X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ale depresja nam chyba nie grozi co?

w2exyt.jpg

Sproquette, amela, Ruda27, Aggie, mala_mi, MILA, mika1987, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Daria ale depresja nam chyba nie grozi co?

w2exyt.jpg
    hehehe :D

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • amela Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lece zrobić sobie inke do pączka ;)

Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila hahahahaha :P
    No mysle ze nie ma tak zle :D
    A Twoj pies jest boski :D

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale masz smakolyki mmm, ja chyba sobie bulke z dzemem zjem :-)
    Monia u nas nie padalo a mialo! :/ jak gardlo?

amela lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie pizze jadlam mm :P pekne :P
    Amela Ty to jestes maniaczka paczkow co :P

amela, Camille87 lubią tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wy tak narzekacie na te "grube" uda, tylek itd, ale czy ktoras bedzie schodzila z ponad 90 kg? watpie, czym sie przejmujecie? zwykle to co lapie sie w ciazy szybko sie gubi, mi zostanie jeszcze troche, nie wazne ze nie powinnam przekroczyc 90kg wedlug belly, dzis przekroczylam... mimo ze staram sie nie objadac swinstwami... staram sie jesc zdrowo i z umiarem... Mam gigantyczny brzuch, palce jak kielbaski (juz nie pamietam kiedy mialam na palcu moj pierscionek zareczynowy :( ) stopy o dwa rozmiary wieksze, dupe jak slon a o udach nie wspomne... ramiona brrr zgroza, jedyne co jeszcze jest ok to lydki (alleluja genetyko),... i co ja mam wedlug Was zrobic? na prawde nie fajne jest patrzenie na takie zgrabne przyszle mamuski jeczace o tluszczu, zdjecia sa wstawiane na fb, widac wszystko, wiec po co sobie wkrecac? Ide dzis sobie... dobranoc

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadlam bulke z dzemem truskawkowym i popilam mlekiem a wczesniej wypilam kakao i zgagi nie ma :D mleko mnie zawsze uzdrowi :-)

Daria pizze wczoraj jadlam ;)
    No a amela faktycznie paczkowy potworek ;-)

amela, Ruda27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie co Ty piszesz? Ja mam juz sporo powyzej 80kg! Przytylam juz ok 20kg wiec nie pisz sobie wkrecam a zdjecia z profilu i w odpowiednim ubraniu tuszuja wGe uwierz mi, mi maz w lesie zrobil zdjecie na wprost to jak swinka piggie wygladam :(

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe pączkowy potworek :D ale się uśmiałam :D no fakt lubie pączki ale sama bym ich sobie aż tyle nie kupowała, ale siostra z mamą dba abym codziennie miała jakiegoś, staram się tak nie jeść codziennie, ale oprzec się cięzko jak leży taki piękny i pachnący :D

Camille87, Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie dlatego ja się już nie przejmuje wagą ;) potem sobie z nią poradze ;D

mala_mi lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie ze tak, mi tez byloby sie ciezko oprzec :-) na szczescis maz kupuje tylko gdy go o to poprosze, sam z siebie to najwyzej arbuza kupi bo wie ze nim nigdy nie pogardze B)

amela, Ruda27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Aggie, Kamila ma racje! Zdjecia nie zawsze pokazuja jak sie wyglada..
    Ja jeszcze chwila i bede miala 90 kg! Juz tez mam plus ok 20.. Takze nie jest kolorowo.. I nie poszlo mi tylko w brzuszek niestety.. W biodrach ok 8 cm, w udzie 20?! Nie wiem cyz dobrze zmierzylam, ale idzie sie pochlasta, tym udem :P nie wspomne o ramionach..
    Aggie masz chociaz ladne lydki, bo ja mam tuczki :P na koniec sierpnia ide na wesele i juz planuje isc w dlugiej sukience.. Nie pokazuje nikomu nog, codziennie smigam w dlugich spodnicach..
    Zdjecia jak dodaje na neta, to wiaodmo ze zawsz ete korzystniejsze :P
    Jeszcze troszke :) nie licze na cud ze szybko to ze mnie zejdzie, siostra do teraz ma troche cialka a to pare lat.. Ale moze do konca roku uda sie cos ze soba zrobic.. :)

• amela Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a też mam juz dobre 20 kg na plusie, ja sama dla siebie też wyglądam bardzo grubo bo przy wadze 56 kg, 78 robi różnice !! każda z nas przytyła i nie trzeba sobie nic wkręcać, każda zna siebie swój, wygląd i widzi różnice.

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a wiecie ja mam teraz 3 wesela, prawie tydzień po tygodniu aż do porodu ;( niestety nie pójdziemy na żadne przez te moje nogi ;/ Daria ja też ma łydki duże, a jak jeszcze spuchną to hoho , w lustro lepiej nie patrzec :D

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anita ja zawsze mialam takie klocki.. Takie tuczki :/ a teraz to dopiero.. Nieznosze moich lydek, a z tego najtrudniej schudnac.. No i z ramion tez latwo nie jest :(
    Anita, a wesela macie u bliskich osob? Ja mam nadzieje, ze urodze do konca lipca to na wesele sie jakos ogarne choc ciutke :P

Camille87, amela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam wielkie lydki, zreszta zawsze mialam :-S ramiona to tez moja zmora, ale co zrobic, nie obzeramy sie jakos mocno a organizm wszystko kumuluje..

Ja bym sie z checi na jakies weselicho przeszla! Zazdroszcze wam bo u mnie sie nie zapowiada :(

Ruda27, amela lubią tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ja też właśnie łydki miałam zawsze spore, no ale z nimi już nic nie zrobie ;/ ale odkąd chudłam do tych 56 kg to już tak mi się ta waga trzymała i łydki zawsze troche mniejsze są ;) planuje po porodzie zejśc do tej wagi, zobaczymy w jakim czasie mi się to uda ;)
    A wesele no w sumie u bliskich osób...i to jest najgorsze, a też nie jest tak blisko bo trzeba kawał drogi dojechać !

Camille87 lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja bym wolala isc tak we wrzesniu.. Moze bym cos juz zrzucila.. A tak to ok miesiaca po porodzie bedzie ciezko.. Ani nie potancze a i nic, pojdziemy tylko na obiad i chwile posiedziec, bo jak bede karmila to nie chce na dlugo malego zostawiac..
    Chyba mi sie juz macica obnizyla :) juz nie mam takich problemow z oddychaniem :) i ta kreska co mi szla do gory razem z macica (od zgiecia brzucha) chyba jest juz ciut nizej :D ale brzuch nie opadl jeszcze

Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość

• mala_mi Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dałam jeszcze rady nadgonić wszystkiego z ostatnich paru dni, ale najistotniejsze i najmądrzejsze zdanie odnośnie wagi napisała Amela: nie ma co się przejmować, po porodzie będziemy zrzucać, o ile coś zostanie ;)

Gratuluję udanych wizyt :) Sylka, mikołajowy doktor musiał być przesympatyczny :D Ciekawa jestem Twojej relacji z porodu - jak to jest w Norwegii :)

My też dzisiaj byliśmy u lekarza. Mała waży 2350, jest zdrowa, silna i podobno już zdolna do życia poza brzuchem "jakby co". Ale oby to "jakby co" się nie przytrafiło :O Za 4 tygodnie i 2 dni będę już ją mogła przytulić :D

Ruda27, Camille87, amela, Moni&, MILA, Sylka, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

9f7jzbmhwqv82yrb.png
‹‹ 1462 1463 1464 1465 1466 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ