Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula, przepraszam, chlopak Twoj calkiem sporych juz rozmiarow, za 5 tyg to juz praktycznie gotowy na swiat bedzie

Brzuch mi sie napina, nie jest caly czas napiety, jakby skurcze przychodzily i odchodzily... moze to te braxtona dopiero we mnie uderzyly? -
dzień dobry, a co Wy tak długo śpicie?

Ja pewnie zaraz też sie walnę, tylko śniadanko mi się ułoży. Jadę dziś do rodziców na kilka dni na wczasy all inclusive:)
Udanego, słonecznego dnia, Mamusie!
Quendi, MILA, Ruda27, Sylka, Aggie, Dodi, pekinka82, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014

-
Hej Kobitki!
Milcia-mamy płaconą tylko podstawe-gołą pensje-po opłatach zostaje pusto na koncie
A w połowie sierpnia u nas już zaczynamy pracę w szkole-przygotowania itd.
Muszę się dowiedzieć.
Ja też już po śniadaniu
jak robię mężowi kanapki to sobie też 
Muszę kupić jakieś buci na lato....
Wczoraj oglądałam zdjęcia (w szpitalu na ścianie) wcześniaków- już od 27 tyg do 33 tyg. 17 listopada jest Dzień Wcześniaka
miło się poczułam-sama nim jestem 
Nic mi się dzisiaj nie chce. ..trzeba się przemóc. Podszykować obiad-szyneczka gulasz, ryż i myślę nad surówką i posprzątać troszkę. ..ech...
Jeszcze idę na godzinkę luluuu...
Ruda27, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, ja juz nie spie bo boli mnie biodro
niestety nie swoje lozko
wczoraj mialam rewolucje - przed samym snem wzielam tabletke witaminowa nagle dostalam takich skurczy zoladka ze myslalam ze umre
nie wytrzymalam i wszystko zwymiotowalam, po powrocie do lozka zaczelo bolec mnie podbrzusze poszlam do lazienki i biegunka
najwyrazniej po dwoch sztukach hot wingsow z kfc bo jedlismy
MASAKRA! nigdy wiecej kfc
dobrze ze dzis juz sie czuje ok!
-
Hello kochane

Paulinko witaj
fajnie ze w końcu jesteś
ale twój synek duży
super. Mam nadzieję że wszystko będzie ok 
A mój młody przez noc spał jak dzidzia ha ha
a teraz znowu zaczyna - powitania od szturchania 
Jestem ciekawa czy tak mu zostanie bo w sumie byłoby fajnie gdyby w nocy ładnie spał a w dzień szalał
Aha powiedzcie kiedy wg belly zaczyna sie 8msc?
My zaczynamy 29 tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 07:26
Ruda27, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
witam Was z rana!
Paula super ze Twoj Marcelek juz taki duzy!
trzymam za Was kciuki oby wytrzymal w brzuszku jak najdluzej:) ale jak urodzisz w 35 tc to juz nie tak zle tym bardziej ze bedziesz pod stala kontrola. lepszy taki porod wczesniejszy niz taki nieplanowany. bedzie dobrze Paulus trzymajcie sie :*
Kamilka ja juz nie jadam zadnych fast foodow z mc'donalda, kfc i innych budek kebabowych... kiedys bylo mi strasznie niedobrze jak cos zjadlam i skonczylam z tym. a jak mamy ochote na.hamburgera, hot doga czy pizze to sami robimy w domu:)
Quendi nie znam sie na l4 nauczycieli ale wydaje mi sie ze kazda ciezarna powinna byc traktowana jednakowo czy jest kasjerka, nauczycielka czy policjantka, masz l4 100%płatne. popytaj kolezanek najlepiej alebo poszperaj w necie moze cos ciekawego znajdziesz.
ja nie wiem od czego zalezy ruchliwosco naszych szkrabow, ja sie martwilam bo wczoraj do poludnia byl taki leniwy, a wieczorem znowu sie zaczelo:) ale zmienil pozycje bo jak sie malo ruszal to czulam plecki w okolicy pepka wiec pewnie odwrocil sie kregoslupem.
dzisiaj na razie popukal troszke ale ja juz od godziny na nogach, moj do pracy i mu snoadanie zrobilam, poszlam sie wykapac i ogolic z lusterkiem bo dzis do gina i chyba bedzie szyjke badal.
Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]

-
nick nieaktualny

[/link]