Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mam bezdotykowy do ucha, czola i mierzy temp powietrza i produktow..
Ja worcilam z siostra i dziecmi z dworulezalam na kocyku juz bylo chlodniej na szczescie
Szybko leci czas, jeszcze pare tygodni u kazdej z nasSylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Z tego co "wyguglałam" najbardziej polecają Tech-med, czyli taki:
http://techmed.pl/sprzet-medyczny-termometry,1,8
Zobaczcie sobie jeśli jeszcze nie jesteście zdecydowane.Można go kupić taniej niż na tej stronie, najtaniej skąpiec.pl pokazał mi go za 114zł.
A tu ranking, wg którego ja sprawdzałam termometry:
http://webranking.pl/2316/termometry/#.U7rhefl5Nx8
Ale chyba nie wydam póki co aż tyle na termometr. Jeśli okaże się, że muszę używać często to może się zdecyduję. Na razie kupię coś prostszego.
A jeśli chodzi o te smoczkowe, to mi mama taki proponowała i niby są polecane, ale że młodej przez pierwszy miesiąc w ogóle nie chciałabym dawać smoczka, to u mnie też odpada.Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila zaplacilam 71 zl, widzialam sa tak w cenach ok 80 zl. Chyba w 3 sek sprawdza temperature.
Sprawdzilam go dwa razy na sobie i chyba jest ok.. Jeszcze na jnnym blogu czytalam opinie i tez pisaly ze jest wiarygodny
Dziewczyny zmierzylam sie teraz cm.. Uda, biodra.. Masakra!!!! Taka swinia jestem aaaaa nie zdawalam sobie sprawyamela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
No to dobrze. Cena też nie taka przerażająca jak tych innych.
Ale po co się w ogóle mierzysz? Pewnie wody tam masz tyle, że hej. Zresztą zrzucisz wszystko raz dwa jak będziesz latać z dzieckiem.Nie mierz się więcej bo tylko się denerwujesz niepotrzebnie!
-
nick nieaktualnyAnita ja kupilam na stronie internetowej sklepu z miasta wiec troche taniej mnie wyszlo z odbiorem osobistym. Ale jak sprawdzalam na roznych stronach to ok 80 zl mozna dac, wiec cena nie jest zla..
Ewa, jakos tak zmierzylam sie z siostra, nie myslalam ze tyle wiecej mam niz ona.. Jakos mnie to zdolowalo, bo nie zdawalam sibie sprawy ze takie mam dupsko i udziskajuz mnie wczesniej maz i siostra pocieszyli, ze to tluszcz a nie woda wiec tak szybko nie zejdzie.. No trudno mam nadzieje, ze do konca roku zwalcze to cielsko
amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria znalazłam na allegro za 80 zł już z dostawa
może zamówie
A co do mierzenia to dziewczyny mają rację, ja też już nie zwracam uwagi na swoje wilekie łydki czy gigantczne stopy, też jestem cała opuchnięta, zobaczysz że tylko urodzimy to od razu z 10 kg spadnie ! nic się nie martw !Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAnitko nc120 jest troche gorszy, ja zamowilam jednak ten microlife nc100 na doz.pl za duzo tego wszystkiego
Daria ja tez sie nawet nie mierze, mi raz tesciowa powiedziala niby zartem.ze mi tylek uroslale mam to gdzies, polozna mowila ze po porodzie kobiety sie strasznie poca przez zgromadzona wode, zobaczysz ze wrocimy szybko do wagi sprzed ciazy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila mi to duzo osob mowi ze przytylam
ale nie obrazam sie bo w koncu wiem o tym..
Anita to fajna cena 80 zl z wysylka juz
Macie racje, ja sie juz nie mierzemam nadzieje, ze po porodzie bedzie waga schodzila, chociaz wolno ale bedzie
amela, Camille87 lubią tę wiadomość
-
ja tez jeszcze nie mam termometru, myslalam wlasnie o takim do ucha ale skoro wymaga wiekszej wprawy to moze lepszy taki bezdotykowy. kilka osob mi mowilo ze najlepiej taki zwykly elejtroniczny ale jakos jestem zle nastawiona do tego bo przeciez maluszkowi trzeba bedzie dluzsza chwile mierzyc i do pupci wlozyc a dla dziecka to stresujace. wiec pewnie kupie taki bezdotykowy:)
ale sie czuje dsisiaj padnieta jakbym maraton przebiegla.. stopy puchna przez ten upal:/ u mnie przeszla burza i popadalo ale i tak nic to nie dalo dalej jest duszno:/
Daria kochana nie przesadzaj z tym tluszczem, urodzimy, zrzucimy i bedziemy sexownymi mamusiami:-)amela, Ruda27, Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]