Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda no to pogratulować męża
ja nie narzekam narazie, bo w sobotę jak mojego poprosiłam to też poodkurzał i pomógł co nieco a ja przy wycieraniu myślałam, że ducha wyzionę
nie myślałam, że to już tak męczące będzie ....
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ale najlepsze jest to ze ja nic mu nie mowilam
dopiero mialam zamiar hehe a on sam sie wzial do roboty
Auto tez sie nam popsulo..tzn cos z tlumikiem sie stalo bo jak maz jechal na ryby to w jakies kamienie wjechal i teraz halasuje.Jutro jedzie do jakiegos tam mechanika i bedzie to kosztowac 100-120 zl.Dodi lubi tę wiadomość
-
Dariuś na poprawę humorku :-*
Mój Hubson zauważyłam, , że w takie chłodniejsze dni jest mniej aktywny a w upały więcej.
Ja juz gotuje makaron. ..zrobiłam spagetti
Aaaaa i chyba kupimy działkęzeby Hubson miał gdzie w Wawie na swoim brykać
Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny :*
Dodi masz racje co do wyjazdu.. Tylko wiecie wakacje, koledzy to latwoej zrobic cos glupiego..mtutaj moj okazji nie ma bo mowi ze same brzydkie austriaczki sa i takno ale ufam mu, zwlaszcza ze bedzie mial dziecko to licze ze bedzie grzeczny
Zeby nie bylo to sie zwloklam, umylam, w kuchni ogarnelam i teraz zrobilam przepyszna bulke taka wiosenna
Humor mi sie poprawil, synek pobuszowal, pokopal przestal jak chcialam nagrac, wiec tego wiecej chyba robic nie ebde bo chce jak najdluzej cieszyc sie tymi chwilami heh
Dodi a na jakich wyscigach bylas? Auta czy zuzel?
Kada corka ma dopiero 4 latka, to dobrze ze ma jeszcze czasami pstro w glowieniech sie bawi i korzysta z glupich pomyslow
Kamila to powodzenia w firmie!celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi dziekuje zlotko :*
Mam nadzieje, ze u Ciebie tez juz dobry humor i Hubercik bryka sobie
Fajnie z ta dzialkamam nadzieje, ze my tez kiedys kupimy, swietna sprawa
Madzia ale masz kochanegi meza!no no
Moj tez pomaga, z reguly musze mu mowic, ale sam od siebie tez sprzata, a mi wtedy jakos glupioze ja taki len siedze a on po pracy cos robi
Moni&, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
ruda ale bez przesady hehehe zeby pokarm po calym pokoju rozrzucała hehehe i tak jak w czwartek wyjezdza z tatusiem do niemiec to ja z moja mama wkraczam jej pokoj z ubraniami zrobic porzadek i zabawkami bo ma misz masz
wogole poodkurzalam jej podloge i cieplo mi jak w upały spocilam sie hehe no i worek strzelil z odkurzacza wrrWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 14:41
-
nick nieaktualny
-
haha Daria no to przynajmniej w Austrii możesz być spokojna
będzie dobrze... Nie martw się na zapas :*
Ja byłam na Wrak Race znajomi startowali więc się przejechaliśmyto wyścigi samochodowe a na Żużlu już sto lat nie byłam
Quendi fajnie, że zamierzacie kupić działkęjednak co swoje to swoje a jak Mały będzie to takie miejsce napewno się przyda
Mila jeszcze trochęRuda27, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny