mogę złapać tchu.. a myśle, że to dobrze że mały się dużo rusza !
    Quendi ja teraz czuje często własnie takie wypychanie i rozciąganie niż kopniaki

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anita tak czytalam, ze maja mniej miejsca i juz tak sie nie beda ruszac.. Ja myslalam ze tym bardziej powinnysmy czuc kazdy ruch.. Sama nie wiem

• amela Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde to dopiero będziemy się stresować...

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obkupilam sie w tesco :P jak wroce to powrzucam fotki :) sliczny kocyk dostalam :)

Mila ja mam to samo - mam wrazenie ze maly rusza sie caly czas! I przyznam szczerze ze tez sie przestraszylam ze za duzo..
    Mam nadzieje ze disiejsza ilosc chodzenia nie zaszkodzi...

Ja juz w lozku wiec ide spac!
    Dobranoc :*

Ruda27, pekinka82, amela, Dodi, Aggie, MILA, positive, Sylka lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też bardziej się rozpycha...niż kopie...
    Faktycznie jak czytałam...maluszki rosną i już tyle miejsca nie mają... :)
    Ja też wolę jak mój jest ruchliwy, niż siedzi cichutko....bo dostaję wówczas białej gorączki...

amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hip hip hura jestem powróciłam jak bumerang kochane z urlopu...
    Na wstępie nie nadrobie Was nie mam takiej fizycznej możliwości piszecie jak to ująć jak opętane :-)
    Na działce 3 tyg jak wróciłam do Łodzi to jak jakiś wieśniak haha.. Teraz do rzeczy jestem po Wizycie mały waży haha juz 1850 g szyjka skróciła się Bardzo aż do 1,25 cm i jest miękka na razie zamknięta ale mam nakaz leżenia dostałam spazmiline i za Tydzień kontrola jak skraca się to SZPITAL kroplowki sterydy na rozwój płuc u czekamy max 5 tyg i urodze. :-( jestem przygnębiona ale za to Marcel mój kopie jak opętany i wiem ze z nim dobrze... 17.06 idę na badanie Genetyczne będzie to 31 tc Lekarz będzie badał echo serduszka i mózg...
    Mam nadzieje ze u Was lepiej... Całuje

Ruda27, Camille87, Dodi, pekinka82, amela, MILA, Sylka, Magda2013, celia lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • amela Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mala czuje praktycznie cały czas, ale myślę że to chyba dobrze :) Dobranoc Kamilka :)

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila fajnie ze dzien udany ńo i zakupki :)
    Ja mojego tez czesto czuje caly czas.. Chyba ze ma spokojny dzien, to mniej. Ale co sie dziwic one tez przez sen moga sie poryszyc i my to czujemy przeciez :)
    Kopniaki ja dalej czuje i to jak sie wierci :)

Paulina super ze do nas zajrzalas! :) napewno bedzie wszytsko dobrze! Nawet jak urodzisz za 5 tygodni to maly juz jest spory i da sobie swietnie rade :)

Dodi, amela, Paulia87 lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paulinko , mam nadzieję że Marcel jak najdluzej będzie siedział w brzuszku ! Będzie dobrze kochana. Trzymam kciuki za wizytę 17, daj znać oczywiście !

Paulia87, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda obyś miała rację bo Dziś gin wystraszył mnie na amen męża zresztą też.. Zły jest mąż bo ma operacje na kolano 11.06 nie będzie wstanie mi pomóc bo musi Leżeć po operacji min 2 tyg za to moja mama 26.06 ma usuwana macice wszystko w tym czerwcu mi się wali... Obym ja do lipca wytrzymała...

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula super, że jesteś....Będzie dobrze... Leki pomogą i wszystko się unormuje <3 Trzymam za Was (za Ciebie i Marcela) kciuki <3

Paulia87 lubi tę wiadomość

‹‹ 1242 1243 1244 1245 1246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ