Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej mamuski
Aggie jak brzuch dzisiaj?? Mam nadzieje ze lepiej..
Kama kurde to mialas przygodedobrze ze dzisiaj juz dobrze
ja czasami skocze do mc donalda albo kebaba.. Ale w sumie co w kebabie jest nie tak?
Moj maly w nocy poszalal trochei juz z rana tez
ja to nie wiem czasami kiedy jego pory sa bo czesto buszuje
Snil mi sie dzisiajnajpierw usg ale tak wyrazne u caly byl
potem jak lezal na lozku, w jeansowych ogrodniczkach
i ja pomyslalam ze zapomnialam Bogu podziekowac ze wszystko jest dobrze..
Monia powodzenia na wizycie!o ktorej masz?
Aaa i 32 tydzien zaczynamyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 08:08
MILA, Dodi, Aggie, Camille87, Magda2013, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria, dzis troche lepiej mi... dziekuje, juz sie balam ze pojade do szpitala. zaczelam oczywiscie panikowac ze nic nie mam gotowe... rany!
daria, gratuluje 32 tyg., woow teraz to juz z gorki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 08:25
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Mój Skarb też nie dał mi pospać - od 7 rano buszuje, chyba trening poranny sobie zrobił, bo czułam, jakby biegał w brzuszku
Zjadłam śniadanko i myślę co dalej....
Witaj Paula! Miło Cię widzieć wśród nasMam nadzieję, że wypoczęłaś na działeczce, a malutki (w sumie już nie taki mały
) Marcelek posiedzi jeszcze troszkę u mamusi w brzuszku
Choć tak jak mówią dziewczyny - poród w 35 tyg już nie jest taki straszny. Moja koleżanka właśnie urodziła szkraba w 35 tyg i wszystko jest w porządku
Kamila ale Cię wzięło po tych fast foodachAle to rzeczywiście mogła być wina tych ostrych skrzydełek. Podrażniły żołądek i się zbuntował... Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz, a nastepnym razem polecam zupkę mleczną
Daria te nasze sny to jakaś masakra jest. Ja wczoraj miałam tak porąbany sen, ze brak słów.. Ale Twój był całkiem milusi
Ruda27, Camille87, Dodi, pekinka82, Magda2013, Moni& lubią tę wiadomość
-
gratuluje Aggie 30 tc
ja sie nie raz zastanawiałam jak by to było jak by moje dziecko się urodziło przedwcześnie. Niestety ja mam schizy na punkcie upośledzenia i chyba bym tego nie przyżyłaa często jest tak że te wcześniaczki urodzone między 26-30 tc właśnie są narażone na takie różne starszne rzeczy
pffffffffffff nie chcę nawet myślećAggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila to super
malutko
Ja zapomnialam sie zwazyc
teraz mi przypomnialas a jestem po sniadaniu.. Ale wazylam sie wczoraj to bylo za ok kg.. Takze dupa
codziennie inaczej mam chyba
Mila ja Cie rozumiem, tez mam schizy na tym punkcie i bardzo sie tego zawsze balam.. Ńie wyobraam sobie tego prawde mowiac.. Ale wierze ze wszystko jest dobrze, musi byc!
Sylwia no moj sen na szczescie nie byl zlychociaz sni mi sie czesto jak moj maz mnie tak masakrycznie wkurza, jak flirtuje z kims , albo ze swoja byla albo inna... Az mnie nosi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 08:57
MILA, amela, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
witam z rana
Dziewczynki gratuluje rozpoczętych kolejnych tygodni
Aggie dobrze ze dzis juz lepiej sie czujesz !
Kamilka to miałas niezła rewolucje wczoraj, dobrze ze juz dzis jest lepiej, ja raz jadlam chyba kfc w ciazy ale longera i było ok, kebaba jadlam chyba 3 razy i tez było ok.
U mnie dzis sloneczko przebija sie przez chmury, mam nadzieje ze wyjdzie na dobre
Mnie po nocy plecy troche bola ale nie jet jeszcze najgorzej..
Jutro jade zrobic rano krew i mocz na poniedziałkowa wizyte u ginaAggie, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Mila, gratuluje 29 tyg
:*
Sylka wspolczuje, ale zejdzie :* mi sie na poczatku pojawily, i walcze zeby je usunac, i nawet idzie calkiem niezle, bo coraz mniej widac, uzywam bio oil na zmiane z jakims olejkiem z johnsona na rozstepy. Niestety na poczatku uzywalam nie tego produktu co powinnam stad teraz mam problem. ale jak to jeden rozstep to prosze Cie, raczej nie umrzesz z tego powoduamela, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej... i ja się witam z rana...
dzisiaj pobudka przed 5 ... więc jakby ciut lepiej... teraz bym się zdrzemnęła ... ale mam za dużo do zrobienia...
aggie camila mam nadzieję że lepiej się czujecie ...
sylka spokojnie jeden może być...
paula witam ponownie... leż i odpoczywaj by szyjka dalej się nie skracała...
ach i gratuluję wam nowych tygodni...MILA, amela, Sylka, Paula55, Magda2013, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Positive, ja uzywalam E45 Lotion, dostalam go od lekarki na uczulenie ktore mi wyskoczylo na samym poczatku ciazy, a ze to krem bardzo silnie nawilzajacy stwierdzilam ze bedzie dobry na rozstepy
najwidoczniej te produkty na rozstepy nie tylko silnie nawilzaja
glupia ja
positive lubi tę wiadomość
-
Tylko, że ja mam predyspozycje do rozstępów. Już mam całe cycki, uda i biodra w bliznach z okresu dojrzewania. I pewnie nie skończy się na tym jednym na brzuchu. Ehhh... Muszę to jakoś przeboleć. Dziś się trochę po wkurzam, ale jutro postaram się myśleć pozytywnie....
positive, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny