Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pekinka gratuluije duzego chlopca
bede wredna przyszla zona jesli ugotowany obiad przeze mnie (przypominam ze raz na ruski rok to robie) zjem sama i Darkowi nic nie zostawie? kurde takie dobre i tak mi sie chcialo tego carbonare od dluzszego czasu ze mimo ze zaraz pekne chce zjesc druga porcjepekinka82, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa
Daria-mam,ale tak słabej jakości, że nic nie widzęnie wiem nawet co to jest czy główka, czy brzuszek
....jakość naprawdę bardzo słaba
No musimy uważać na zatwardzenia, na mycie podłóg, prasowanie ...na to co napina brzuch ........
Dziewczyny, któraś też pisała....że miała lekko rozwartą szyjkę ..........
I co powiedział lekarz???????
-
Pekinka gratulacje :-* Synus spory, pieknie rośnie
Milcia-jestem nauczycielem. I właśnie nie wiem co i jak
Macierzyński teraz to 20 tyg. potem ten dodatkowy 6 tyg i jakby co wychowawczy-26 tyg razem 52 tygodnie....
Coś złapałam stresa co do macierzyńskiego...wypytam koleżanki z pracy, ktore byly bo w necie co strona to inne informacje. ...bleee
pekinka82 lubi tę wiadomość
-
Daria ja mam na 13:40
to czekamy do poniedzialku
Ja ostatnio mam zatwardzenie ;/
Co do chcicy to moj maz niestety powiedział ze on nie moze teraz jak Nelka jest w brzuchu i juz jest taka duza ... rece mi opadly ...pekinka82, Ruda27, Aggie, Sylka, Dodi, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyKochane my dopiero wrocilismy! Bylismy na farmie strusi
troche posiedzielismy nad morzem powdychalismy jodu
i pojechalismy do ch riviera ale kupilam dla Kubusia tylko skarpetki i czapeczki bo tego nie ma
jutro zahacze o tesco bo sa wyprzedaze
a jutro jedziemy na hel i wieczorem kino
Nie dam rady na razie dokladnie nadrobic ale widzialam ze Amelka sie odezwalasuper
aha i gratuluje pekinko zdrowego chlopca
Jemy kolacje i klade sie bo plecy mnie bola jak cholera i nie czuje nog!
Buziolce :*pekinka82, Ruda27, Aggie, Sylka, amela, Magda2013, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamilka fajnie korzystasz
bawcie sie dobrze! Odpoczywaj duzo
Amela ja mam na 16,30 wiec Ty pierwsza dasz wiesci
Pekinka ja mam taka na opuszek palca jak to lekarz powiedzial.. I mam sie nie martwicpekinka82, Dodi, Camille87, positive lubią tę wiadomość
-
Pekinka duzy ten Twoj synus juz!:)ja mam jutro wizyte, ciekawe czy zrobi mi usg.
ale tu tematy hehe ja ostatnio nie mam jakichs mega zapedow ale jak mam chcie to M jest biedny haha
Aga smacznego, druga porcja bedzie dla corciAggie, pekinka82, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Aggie ja też tak mam, że chce mi się w najmniej oczekiwanych momentach
Mój mąż zawsze zanim zaczniemy "fifirifi" mówi "Synek zakładaj kask!"
Wcześniej też miał opory, ale poważna rozmowa pomogła
Kamilcia ale ci zazdroszczę tego morza
Aggie, kada24, pekinka82, amela, Magda2013, Ruda27, Dodi, Camille87, Moni&, positive, celia lubią tę wiadomość