Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agapast no jak mogę skomentować filmik ..... cała prawda i tylko prawda
Te które będą miały pierwsze dziecko się dopiero dowiedzą. A te które drugie tylko sobie przypomną he he he. Wiadomo że bycie matką to piękna sprawa, ale kosztuje to wiele wyrzeczeń i nie zawsze jest różowoagapast lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieczyny pochwale sie torba jak tylko zrobie obiadek (musze jeszcze do sklepu wejsc bo mi sie uslo a mam kawalek) no i jak powiedzie w czym moge jeszcze wstawic zdjecie poza tiny pic bo mi na zadnej przegladarce nie dziala niestety
Aga, no to niezle z walizeczkaprzynajmniej kupowac nie musisz
ja patrzylam pod katem pozniejszysz wypadow gdzies, jako bagaz podreczny wlasnie
Wygoncie mnie do tego sklepu!!!Dodi lubi tę wiadomość
-
hej mamusie
tak dawno mnie tu nie było, że pewnie już o mnie zapomniałyście
Ja ostatnio nie miałam zbytnio czasu wchodzić do sieci, chyba nie bede w stanie Was nadrobić musicie mi wybaczyc ... to jest już tyle stron że nie ogarniam !!
Kamilka widze, że wyjechałaś, superodpoczywaj ile wlezie
Kada widze że masz dziś zły dzień, oby jutro wyszło słoneczko i na pewno samopoczucie bedzie lepsze!! wiesz mnie w nocy boli spojenie strasznie, jak się przekręcam to wszystko takie sztywne i boli ...ehh dziś ledwo zlazłam z łóżka w nocy na siusiu.
Daria pisałaś o kłuciu pod piersiami, ja mam tak samo, dziwne uczucie ...;/
Mam nadziej że u Was wszystko dobrze bo wszystkiego nie jestem w stanie nadrobić, postaram się byc codziennie juz !!
Aggie, Ruda27, MILA, Sylka, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej Amela
nikt o Tobie nie zapomnial kochana
wiadomo ze nie kazda ma tyle czasu na forum co by sie chcialo
A co Ciebie poza typowymi ciazowymi dolegliwosciami?
Ja wlasnie wrocilam ze sklepu, spory spacerekmusze se siasc chwile zanim sie wezme za obiadek
ja nie pamietam kiedy mialam takiego lenia jak dzis oO az mi wstyd za siebie!
amela, Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
dzięki AGGIE
Mnie przez ostatni tydzień strasznie zaczęły plecy boleć, czy Was tez tak bola? ja czasami spac nie moge i zadna pozycja nie pomaga:( najbardziej pomiedzy łopatkami, a jak długo siedze to już wogóel ..i pewnie jak wrócą upały to znowu spuchną mi nogi i dłonie ;(
I czasami mam tak jakby zapytało mnie w piersiach, takie dziwne uczucie ;/ ehh co raz wiecej tych naszych dolegliwości z każdym miesiącem ..
Aggie taki dzień do d...., nic się nie chce, pada i ponuro na dworzu !!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daria domek już prawie gotowy aby wejsc z robota, tynki juz suche tylko posadzki potrzebują jeszcze ok 2 tygodniu aby wyschły i zaczynamy, już nie moge się doczekać, nie to że u rodziców jest mi źle, nawet bardzo dobrze, ale wiadomo jak to we własnym domu, najlepiej
Ruda27, MILA, Aggie, Magda2013, Dodi, celia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny