Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula, przepraszam, chlopak Twoj calkiem sporych juz rozmiarow, za 5 tyg to juz praktycznie gotowy na swiat bedzie
Brzuch mi sie napina, nie jest caly czas napiety, jakby skurcze przychodzily i odchodzily... moze to te braxtona dopiero we mnie uderzyly? -
dzień dobry, a co Wy tak długo śpicie?
Ja pewnie zaraz też sie walnę, tylko śniadanko mi się ułoży. Jadę dziś do rodziców na kilka dni na wczasy all inclusive:)
Udanego, słonecznego dnia, Mamusie!Quendi, MILA, Ruda27, Sylka, Aggie, Dodi, pekinka82, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Hej Kobitki!
Milcia-mamy płaconą tylko podstawe-gołą pensje-po opłatach zostaje pusto na koncie
A w połowie sierpnia u nas już zaczynamy pracę w szkole-przygotowania itd.
Muszę się dowiedzieć.
Ja też już po śniadaniujak robię mężowi kanapki to sobie też
Muszę kupić jakieś buci na lato....
Wczoraj oglądałam zdjęcia (w szpitalu na ścianie) wcześniaków- już od 27 tyg do 33 tyg. 17 listopada jest Dzień Wcześniakamiło się poczułam-sama nim jestem
Nic mi się dzisiaj nie chce. ..trzeba się przemóc. Podszykować obiad-szyneczka gulasz, ryż i myślę nad surówką i posprzątać troszkę. ..ech...
Jeszcze idę na godzinkę luluuu...Ruda27, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, ja juz nie spie bo boli mnie biodro
niestety nie swoje lozko
wczoraj mialam rewolucje - przed samym snem wzielam tabletke witaminowa nagle dostalam takich skurczy zoladka ze myslalam ze umre
nie wytrzymalam i wszystko zwymiotowalam, po powrocie do lozka zaczelo bolec mnie podbrzusze poszlam do lazienki i biegunka
najwyrazniej po dwoch sztukach hot wingsow z kfc bo jedlismy
MASAKRA! nigdy wiecej kfc
dobrze ze dzis juz sie czuje ok!
-
Hello kochane
Paulinko witajfajnie ze w końcu jesteś
ale twój synek duży
super. Mam nadzieję że wszystko będzie ok
A mój młody przez noc spał jak dzidzia ha haa teraz znowu zaczyna - powitania od szturchania
Jestem ciekawa czy tak mu zostanie bo w sumie byłoby fajnie gdyby w nocy ładnie spał a w dzień szalał
Aha powiedzcie kiedy wg belly zaczyna sie 8msc?
My zaczynamy 29 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 07:26
Ruda27, Dodi, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
witam Was z rana!
Paula super ze Twoj Marcelek juz taki duzy!trzymam za Was kciuki oby wytrzymal w brzuszku jak najdluzej:) ale jak urodzisz w 35 tc to juz nie tak zle tym bardziej ze bedziesz pod stala kontrola. lepszy taki porod wczesniejszy niz taki nieplanowany. bedzie dobrze Paulus trzymajcie sie :*
Kamilka ja juz nie jadam zadnych fast foodow z mc'donalda, kfc i innych budek kebabowych... kiedys bylo mi strasznie niedobrze jak cos zjadlam i skonczylam z tym. a jak mamy ochote na.hamburgera, hot doga czy pizze to sami robimy w domu:)
Quendi nie znam sie na l4 nauczycieli ale wydaje mi sie ze kazda ciezarna powinna byc traktowana jednakowo czy jest kasjerka, nauczycielka czy policjantka, masz l4 100%płatne. popytaj kolezanek najlepiej alebo poszperaj w necie moze cos ciekawego znajdziesz.
ja nie wiem od czego zalezy ruchliwosco naszych szkrabow, ja sie martwilam bo wczoraj do poludnia byl taki leniwy, a wieczorem znowu sie zaczelo:) ale zmienil pozycje bo jak sie malo ruszal to czulam plecki w okolicy pepka wiec pewnie odwrocil sie kregoslupem.
dzisiaj na razie popukal troszke ale ja juz od godziny na nogach, moj do pracy i mu snoadanie zrobilam, poszlam sie wykapac i ogolic z lusterkiem bo dzis do gina i chyba bedzie szyjke badal.Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny